butterfly

Idag har vi packat ner saker i flyttlådor och fått lite ordning på allt. Var även på en visning idag och lägenheten är as bra. Hoppas vi får den! Men förmodligen inte. Vi får se. Sen åkte jag till min mamma och åt middag och hämtade min post. Mitt VISA kort kom äntligen idag. Imorgon ska jag till stan och va en av de 200 som får ett presentkort på 200 kr. Sen ska jag gå runt lite och se om jag kan hitta någon form av en finare kofta av något slag. Efter det ska jag träffa C och vi ska äta BK, äntligen och sedan gå på systemet. Det blir fest imorgon kväll som sagt.

Längtar tills vi får en lägenhet och det är ordning och reda på allt. Man kan ha det som man vill. Och då så kan jag börja inreda som jag vill ha det. Jag är ju ändå rätt bra vet jag, ville ju bli inredningsarkitekt innan jag började gymnasiet och praoade även hos en inredningsarktiekt. Det var jätteroligt.

Vid midnatt, alltså om cirka 10 minuter får jag reda på hur mycket lön jag får. JAG LÄNGTAR.

Det var ett tag sen hörrni

Det var ett tag sen. Har hänt rätt mycket.

Vi håller på att leta lägenhet, en egen då för bara oss. 1:a eller 2:a spelar ingen roll bara priset är godtagligt. Vi ska åka bort om 1 vecka på semester (hemlig ort moahaha, men det är utomlands iallafall). I november åker jag till Hawaii och hälsar på min pappa i en månad. Vi har varit tillsammans i lite mer än 8 månader♥ och det är lika bra som i början om inte bättre!

På fredag är det löning och jag längtar. Ska ut på stan och vandra lite för att kolla efter lite saker jag behöver. Sen ska vi äta på Burger King eller Subway eller nått gott ställe eftersom vi har levt knapert de sista 2 veckorna typ. hehe.

Sen på kvällen blir det födelsedagskalas/fest hos en tjej sen ska vi ut till söder på klubb.

Längtar tills oktober iallafall för då åker vi! Ska bli sjukt roligt.

Får se om det var något mer jag kom på som är nyheter. jaja nu ska vi äta spaghetti.

Juste vi har börjat kolla på true blood. Den är as bra!

RSS 2.0