topshop

Okej, Skit i de skorna jag skrev om nedan. Det är antingen dessa eller ett par från Scorett som är Gucci-inspireade. As snygga båda två.


Sköningar från TopShop

eller


Bilden tagen här ifrån.


Vill ha båda. Men jag vet inte.

Klackar från H&M

Jag kikade precis in i Angelicas blogg och då fick jag syn på dessa snyggingar!

Jelst skulle jag vilja ha dom bruna och dom svarta! Det blir iallafall att jag åker in till stan imorgon och kikar. Blir kanske ett köp om jag hittar några skor. Blir säkert att jag går runt på alla H&M i stan. Dom kostar ju bara 398 kronor!





Jag vill ha

Kinabuffé till middag. yummy

För att fördriva tiden lite idag har jag suttit och kollat på första Harry Potter filmen. Det var ju ett tag sen man såg första filmen. Den är faktiskt bra, men shit va liten han var och alla andra för den delen.

Nu har jag klätt på mig och ska iväg och äta Kinabuffé.


Bild tagen från google.


Ändrade planer för imorgon också. Jobbar 16-22 istället för 7-12. ♥

söndag

Idag består av att åka till stan lite senare. Vet ej om jag orkar gå runt idag och kolla på skor. Jobbar imorgon iallafall och sen blir det hem till mamma. Där ska jag vara några dagar. Då har jag mer tida att ägna åt bloggen också så då blir det mer uppdateringar.

JAg har sovit som en stock förutom när baby gick till jobbet. Sov igenom ett sms och ett telefonsamtal. Annars brukar jag höra när det inger och så.

Jag hade en rolig dröm också. Jag, A och S och några andra satt och skulle kolla på någon film, men det är massa ungar/töntar/fjortisar som är väldigt högljudda och springer runt så jag ställer mig i en gång på sidan av salongen och gör ett tal haha. Det var ett as roligt tal som alla skrattade åt. Det var roligt haha. Sen hände massa annat men det orkar jag inte berätta. ♥

i want shoes

Mådde inge bra på jobbet idag vilket ledde till att jag gick hem vid 18 och en annan tjej fick ta över resten av timmarna. Blev massa krångel och dom trodde jag hade Svininfluensan bara för att jag hade ont i magen typ. Whatevs.

Jag ska köpa ett par skor snart. Då högklackade. Har inte varit så mycket på stan på sestonde så vet inte utbudet. Men Zara har iallafall alltid fabulösa skor så dit ska jag ta mig imorgon. Fattar inte Zara:s hemsida, den är konstig.

Men iallafall på scorett så har de dessa snyggingar. De är rätt "gamla", har sett de på flera tjejer sen i våras. Så vi får se. Såg även på någons blogg förut att Scorett har gjort en kompia på Guccis klackar. Vet att gynning har dom men orkar inte leta efter en bild.




Tror inte det kommer bli dessa iallafall. Men skor vill jag ha. Har inte shoppat på as länge och då menar jag kläder.


Nej idag blir det spaghetti med köttfärssås. Jag är as hungrig. Har bara druckit ett litet glas med apelsinjuice, en drick yoghurt och ett glas oboy.

BTW så känner jag lukten av mat, men också mina fötter. Det luktar förfärligt! ♥

JOBB

Idag suger. Jag måste gå till jobbet om typ några minuter. Det suger!!! Jag jobbar liksom från 12.30 - 22 idag. Och jag har ont i magen och jag är trött och hade en bra dröm som var cool, för jag har inte frömt den förut.

Så idag blir det inga uppdateringar för jag kommer vara för trött. Försökte byta pass med min syrra men nej för hon var ute på någon klubb eller nått.

Nu måste jag gå.

Left 4 Dead & Subway

Har inte varit så bra med uppdateringar på sistonde. Har varit upptagen idag, eller upptagen och upptagen. Åkte ända till stadion och skulle gå till CSN men då hade de bara öppet måndagar och tisdagar. Så vi åkte till Inferno och spelade Left 4 Dead. As roligt. Sen åkte vi till hötorget och jag åt Subway snabbt.

Nu håller vi på att laga mat. Idag blir det fläskfilé med klyftpotatis. Jag mår inte bra. C är sjuk så han har väll smittat mig. Vi får se hur jag mår imorgon eftersom jag jobbar på lördag 12.30 - 22. Så det är ett långt pass och om jag inte mår bra är det inte så roligt.


Left 4 dead. Bild lånad från google.

Vi hörs lite senare. Blir ju även löning imorgon! YES.♥

my love is the shhh.

Kom hem för ca. en timma sen och det var mycket skönt. Nu jobbar jag inte på 3 dagar så nu ska jag njuta. Ikväll blir det lite partaj if you know what i mean.



nu lyssnar jag på dessa. lite seg men ändå skön.

Vi hörs lite senare/imorgon.


Sean Banan



Början är ju bäst. Rumpaaaa.

Cartoon Network




Gamla godingar♥

It's friday, we don't have a job...

Gick precis till the gas station och köpte lite choklad. Köpte Premium Dark Rasberry, denm var as god. Och eftersom det är mörk choklad så blir det att man inte äter så mycket eftersom det är rätt starkt. Köpte lite glass också.

Till middag blev det makaroner och falukorv. Inte så rolig mat men energin till att laga fanns inte.

Jobbar som sagt imorgon, 16-22. Fick reda på idag också att jag kommer jobba lite mer framöver eftersom det är några som går på semester. Så det blir bra med cash, men den negativa delen blir ju att jag jobbar haha. Men ähh. Måste ju spara till Hawaii.

Om det inte blir så att jag åker dit till September/oktober blir det till vintern runt min födelsedag till efter nyår.

Nu ska vi kolla på film.♥

Skor från Forever21

Ännu ett par finisar som jag skulle vilja ha. Dessa kommer från forever21 och de kostar BILLIGT. Eftersom allt på forever21 är hur billigt som helst.



Jag gillar skor♥

I like my shoes

Är rätt trött nu faktiskt. Klev ju upp så tidigt.

Har spanat runt lite på internet och hittade dessa fina skor. Gillar det blåa på skon, det ger dom ett extra litet oumf. Dessa skulle jag lätt köpa om jag hade pengarna. Och när jag menar högklackade skor syftar jag på något i denhär stilen, alltså minst 10 cm klack och inte nått fjuttigt. :) I like my shoes!


De kostar 645 kronor och kommer ifrån have2have.



For right now ska jag inte göra så mycket. Kolla andras bloggar och sedan ska jag vila en snutt så jag orkar vara uppe ikväll och inte somnar vid 20-21 tiden. Det vore ju katastrof :P

Vi hörs lite senare gullisar.♥

rise and shine

Godmorgon. Klockan är lite över 6 och jag är uppe. Gick och la mig rätt sent sen så somna vi inte direkt heller. Så jag är rätt trött om man säger så men ähh. Jobbar ändå bara till 12.

Sitter och äter fil, hallonsyllt och flingor.

Idag blir det bara att chilla typ om vi inte hittar på något. Jobbar ju imorgon också från 16-22.

Vi hörs senare♥

Catch me if you can

Idag var vi och kollade på Harry Potter i Heron City. Den var ganska tråkig för att vara Harry Potter. Det hände liksom inte så mycket och slutet sög. Såg sen att det kommer 2 nya Harry Potter om några år och då kommer de dela upp dessa filmer i part1 och part 2 i båda filmerna. Alltså kommer det 4 nya Harry Potter filmer och det börjar bli rätt uttjatat faktiskt.

Till middag blev det klyftpotatis och kassler med annanas. Det var mycket gott (jag lagade det hehe).

Nu håller vi på och kolla på filmen "Catch me if you can" med bl.a. Leonardo Dicaprio och Christopher Walken. Har sätt den förut men den är bra. Kan inte vara uppe så mycket längre eftersom jag måste kliva upp vid kvart i sex imorgon, Men det spelar egentligen ingen roll hur mycket jag sover eftersom jag "bara" jobbar 5 timmar.

Det är väldigt skönt att bli av med folk. MYCKET skönt. Speciellt vissa. I know you're reading. moahaha.

tata♥

Sunday morning with Harry

Godmorgon.

Igår efter jobbet ågick vi ut. Det blev på Cattelin (gamla huset) bara för att de vi var med hade bestämt där. Det var praktiskt tagen jag och massa killar, och en äcklig som kollar på mig hela tiden varje gång vi ses ute. Men det var roligt, inte att han kollade på mig men ja ni förstår :P . Det var sjukt varmt bara.

Sen kom vi hem runt halv 2 och jag åt fil med gammeldagshallon och flingor. As gott.

Nu håller vi på att steka ägg och bacon och till det har vi mackor med hallonsylt på och skinka :D Brukar inte äta frukost så ofta så det ska bli gott.

Om några timmar ska vi åka och kolla på Haryy Potter♥ Jag längtar!!! Ska bli as roligt!!!!!!!!!

Jobbar gör jag imorgon igen men bara 7-12 så det är lungt. Däremot på lördag jobbar jag 12.30-22.

Vi hörs lite senare

fika med blondinbella?

God morgon. Idag blev det att jag klev upp vid 10.

Dagen består av att äta bacon med ägg och macka med hallonsylt på, eller nej fil men hallon i och dricka apelsin juice (bra blandning). Sen blr det bara att ta det lite lungt och sedan vid 3.15 måste jag bege mig till jobbet. Jobbar gör jag ända till 22 men sen ska vi ut efter det. Så som det är planerat nu iallafall. Blir lite tajt  på tid efter jobbet och allt med vi hade planerat att gå ut hela veckan.

Jag drömde att jag var och fika med blondinbella haha. Jättekonstigt. Hon hade köpt en ny plånbok som var jättestor och med massor med dragkedjor på. Då sa jag att jag också behövde en ny plånbok med massor med dragkejdor på för att det var praktiskt. Sen köpte hon te och jag köpte en smoothie, som hon skulle betala för med sina 60 kronor. Men jag sa att jag ville betala och betalade med kort. Så jag betalade alltså för en smoothie som kostade 149 kronor haha. Bara i mina drömmar.

Nej nu bär det av♥

Bianco

Det här är mina finaste från Bianco. Köpte dom för ett par månader sen men har bara inte lagt upp bilden på dom.


Inte den bästa bilden på dom men dom är fina iallafall. Man ser helheten.



bilder från Jazz Festivalen.

Ja nu ska ni få se lite mer bilder från Jazz Festivalen. Har ju inte blivit så många bilder den senaste tiden.


Vi fick VIPpass





Han skrev autografer utanför hotellet när vi träffade honom för lunch.


När han framträder i Auditoriumet i Moderna Museét



Äntligen fredag

Vaknade runt 12 idag och började med att steka falukorv och göra makaroner. Så det har blivit vår brunch. Ska åka och spela Ghostbusters: The Video Game på xbox.

Min chef ringde nyss och sa att jag jobbar imorgon 16-22 vilket är okej men det sög lite eftersom vi skulle gå ut imorgon. Men jag vill fortfarande gå ut bara att jag måste fixa mig på jobbet. eller ja vi får se, Det sög lite för jag var taggad att gå ut.

Här är iallafall en bild som jag tagit av Jake Shimabukuro. Vår familje vän från Hawaii.


Bild tagen av mig från Stockholms Jazz Festival.



Nu ska jag göra mig i ordning och så får vi se vart dagen tar mig. Kommer ju få fin besök ikväll av Sofie och Agnes. Det ska bli roligt. ♥

Taco till middag! :D

Nu har vi snart tvättat klart, har städat klart köket, vardagsrummet och sovrummet. Vi har hunnit handla en massa mat. Så nu har vi mycket mat att laga och det kommer räcka länge.



Detta skrev jag för ca. 4 timmar sen. Var tvungen att springa till tvättstugan och fixa med tvätten och då slog det mig att jag skulle möta A och S inne i stan. Och det var om en halvtimme. Så jag fixa tvätten och slängde i mig matne och gick till tuben. Jag hann iallafall.

Sen träffade jag baby och vi träffade lite folk och gick runt till olika affärer; Foot Locker och Cali Roots.

Sen gick vi till 7-eleven och köpte Brownielängd :) Jättegott. Handlade lite till som vi hade glömt också.

Nu sitter jag och kollar på Real World: Cancun på mtv.com. Har följt Real World ett tag nu, roligt och mycket konflikter. Och y love står och lagar tacos! YES, älskar tacos. Har varit sugen på det i flera dagar nu. Bara att den salladen vi hade var gammal så den fick slängas och ingen av oss orkar gå till affären så det får bli tacos utan sallad. Det gör ingenting dock.

Snart kommer bilder upp från Jazz Festivalen och diverse roligheter :D

Vi hörs snart♥

Jazz festival

Oi mates.

Igår var det roligt. Vi mötte Jake och min moder utanför Clarion Hotell vid Skanstull. Sen tog vi tuben till slussen och gick upp där på höjden och åt på en jättegod restaurang som heter Hermans. Bara vegitariskt mat och det var jättegott.
Vi satt där och pratade en stund sen kom min syrra. Lite över 2 började vi gå tillbaka till hotellet och sen lämnade vi hnom där igen.

Senare på kvällen gick vi till skeppsholmen och hämtade ut biljetter från gäster/presstältet. Vi fick gratis armband och VIP passes.  :D Det var rätt roligt eftersom jag inte fått det förut.

Sen när det började närma sig 18:30 gick vi mot där han skulle framträda. Vi fick gå före alla i den långa kön tack vare VIP lappen vi hade.

Vi satt längst fram och han var jättebra och duktig.

Vi stannade kvar lite efter och kollade på ett par band sen gick vi. Bilder och det ska jag lägga upp på Söndag eftersom batterierna ligger på laddning.

Idag har vi tvätttid och ska städa lite runt omkring. Ta en sväng till systemet och handla mat måste vi också göra. Till banken skulle jag ju också, det kan jag göra imorgon eller på måndag.

Vi hörs senare idag gullungar.

ps. Ska bli medlem i bloglovin' också, det är ett par som frågar så jag kan väll bli medlem :)

Ukulelespelare från Hawaii på Stockholms Jazz Festival

I'm still up.

Ja imorgon ska vi träffa Jake Shimabukuro - en Ukulele spelare från Hawaii som vi känner. Han är jätteduktig! Ja vi ska träffa honom utanför hans hotell, sedan visa runt honom lite tror jag och sen gå på lunch med honom. Han måste vara tillbaka vid hans hotell  igen vid 3.

Om ni ska till Stockholms Jazz Festival imorgon då måste ni se honom. Han är otrolig.

Nu till annat.

Ja som ni kanske har sett som läser Blondinbellas blogg bla. så kommer dessa skor till hösten på H&M.

Jag gillar dom för att dom är höga och svart är alltid bra till allt. Dessa skor kommer definitivt att finnas i min garderob till hösten. En sak bara som jag inte kan avgöra här...Ibland kan klackskor vara svåra att gå i om klacken är jättehög och det inte är platå på skon. Så om det inte är platå på dessa skor blir det ett no-no för mig.


Bild från Blondinbella.

Däremot kommer jag vilja köpa skorna från Jimmy Choo som ska göra ett sammarbete med H&M till hösten. Det ser jag fram emot. Hoppas dom är jättesnygga och inte föör dyra.





Dagens händelser

Vaknade rätt sent idag, halv 2. ÅKte till stan där vi åt och myste lite. Satt på en bänk ett tag vid stora fontänen och kollade på människor, åt bigaråer och hade det trevligt. Sen gick vi till inferno och spelade lite spel.

Imorgon ska vi träffa Jake Shimabukuro från Hawaii. Äta lunch med honom och senare på kvällen se när han framträder på Stockholms Jazz festival.

Är lite hungrig nu så ska äta något.

Blev inte så mycket uppdateringar idag. Men jag och min baby "firar" 6 månader tillsammans♥

Trying to watch Mr. Belvedere


balleriiina

Det blev att vi vilade lite. Klev ändå upp tidigt. Och så orkade vi inte gå till affären och handla mat så vi gick till macken och köpte lite färdigmat. Eller ja ni vet sån fryst som man värmer i micron. Jag kallar dessa för "tv-dinner". Blev B&J.

By the way så kan jag tipsa er om ett bar söta ballerinaskor från Nelly. Kostar bara 99 kronor och frakten är jättebillig om inte helt gratis. Köpte dessa för ett par månader sen.


Bild lånad av Nelly.

Sorgligt nog blev det så att den storleken jag beställde var lite för liten så jag tror att dessa skor är en aning mindre i skorna.





Äntligen måndag.

Inatt så sov jag inte så bra. Vaknade till och med innan mitt alarm; alltså 04:40. Det var då jag klev upp också för jag kunde inte sova. Var rätt skönt att komma iväg till jobbet så att jag har något att göra.

Efter jobbet åkte jag till Kista för att möta upp C och hans papi. Vi åt och sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här.

Igår efter att jag suttit vid datorn ett tag, skulle jag kliva upp och gå till vardagsrummet. Då märker jag hur mitt knä gör jätteont. Det försvann inte över natten heller, och jag har jätteont i knät nu. Det är inte i "fram av knät", utan bakom i liksom. Jättekonstigt men det gör skitont! Hoppas det går över.

Imorgon blir det 6 månader med min baby och vi ska göra någonting speciellt, fast jag vet inte vad eftersom han inte vill berätta för mig. hehe♥

Ja vad mer. Vi ska kanske handla mat idag om vi orkar, annars blir det imorgon. Har inte så mycket i kylskåpet nu så det är dags.

När vi åkte från kista så var kontrolanterna på tåget. Jag gillar verkligen inte dom!!!! Vissa är så otrevliga och USCH!
För några månader sen råkade vi ut för dom och C åkte fast. Han fick böter och dom var jätteotrevliga. fy för det.

 
Har ni råkat ut för kontrollanter någongång?

im off to bed

Nu mina gullungar ska jag ta och sova. Ska kliva upp 5 imorgon så jag vill iallafall få lite sömn.

Sen blir jag extra glad för jag får träffa min älskling igen. :)

God natt. Ha en fortsatt trevlig kväll

the girl with the chin, wait... what chin?

Nu är klockan 8 och jag har inte gjort så mycket idag.

Ska hoppa in i dushen snart. En grej jag precis kom på haha. När man säger hoppa in i dushen så hoppar man ju inte in i dushen, haha. det slog mig precis. Fick en väldigt rolig bild i huvudet kan jag säga. :) Ska fixa naglarna också, blir en fin rosa färg från H&M.

Somsagt så jobbar jag imorgon från 7-12 så det betyder att jag måste kliva upp rätt tidigt; klockan 5.00. Bussen från mig går 06.04. Men det gör inte så mycket. Då har jag iallafall någonting att göra.

Imorgon träffar jag min käraste igen och det är vääldigt efterlängtat. 
 
I miss you, hope your phone starts to work soon.♥

i like

Jag gillar klänningarna som finns på stylebystars. Här är två stycken som är söta. Jag gillar vippiga saker. :)




Bilder lånade från stylebystars.

Nu ska jag spela spel med S på msn. ♥

trallalla

Det är verkligen tråkigt när man inte har någonting att göra. Det finns ingenting på tv och datorn sitter jag vid annars hela tiden så det blir rätt långtråkigt också.

Imorgon jobbar jag 7-12 så jag kommer förmodligen gå och lägga mig rätt tidigt, det är väll bra det för tiden går ju mycket snabbare när man sover.

Har inte så mycket att skriva just nu. Vi hörs ilte senare. ♥


dress to impress

Den där klänningen skulle jag vilja ha från forever21. Söt och rätt skuren för en storbystad som moi. hehe.

Finns i flera färger men den här färgen passar bra till sommaren men annars brukar jag ha rätt mycket svart på mig. Svart passar ju till allt!

cutie

Ni som känner mig vet kanske att jag älskar skor. Speciellt högklackade, och då menar jag åtminstonde 10cm klackar.
Dessa skor skulle inte sitta fel.


Dessa läckerbitar kommer från Nelly och kolstar endast 399 kronor.

Ibland kan det gå lite fel.

Sitter och gör inte så mycket. Har fått lite info som jag måste tänka på.

Iallafall. Spanade in Sofies blogg där hon länkade denna sida, och jag skrattade åt det här:

"Today, my girlfriend, who never initiates sex, pulled me into my room and onto my bed with kisses and other seductive behavior. As I'm thinking about how awesome it is that's she's doing this for once, she reaches down, grabs my underwear, and gives me the worst wedgie I've ever received. FML"

"Today, my girlfriend threw me on the couch as I walked in the door. I butt dialed my mom in the process. My girlfriend took off my pants and we got to business. After about 30 seconds of hearing what was going on, my mom thought something was wrong and called the cops to my apartment. FML"

"Today, I called my boyfriend and when he answered, I said the dirtiest thing I could think of to him on the phone. After a long silence, I heard, "Lacey? Is that you?" I accidentally called my dad. FML"

Hur roligt som helst! Vilka öden.


The first letter is B


bild tagen från roxy.
 

 En av mina favorit bilder!

shoes shoes shoes

Jag är inte gått och lagt mig än, varför vet jag inte. Har ingen större lust faktisk. Tänkte att jag ska posta ett inlägg om fin fina skor. Så nu bär det ut i internetvärlden med skor i siktet.

Vi börjar med dessa sköningar. (finns även i det läckra svart)


Dessa Steve Madden skor kommer från Nelly och kostar 999 kr.
Gillar att det är i färgen beige också, lite annorlunda och lite neutralt men ändå en as snygg sko!!!  Dessa vill jag såå ha.

is it

har avnjutit lite charmane en stund och fick ett sms av C om en kandidat. hehe it's my blog.

Nu orkar jag inte sitta vid datorn längre. Ska kolla lite på tv om det finns något roligt på och drick cola och äta mina cupcakes. :) Bild på dom har inte kommit upp än jag vet. Men det kommer!!! I promise.

Jag vill köpa skor. Högklackade fin fina skor. Tänk om man var riiik.


The fugly girl with the tooth...

God kväll.

Nu har jag kommit hem från jobbet. Skönt att sluta. Är hos min mamma nu och det finns ingenting i kylen eller någonting och jag har för tillfället inga cash så kan inte handla något heller. Cola har jag iallafall.

Sitter nu bara och kollar runt på bloggar, checkar fejjan, drömmer om nu på fredag :D Ska bli sjuuuuuuuuukt kul!

C är ute nu och spanar runt efter objekt (ja ni vet) haha. Fett taggad. :P

Nej, ni kommer höra mer från mig under kvällen. ♥


man kan gå vilse i hennes "skog"

Igår var det as roligt!

Nu håller jag på att laga mat till min middag på jobbet eftersom jag är low på cash så jag kan inte köpa något där. Jobbar 16-22 idag.

Skriver mer sen.

en lång kväll

Vi kom hem för en halvtimme sedan. Vi eller min bf har spelat Ghostbusters: The video Game i typ 6 timmar i sträck. Och jag har kolla på. haha. Ja eller i början kollade jag lite men sen efter en stund blev mina ögonlock för tunga och jag sov en snutt.

Vi håller iallafall på att laga mat nu för jag är hungrig!! Vi kollar alltid på film eller Family Guy när vi äter mat så att ni vet. hehe

Vad annars. Inte så mycket mer just nu.



Ghostbusters, Subway & Hawaii

Hej.

Idag blir en bra dag. Vaknade för kanskle ne halvtimma sen efter lite liggandes i sängen. Det har ju regnat som tusan imorse och jag har inga skor här som passar till detta väder.

Ska klä på mig snart och fixa mig och så. Ska bjuda baby på Subway idag för idag är det en speciell dag. Han kommer nämligen få en special levererad Ghostbusters: The Video Game (xbox) av sin syster som kommer hem från USA idag. Så han kommer spela det i x antal timmar. Förmodligen hela kvällen, hela imorgon och alla andra dagar som kommer. hehe.

Jag älskar min design, den är as snygg.

Imorgon blir det utgång, eller hur flickor?

Sedan jobbar jag på lördag 16-22. Det blir ändå en del cash i augusti. :) Måste kolla biljetter igen till när jag ska åka till Hawaii. Ska faktiskt ta oich göra det nu, medan baby lyssnar på Ghostbusters. aww haha. ♥

Designen är klar!

Woho.

Min design är klar och jag älskar den! Skitbra. Tack Sofie, det blev jättebra!!!!

Idag har jag varit hemma hos mamma och varit där lite. Tvättade lite kläder och kollade runt. Kollade även på mitt studentfoto som blev av bra faktiskt!

Nu ska jag börja blogga lite mer regelbundet för att min design är så snygg, och marknadsföra mig lite.

Åkte till brommaplan och fick en gratis färdigkyckling också. Så nu är jag tillbaka i Västertorp och ska äta Kyckling och ris med grönsaker och saft. :)

Skriver lite senare.

Design, KLAR!

Sofie här!

Nu är den nya "bloggen" färdig enligt mina ögon,
nu är det bara för bloggaren själv att godkänna och ge synpunkter!






ENJOY!

Tisdag

Idag har jag varit på jobbet på morgonen. Jobbade bara 3 timmar men det är ju ändå pengar. Blev fotad av ICA också haha. Det var roligt, men väldigt obehagligt. Fotografen stod bara och fotade en när man gjorde saker som en paparazzi.

Kom hem vid 12. Gick till sängen och pratade lite med baby. Vaknade igen vid 17 och var utvilad. Nu har vi städat lite eftersom köket ser ut som crap. Jag vill ha ordning och reda på saker i köket.

Jag gillar min design på bloggen. Det är PERFEKT! Allt gjort av Sofie :D. Lite smågrejer kvar bara.

Nu håller vi på att laga mat. Har typ inte ätit någonting idag.



Tisdag och jobb

Hellu

Som ni kanske ser så håller jag på att få en heelt ny design till bloggen. Designad av Sofie. Det kommer bli hur bra som helst. Du är så duktig.

Nu iallafall så jobbar jag igen idag. 8-11. Jättekonstiga timmar, 3 timmar bara. Men det är ju cash så jag klagar inte. Är as trött. Längtar att komma tillbaka hit för att vi kollade på film igår men kunde inte se klart hela så ska se slutet idag. Rätt bra film faktiskt. Det är ju en cop movie, sånna filmer jag gillar. 16 Blcoks heter den med Bruce Willis.

Det regnar ute också. Inte så trevligt, eftersom det är kallt och så, och blåsigt.

Vi pantade flarror igår också, för andra gången. Första gången vi pantade fick vi 90 kronor!!! Och igår när vi pantade fick vi 89:50. Helt amazing.

Ja ska gå om cirkus 2-3 minuter.

Sen vill jag sova lite också, jag är väääldigt trött. Hade rätt bra dröm också.


Ny design på G.



UNDER UPPBYGGNAD!

Lördag

Godmorgon. Idag vid fyra ska jag jobba, till stängning. Men nu blir det frukost; Toast och ägg. Har inte så mycket hemma, massa konstigt bröd dock.

Jag har ont i mina fötter. Hade på mig dom nya skorna igår som jag fick skavsår av, sen på kvällen hade jag på mig ett par andra ballerina skor som är rätt hårda och en aning för små (men dom är ju fiiina). Så jag har ont i mina tånaglar för att det trycker på haha.

Jobb idag, det blir ju inte så långt 6 timmar, minus rast så 5½ timmar. Sen jobbar jag på måndag också. 7-11, vad är det för retarded timmar, 4 timmar och jag måste kliva upp klockan 6. Men det ger pengar iallafall.
Måste snacka mer med min chef när det blir att jag jobbar heltid, när folk går på semester. Så jag kan planera exakta datumet när jag åker till Hawaii. Sen måste jag fixa semesterersättning. Då får jag 25 dagars betald semester och det betyder att jag får typ 15000 spänn!!!!!!!!!!!!!!! yes please.

Kollade på 16 and pregnant igår och det var roligt. Nu blir det frukost.



aaaaaaooow

Jag vill äta nått. Undra nät pizzastället stänger nere i hörnet? Vill ha en kebab eller nått för här finns det bara konstigmat som jag inte orkar tillaga, och att jag vill inte vara i köket. Men och andra sidan har jag inte råd att köpa kebab. Så jag får svälta mig.

PPP

Är hos min mamma nu och ska vara här tills imorgon. Har inte ätit något sen imorse.

Hittar inte mitt paket med linser... vilket betyder att jag måste gå med brillorna till jobbet imorgon eller sitta halv blind med varken brillor eller linser. Vi får se. Ska nog ta och leta en runda till för jag måste ju hitta dom.

Har inte så mycket att säga. Köpte ett par skor igår. Dom gillar jag mycket, bara att båda mina fötter är ett stort skavsår.. aaaaoow. Jag har säkert runt 40-50 par skor. Det är sjukt. Måste rensa en massa.

Vaknade idag av att det spö regna sen kom blixten och åskan. Fattade inte om det var på riktigt eller inte för jag drömde en läskig dröm så jag var lite skraj i början och det var precis ovanför oss. Så jag kröp ner lite extra under täcket.

Ska ringa pappa runt midnatt för att prata lite med honom. Det har blivit så att jag pratar med honom varje kväll nu. Längtar dit så mycket.

6 months soon booty

Inte så mycket mer att skriva.
miss you


I'M EVIL

Sitter och inte gör så mycket. Ska åka till stan om en stund och möta min syrra för att fixa lite saker. Sen ska jag hem till madre och leta efter mina linser. Har inga på mig nu och inte igår heller så jag går runt blind (Jag ser mendet är lite suddigt).

Annars händer det inte så mycket. Pratar med pappa typ varje dag, det känns skönt. Roligt att höra vad han gör om dagarna och så. Planerar att åka i Augusti någongång. Beror på hur mycket jag jobbar i juli då. Måste ringa min chef i dagarna och fråga hur läget är.

Nu ska jag gå in och väcka C. Han har tagit en liten nap. Så jag ska storma in som han gjorde på mig imorse och hoppa på sängen. MOHAHAHAHA


RSS 2.0