Torsdag

Idag var det mösspåtagning i skolan. Var där i högst en timme och åkte hem igen. Har städat idag, rätt mycket, nästan fixat diskmaskinen. Ska grilla i helgen med vår nya grill som vi fick från pappa.

Valborg är det ju idag också. Skulle vrit mysigt tt gå iväg och tittat på en brasa men inte det. Måste jobba idag 18-22 eftersom det är inventering. Men det går snabbt och så får man goda mackor och pålägg också och alla är så snälla.

Imorgon är vi lediga och sen på måndag också. Så det blir en extra lång helg.

Måste laga lite middag snart också så jag inte dör av hunger när jag jobbar. Blir kanske falukorv eller nått med ris och grönsaker.

Annars så rullar allt på som vanligt. Snart tar jag studenten också inte så långt kvar. Har klänning och allt. Måste funta på vad jag ska ha för skor men förmodligen ett par högklackade från TopShop eller Zara om det finns några snygga.



Anywho.


 

 

jag vill också.
 

meow

idag träffade jag pappa hos min syrra. Han är fågelvakt. Är fortfarande här för jag orkar inte åka till mamma än, det är så långt.

Men snart ska jag åka till mamma. Där ska jag göra ingenting, göra läxor som jag måste få gjorda.

Imorgon jobbar jag 7-15. åhhhh

6 veckor kvar till studenten på måndag. Träffa baby imorgon♥. Ska beställa lite grejer på internet.

Jag måste borsta tänderna.

Jag pallar inte göra läxorna, men jag måste.


adios

Stop by my office

God kväll. Idag klev jag upp lite innan 11 för ovanlighetens skull på en vardag. Gick till skolan, inte så märkvärdigt. Åkte sen in till stan och kollade på körsbärsträden men dom hade inte blommat än. Om några dagar så. Köpte en burgare på donken, var ju hungrig. Åkte hem till mig och hämtade grejer och så, hälsade på Mr. Bigglesworf. och min baby kisse.

Och nu sitter jag hos baby igen. Har fixat svenskan och så, kollat mina bloggar. Strax ska vi börja laga mat antar jag, middag.

Snart ska jag nog spela lite farao.

Jag gillar inte tisdagar för det är tråkiga lektioner och bara allmänt tråkigt. Fick en bonuscheck från H&M också på 100 spänn. YES.

Ska hämta förhandsvisningsbiljetter imorgon också.


 

heyheyhey

 


 

YDDUB


Idag har jag kolla på House, sovit lite och varit inne på datorn lite till. Sen var vi nyss ute och sprang och jag hatar att springa och min kondis finns inte längre. Så skall duscha snart och sen kanske börja laga mat. Det blir god kyckling, ris och veggies. Måste köpa mer ris för det börjar ta slut....

Imorgon börjar skolan igen och det suger som vanligt. Jag är allmänt hungrig nu och längtar efter skolmaten hehe vet inte varför, den är god.

Ska hem till mamma imorgon också för att hämta lite grejer, och ska checka Kungsträdgården nu för körsbärsträden blommar säkert nu. Det är fint.


 

Green Shirt


Idag var jag för seg för att gå till den enda skitlektionen, så jag stanna hemma. Vaknade 9.30 sen somna jag om igen. Vaknade kollade lite på film och sen somnade jag igen. Åkte till stan och gick runt i några timmar. Tillbaka igen och är seg och har ont i magen av någon anledning. Kanske beror på alla delicatobollar jag ätit.


Kanske går ut ikväll men vet ej beror på hur det blir. Inte många veckor kvar tills studenten.


Jag är brun som en pepparkaka

Utkommen från duchen och kollar på the truman show. Skola var det ju idag också. Slutade tidigt så vi åkte in till stan och kollade runt lite. myyyyyyyyyyspyyyyyyyyyyys.

vad händer annars då? inget speciellt. Har tänkt senaste dagarna på att jag vill söka utbildningen jag har sett. Dock vet jag ej om det behövs högskoleprov eller vad det nu är man måste ha. Tror inte det eftersom inte det är på ett universitet eller liknande. Det är en KY-utbildning. Den perfekta utbildningen för mig där typ 90% av eleverna får jobb efter utbildningen eller ja. Men innan detta har jag andra planer. Väldigt många planer, så som London i maj. typ. om allt går som det går. Då ska jag köpa studentklänningen i London så jag har en klänning som ingen annan har. Lovar att alla kommer gå runt i Gina Tricot klänningar och klänningar från typ TopShop och H&M eller nått. Men jag köper min någonstans i London. Det blir roligt.

Mina händer är torra.

Sen för några dagar sen så tänkte jag att jag ska sola lite i solarium så jag inte är så himla blek till studenten. Men nyss så kom jag på den genialiska idén att istället för att ligga i en cancersäng och tillslut få cancer så ska jag bli spray tannad. Det var den genialiska idén och den är genialisk.

På stan idag såg jag även Carolina Gynning och Carina Berg, sen såg jag dom igen inne på NK fikandes hehe. tänkte bara säga det.

Ja som sagt så är mina händer torra så nu ska jag göra dom mjuka(re).♥

FOB


Vi är förenade igen och nu ska vi ut. Jag har på mig svart fodral från gina, svart kofta from TopShop, strumpbrallor från h&m förmodar jag och nya klackar från TopShop. Dom är höga och jag gillar dom. Köpte dom idag för jag var sur så jag var nästan tvungen.

Skall gå om cirka en halvtimme och yes. Jobbar imorgon klockan 8 gör jag så jag får inte dricka så mycket, om jag dricker över huvudtaget.



I'm your baby

Jag har tråkigt. Internet har inte funkat på ett tag för det är så segt men nu så är det bra igen tack och lov. Kollar på Real World/Road Rules: The Duel 2. det är roligt.

På söndag ska jag jobba igen. Pallar inte men det är inte så länge och att jag kommer få bra med pengar i maj. Anywho. Miss you


FARTFARTFART




You have to fart!



kitty breath

Idag var jag i skolan i ca. 1½ timme. Lämnade in projektarbetet också så nu är den delen klar. Sedan träffade jag baby och vi åkte till stan och promenerade runt. Gick förbi nya ben&jerry's affären i gamla stan och sen så begav jag mig till jobbet. Slutade jobba klockan 22 och nu är jag i västertorp och har ätit och ska sova om några minuter. För att jag börjar jobba 7 imorgon och på söndag.

Min sonnet som jag skrev till engelska c är as bra. Kanske till och med delar med mig av den här för den äger. eller jag vet inte.

imorgon händer inte så mycket eller resten av veckan. Ta det lungt och inte behöva tänka så mycket. (jo på svenska c proven jag måste ha efter lovet åhh) 

Ja anywho.

bye♥

RSS 2.0