Dod afton

Klev upp vid halv 10 idag. Åkte lite ärenden och nu är vi hemma igen och en elektrolux kille är här för att fixa kylen som låter otroligt mycket. Han låter snygg, har en norrlänsk dialekt. haha men vågar inte gå ut dit. Jaja.

Ikväll blir det bio - No country for old med. Den som vann 5/6 Oscars. Nej nu ska jag kila. Hej.

Senaste dagarna - jobb jobb jobb

Igår såg jag fram emot en vacker dag hemma med mamma på en trevlig promenad. Får samtal 08:40 (jag ligger och sover) att jag ska in och jobba. Jobbade 12.00 - 22.15! Idag såg jag fram emot en vacker dag med mamma. Skulle ta en promenad, städa lite, plugga lite, njuta av det fina vädret med mamma, umgås med mamma. Jag får samtal vid 13:50 och undrar om jag kan komma och jobba. Idag alltså har jag jobbat från 15.30 - 20.00. Men alla i personalen har även fått ett presentkort på Åhlens för att vi är så duktiga (dragit in mer kunder). Men kanske ska jobba på lördag också 12.00 - 22.15 om en annan blir sjuk. Det är en lååååång dag må jag säga. Men CASH! Ja påskveckan där också är det ju rödadagar och det så det betyder 100% OB :D.

Fick även reda på att vecka 13, då det är påsklov kommer jag jobba heltid. Min chef kommer även schemalägga mig nu de kommande veckorna efter skolan och helger och så. Så mycket pengar. Men det är skiiiit bra för att jag vill handla lite saker på forever 21 bland annat. Spara pengar till Grekland i sommar men även för 2008/2009. Eller spara pengar till sommaren eftersom jag inte kommer få in pengar på något annat sätt förutom jobbet. Men det är nice med jobb alltså.

Ska bli skönt med lite ledigt också. Imorgon ska jag umgås med mamma. Vi har liksom gått om varandra hela veckan. 

Ska gå och lägga mig alldeles strax. Ska upp vid 09.00 imorgon så att jag får någonting gjort. Har klivit upp runt 12 varje dag denna vecka och det känns som jag inte får någonting gjort. 
 
tjingeling

Tisdag

Idag har det regnat hela dagen. Tråkigt, men ändå så mysigt! Håller på att laga mat, det blir kycklingfilé med ris och sås. Läste precis i Kenzas blogg att hon och hennes mamma funtar på en tattoo. Coolt. Jag vill också ha en tatuering men jag tror jag väntar ett tag med den. Jag vet vad jag vill ha, men är inte hundra på vad och vart det ska sitta.

Idag är det iallafall Gossip Girl, klass 9a och sedan Oscars galan som går i repris. Women's murder club har blivit flyttad tills imorgon.


Kevin Michael - If i aint got you


B e a

Hejsan bloggen. Har inte skrivit på ett tag men har inte haft så stor lust. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Träffat J och chillat. Idag är det den 25:e och löön! Så jag var såklart i stan och kolla runt och köpte en tröja från Gina. Mycket fin. Sen var jag och hämtade mitt H&M paket som kommit. Fin fint.

Ska baka en sockerkaka snart. Klockan 21 är det American Idol på 4:an. Sen ska jag läsa min bok lite, träna osv.

image15


Hahaha


Den här är rolig. Check it out.

Lördag

God eftermiddag. Idag var jag uppe med tuppen, runt 8 typ. Jag är ganska trött eftersom jag gick och la mir 03.00 igår. Men idag ska jag åka in till stan för att möta J. Vi ska ta en promenad, ta färjan över till djugårn och promenera ännu mer. Det är en jättefin dag idag, solen skiner och det är relativt varmt! Hoppas det håller i sig nu så att sommaren kommer snart.

Jag besatt av en låt. J.Holiday - Bed. Så himla bra! Det är några på youtube som har gjort en cover på denna låten och dom är mycket bra, speciellt de två första. Sen sist är orginalet.
 
puss

Best band ever,

Ska gå och lägga mig snart, blir en ganska tidig morgon imorgon. Jag och pappa var på bio iallafall och såg "Jumper" som var jättebra! Rekomenderar den verkligen!

Detta är en av mina absolut favorit låtar med bandet som jag älskar, Goo Goo Dolls. Det är dom bästa någonsin. Deras låtar är så himla bra, verkligen alla
!

Älskar dessa låtar! Det är när dom spelar "Live in Buffalo" och det romantiska någonsin är att det regnar, med de bästa låtarna någonsin!

En önskan som jag förhoppningsvis snart ska uppfylla är att jag vill se Goo Goo Dolls på konsert! De spelar typ bara spelningar i USA så får väll matcha en resa för att se dom samtidigt. Eller så kan jag köra en "Kenza" och åka till USA bara för att se Goo Goo Dolls. Måste fan ta och checka läget! Skulle lätt göra det alltså!

Lika galen som Kenza är i Tokio Hotel, är jag i Goo Goo Dolls. haha, kanske inte lika men jag ni fattar.

Forever 21 shippar till Sverige!

Fick precis reda på från Engla att Forever 21 shippar till Sverige! HURRAY! De har de mest underbaraste kläderna till de mest underbaraste priset! Har varit inne i butiken på Hawaii flera gånger men köpte aldrig någonting därifrån för det var bara konstigt. Hela känslan över butiken var lite Ohio över det hela. Men på deras hemsida är kläderna amazing! Detta tyder inte bra dock. Får sluta beställa kläder från H&M och byta kedja helt enkelt till Forever 21. Ta och checka deras kläder.

1 dag kvar

Sitter på geografilektionen och har tråkigt. Har varit inne på datorn hela geografi lektionen, alla sitter och göra annat... ingen lyssnar på honom.

Men ska iväg till stan med julia. Det är också bara imorgon kvar i skolan sen loooov. Har ju bara idrott imorgon så det är soooooooooft!

bye


Måndag


Sitter på spanska lektionen och skriver om Påskön. Har hört lite saker från i lördags och faan att jag inte stannade. Är så jävla tråkig och bah drar hem. Nej det får jag inte göra igen!

Är ganska trött. Missade bussen imorse för att mamma var tvungen och ta med soporna som skulle slängas i soprummet och precis när vi kommer ut från porten så kommer bussen. Jag bah bussen kommer ju nu.  Hon bah nej men då får vi gå. Sen bah, eller neej jag måste ta bussen så då lämnade hon mig med alla sopor och så fick jag GÅ till t-banan. Shieat.

Nej nu ska jag fortsätta. See you later

yo

Sitter och äter frulla. Har klätt på mig också, min nya hood jag köpte igår, jättefin är den<3 Ska iväg snart och hämta min nya säng :D Wihooo. så måste kila.

kan ju bara meddela att senare idag ska jag till stan för att möta julle och jag ska till apple butiken och fota fula bilder på min själv och vinna en laptop. JAG SKA VINNA! Sen vid 18 ska jag iväg hem till sofie och möta tjejerna, minus aggan med gormé(?)mat lagad av hennes boyfriend och hans polare. Chill!

c u

Sad

Har varit uppe i 1 timme nu. Ska göra mig iordning snart. Somsagt så är det alla hjärtans dag men det kommer inte firas på något speciellt sätt. Ska på begravning idag vid 14 så det kommer bli en sorglig dag. fyy.

Vet inte vad jag ska ha på mig. Solen skiner ute och det är inte ett moln på himlen. Jag längtar så himla mycket till sommaren och Hawaii. Tror jag aldrg har längtat efter sommaren så här mycket föut faktiskt. Allt är så mysigt.


Sugarbabes - Change


I like¢¾

Älskar denna bild!

image14
Den här bilden är så fin!

Hej

Jag har syndat... Har beställt meeer kläder från H&M hemsida. Ohh now. Jag känner ingenting, som om jag skulle vara känslolös. Det är jättefina kläder som jag kommer pryda mig i under sommaren och GREKLAND! Man måste ju ladda på med sommarkläder så att man inte köper allting på samma gång innan resan. Men det är ju alltid bra att ha.

Om en halvtimme börjar Fredsstyrkan på 4:an och har följt det sen det började. Det är näst sista avsnittet som visas och jag känner mig ledsen. Det programmet är jättebra och jag vill göra lumpen och sedan joina de på ISAF i Afghanistan för att göra utlandstjänst. Helt seriöst, jag vill. I sommar funtar jag på att gå en armékurs på två veckor som min syrra gjorde för 2 år sen. Jag vill göra det, men det enda är väll att min kondis inte är på topp, heller inte resten av min kropp så om jag ska kunna vara med måste jag ligga under hård träning tills sommaren. Vi får se.

Jag har hittat det tror jag, mitt projektarbete. Det enda jag kan tänka mig att göra är att åka utomlands som mitt projektarbete. Kan inte tänka mig att göra någonting annat. Jag har hittat en organisation och det de har att erbjuda låter suveränt! Måste se mer in i det innan jag kan avslöja. Och att jag vill att det ska vara fast innan jag berättar. hehe.

Ja, efter fredsstyrkan börjar LOST. Har inte sett så mycket av lost men såg typ de senaste 6-7 avsnitten och var helt fast. Thats that...

Har sjuuuuuukt mycket plugg som kommer de följande dagarna. Matte och historieprov nästa vecka, matte läxor, geografiläxor, svenskaläxor, spanska som jag måste jobba på, samhälle (som jag fortfarande inte gjort), idrotten som skall troligt vis vara klar om några veckor. Guuuses vad mycket. Men skönt iallafall att det är lov om 1½ vecka. Ska talka med min syrra och be henna att vi ska åka till England då.

Nu ska jag gå moppa i köket. ♥

Im a winner

Sitter på historielektionen och bloggar. Har lunch om två timmar cirka. Jag är taggad tills på lördag. Jag ska vinna det tävlingen! Hörs sen

Beautiful she is

Jag har lyssnat på klippet i inlägget innan jättemånga gåner denna kväll. Så himla fin och hon sjunger så fint! Hon har andra fina klipp som också är bra men dehär toppar nog de andra. Hon är vacker dessutom. Checka in hennes charmiga "prick"  på läppen också. :)

Var i stan efterskolan med A och kikade runt lite. Hittade ett par fina saker från Gina som jag vill ha men måste vänta ett tag så jag har pengar. Men köpte hårfärg idag så ska färga håret ikväll när min syrra kommer hem. Det kommer att bli mörkare.


Här är den igen! Skitbra är den! ♥

Vad tycker ni?

Pretty


Lektion

Sitter på Spanska lektionen och ska sluta snart. Har matte om 30 minuter så ska äta en frukt kanske. Slutar vid fem idag men troligtvis vid halv 5 eftersom vi brukar få sluta tidigare. Letade efter min mattebok imorse men hittade den inte så antog att den var  i skolan men i mitt skåp var den inte.

Men whatever.

Ska kila

My plans are goog

Yea boyz.
En av de sakerna jag längtar till mest nu är 7/6 då vi åker till Grekland och festar järnet. Men mest av allt längtar jag tills jag tar studenten om ca. 1 år och 3-4 månader. Då ska jag flytta till Hawaii, skaffa ett preliminärt jobb. Det finns jobb över allt på Hawaii, man kan i princip välja vilket man vill ha och garranteerat få det också. Ja, dit ska jag bosätta mig och sedan börja skola där. Skaffa massor med kompisar och leva livet på stranden.

Tänk va skönt att bara åka till stranden om man inte har någonting att göra, men i tråkiga Sverige är det typ soligt en vecka på sommarlovet och det finns typ inget att göra. Hawaii är alltid bättre!


Yes

Sitter hemma och typ halv kollade på hockeyn för det var tråkigt. Nu väntar jag på Miami Ink som börjar 19.00. Har varit en givande dag. Hittade en säng från jysk som jag gillar. Hade sen tidigare hittat en gavel till sängen på MIO som är skitsnygg. Den köpte vi också, sen så på MIO köpte vi ett vitrinskåp och en tillhörande mindre skåp som är skitsnygga. Ganska dyra men hey. Men sängen kommer om 2 veckor och resten typ i slutet på mars. Men nu måste jag kila.

i want to be one of them

Jag får alltid lingon på en helg. ALLTID! Det är weird. Men ska dra snart och möta mamma och börja jakten på en säng. Måste se till att vara hemma vid 15.25 för då är det Hockey!

Jag vill åka till Hawaii mer än någonting annat. TYP NUUUUU.

Mahalo peps

what what

Nu ska jag gå och ducha sen sova. Varför är jag uppe så sent för när jag är trött? Jo för jag söker efter hawaiibloggar. Alltså svenska personer som är/har varit på hawaii. Sånt intresserar mig, men vsrför håller jag på. Godnatt

Wazuup

Imorgon sker ett nytt försök till att hitta en säng. Ska till barkarby och checka in Jysk. Sen om jag hittar en säng där så ska vi till MIO och köpa en sängstomme som jag har sett där som är jättefin. När jag sen har hittat sängen kan vi börja köpa allt annat. :D Hoppas vi hittar något imorgon, verkligen. Jag sover nu på en säng, soffa som det egentligen är som är 170 lång... Och jag är 170 lång så ni kan ju räkna ut vad som händer med mina fötter hahah. Inte skönt.

Som alla vet är jag en shopaholic. Mest då skor men det gäller nog även kläder. Jag har inte handlat på länge och det börjar krypa i fingrarna nu. Har sett en snygg hood på gina och bikbok. Vill haa. Har hittat ett par skor också som är skitsnygga, exakt sånna jag har letat efter. Måste köpa ett par skor från dinsko också eftersom jag har 20% rabatt på ett par innan 20 mars. Så måste in till stan och leta.

Jag längtar till den 25:e eftersom det är löning då. Min lön då men jag längtar efter min syrras lön eftersom vi ska åkta till England när hon får den - hon bjussar såklart! Cheeehooo.

Bye

They so moke


HAHAHA säger jag bara. Asså det är typ såhär man snackar på Hawaii om man är en "local". Fast inte riktigt. Dom är en "moke". If you understand what they saying biatch.

Gone baby

Hej allihopa.
Idag har varit helt ok. Jag och pappa åkte till stan och parkerade bilen, tog tuben till medis och röstade. Sen gick vi tillbaka genom gamla stan och ja ni vet den vägen och kan ju bara berätta att det kryllar av turister! Sen åt vi på TGI's vid stureplan. Sen gick vi till Sandy's och drack en latte och sen så började bion. Vi såg "Gone Baby Gone"! Den filmen var så sjuktbra så det är inte sant! En av de bästa filmer jag sett faktiskt. Mycket i stil med Man on fire. Gone Baby Gone var även directed av Ben Affleck, så han är väldigt duktig med det. Seriös den filmen måste man se, verkligen!
Sen efter filmen väntade vi på min syrra och hennes b och skjusade hem dom till Bromma. Jag och pappa åkte och handlade lite mat sen och nu är vi hemma. Vi åt lite och kollade på I am Ledgend med Will Smith. Den var lite läskig. Dom där monstren var jätteläskiga hahha. Men den var helt okej tycker jag. Han var gullig i filmen, själva handlingen var gullig. Men Will Smith är bra i alla filmer han gör. Min favorit skåderspelare.

Nu ska vi ringa Grandpa i Tennessee, USA för att se hur det gick med den där tornadon som hade vart där och dödat typ 45 människor.

Denna videon är sjukt bra.



dunno

Imorgon blir det söder med pappa för att vi(han) ska rösta till det amerikanska valet. Det blir då första gången i hela hand liv han röstar. Who can blame him, his not one haole :) Ska på bio imorgon också, gone baby gone ska vi se.

Blev helt knas idag. Synd att jag inte kunde följa med:(

Vet inte mer vad jag ska skriva. Har lite brist på fantasi så blir lite upptaderingar då och då.


Wazup to the people who aint vote fo' me.

Ska snart gå och lägga mig. Imorgon kommer det bli så jäkla roligt känns det som :D Men tjejerna såklart ska jag hänga med och ha lite mini party :)

Jobber gick bra och var roligt som vanligt även fast jag tjatar innan jag jag ska åka till jobbet. Måste sluta med det och ta till vara att jag har ett jobb. Är så glad för dig. Det kommer bli jättebra där nere men kommer sakna dig jättemycket! Måste hälsa på helt seriöst och får absolut inte tappa kontakten!

Jag har skämt (hur stavas det) ut mig själv på facebook. Blev kompis med folk på Hawaii och skrev töntiga brev också. Jag ville ju bara socialisera mig mer med lite Hawaii peps. Men nej nu skäms jag. Ew säger jag :D hahah

Sitter och dricker papayajos. Gott, påminner om Hawaii<3 Saknar. Jag längtar till Hawaii. Måste prata med pappa om det btw. Vill ju åka till Thailand med tjejerna till årsskiftet 08/09 men fav va skönt att åka till Hawaii istället! Tjejer: Skälvklart att ni skulle få följa med (men paya själv :P). Får se vad han säger. Han måste ju komma dit och establisha sig lite. Sedan kan vi surprisa hans bästis Gil som vi har gjort tre gånger nu. Fyfan va kul det är. Haha. I somras så hade vi inte berättat att vi skulle komma men så åker vi till hans hus och så står han ute och vattnar gräset. Vi smyger ut från bilen och bakom en annan bil och sen går rakt mot honom. Pappa slår typ till honom på hans rygg och bah ehhh. han hoppar typ till och bah you fuckaah haha. Sjukt roligt.

Nej, enough about minnen.


i miss 808, really!

Sitter och väntar på att geografin ska börja. Nu kommer min dag bara att gå neråt. Det börjar med geografi sen ska jag iväg och jobba. Tråkigt eftersom jag hellre är hemma! Missar dessutom hockey ikväll, suck. Måste be min syrra spela in det.

Men imorgon kommer det bli roligt iallafall. Bara en lektion, idrott som börjar 09.35 och slutar 10:50 och då slutar jag. Ska sedan iväg med tjejerna hem till S och checka hennes nya lägenhet :D Där kommer jag vara hela kvällen typ sen ska jag till pappa i helgen. Hela helgen dessutom som jag inte varit på månader. Men det ska bli roligt. Detta ska vara en chill helg med en gnutta plugg.

Den 31 februari har jag arbetat på mitt jobb i 6 månader och då är det dags att leta ett nytt jobb närmare bromma trakterna. Det är så drygt att åka till Årsta helatiden.

Nu börjar vi snart så måste kila.

Hej

Sitter och kollar på lost. Jag har nog bestämt mig, att jag ska köpa en ibook. Imorgon ska jag jobba till halv nio. Later

FOTO

Sitter på fotografiska bilden och jag vill gå hem. Såå boring, vi har vikarie också. Fett med boring. Orkar lixom inte sluta 18:10.

HEJ

Onsdag

Sitter på svenskan och det är tråkigt. Håller på att skriva en uppsatts som heter "Dags att våga tid att leva" eller tvärt om. Är inne på facebook och raggar nya jag kan lägga till.

Fick MVG på min "uppsatts" eller vad det var på engelskan om my beloved Eddie Aikau. Det enda jag glömde var källan, typiskt. Vad mer kan jag skriva.

Är btw skithungrig, det blir sejfilé idag som vi får varje vecka. Efter lunchen så har vi formgivning sen fotografiskbild. Sltar 18:10 idag. Kommer vara trött sen ikväll.

Nu slutar vi. Ciao

I wish i was there



♥Kan bjuda bilder när jag var på Hawaii i somras. Jag "poserar" vid nått som någon hade byggt på stranden Kailua Beach på östkusten.♥

402725-13

♥Våran polare Lance, jag som besväras av värmen, och pappa♥. MEN kolla hunden hahaha. Den hunden luktade skitäckligt. Dessutom försökte den klia sig i ärslet hela tiden men det gick inte för hans ben var för korta haha.♥



Via den här länken kan ni se Duke Kahanamoku statyn och om man kollar lite längre bak i bilden den kända stranden Waikiki Beach samt höra lite bra Hawaiianskmusik. Enjoy people :) Nämde jag att det som ni ser på bilden är det som händer på Hawaii just nu. Live alltså. Har stått där ett par gånger när jag var där och vinkade till några i Sverige. Mycket effektivt tycker jag.

Aloha and Mahalo biatches

Imorgon är det onsdag och jag pallar inte med den dagen. Börjar 8:40 och slutar 18:10. Jätterolig dag, verkligen. Sen efter imorgon är det torsdag och jag ska joooobbaaaa...Pallar INTE.

Jag har bestämt, i min tystnad utan att tänka på det, att jag ska ha ett köpstopp. Jag spenderar mina pengar på så mycket, speciellt kläder och skor så jag vill spara istället. Om jag ska åka till Thailand årskiftet 08/09 så måste jag börja spara. Dessutom om jag ska köpa en dator vilket nog kommer ske inom en månad får jag hoppas.

Jag vill helt seriöst dra till Hawaii, ingen kan förstå hur underbart det är där! Så himla underbart så att det finns inte. Det gör ju saken inte bättre av att det är kallt och grått och att man är kvar i Sverige. Nej jag vill åka någonstans varmt nu. Hawaii är alltid #1 på min lista!

Nu ska jag kolla klart på programmet på discovery sen ska jag sova. Måste byta lakan också till heelt nya som vi köpte på MIO i helgen.

Byebye


Vote for Barack!


Jag vill åka till Hawaii

Sitter på programtiden och har tråkigt. Orkar inte arbeta på mitt tittskåp, är iochför sig sista gången idag men får göra det sen typ.

Designen blev inte så fin, eller gillar inte tysnittet. Ska strax ändra det igen. Längtar tills jag är hemma. Ska chilla, göra lite läxor, äta frukt, läsa min bok.

Jag vill att mina pappa flyttar snart. Ain't doing good. Det finns ju jobb och boende när han åker. Perfekt för när jag flyttar dig så bor jag med honom i lägenheten. PERFEKT! Sen alla mina kompisar som vill komma och hälsa på får komma när ni vill. Om ni nu vill åka dit. Men skulle vara roligt. Jag skulle visa allting och vara värsta guiden. :)

Känns som om det kommer ske det här året.

Den 14 februari, alla hjärtans dag ska jag på begravning. :( Så sorglit. kommer att bli en sorgsen dag känner jag.

Slutar om 30 minuter.

Today

Har ändrat designen lite. Vet inte om jag gillar det men får se hur det blir. Sitter och kollar på ett program på 5:an som är bra.

Spanska provet gick helt okej idag. Har inte så mycket mer att skriva. Imorgons lektioner består av Samhälle, Historia och programtid. På programtiden håller vi på det livsstilar. Jag har japanskttema. Det blir faktiskt jättefint.

Nej nu ska jag kila.

Don't hate, Congratulate!

rockin'


Under construction

OBS! Detta är en byggarbetsplats OBS!

Under konstruktion.

pretty


Söndag kväll

God kväll. Dagen har spenderats med att jag har väldigt ont i kroppen. Har varit på ikea och mio och kollar efter en säng. Den på ikea som jag ville ha, den enda jag gillade, såldes nu bara i 160cm bred så det är liite väl stort med får se. Sen hittade jag en annan säng på mio som var snygg. Vi får se hur det blir. Kan inrte köpa något annat innan sängen är köpt eftersom måste se var alting ska vara.

Angående inlägget kan jag bara säga att jag var irriterad, är irriterad över den meeen. Tack gode gud så fick jag det bekräftat att den bara står där tillfälligt tills vidare. hehe

Har pluggat spanish idag och jisses hur ska det gå. Är bara att sätta sig mer nu ohc plugga. Usch. Jag har nog bestämt mig nu att jag ska köpa en ibook. Jag gillar kameran och är helt förälskad i den!

Träffade pappa idag också. Han fick en mega astma attack igår och var tvungen att åka ambulans in till sjukhuset :( Men tack och lov kom han ut levande ♥ Det enda som skulle göra hans liv mycket bättre är att åka tillbaka till Hawaii, vilket går i hans huvud nog varje dag nu. Har iallafall snackat om det på sistonde också. Det är det bästa!

Var inne i Onoff i Kista i dag och jag min syrra och pappa höll på garva ihjäl oss med webcamen i ibooken. Så himla roligt. Det blir (nästan) det avgörande. Vi får helt enkelt se.


i'm pissed!

Precis hemkommen från resan. Det var sjuktroligt! Jag älskar att åka skidor, det var ju ett tag sen. Men det mest irriterande med hela resan var på dit vägen och på tillbaka vägen. Asså jag är helt  seriös! 10-15 killar sitter längstbak i bussen och är så himla barnsliga. USCH, vilka idioter. Sitter och skriker om kukar, knulla och massa barnsliga saker. Sitter och slår i fönstrena och bah det är någon som vill komma in. IDIOTER! dom blev tillsagda flera gånger men tror ni dom lyssnar eller. fy skam på dom. Dom kanske var runt 15 - 16 år. Ingen vad jag tyckte såg ut som äldre. Så barnsliga.

Men jag är irriterad fortfarande! Jag kom hem, och det som slår mig först är en billy garderob som är blå (!) står i hallen. Det finns lixom en garderob för ytterkläder, men neej, den var ju bara löjlig sa mamma. Det första som kom ut ur min mun var: Ska den stå här???? Den ska tydligen såt där och det är så fult! Det passar INTE! Liksom blå billy garderom i hallen. Hallen bli mini nu lixom. ÅHHHH JAG ÄR SÅ ARG! Mamma säger altid att jag klagar men hallå? Jag tänker klaga eftersom allting (nästan) som hon flyttar och så är inte fint. FYYYYYYYYYYYYYYY. Jag vill inte att det skåpet ska stå dääääääääär.

Har träningsverk från torsdags, fredags och från idag. Imorgon kommer jag vara D-Ö-D! Jag är pank också, täner aldrig i livet ta några pengar från mitt sparkonto för det är min biljett till Hawaii/Thailand. Jag måste även rååå plugga på spanska, för vi har typ mega prov. Eller inte mega kanske men ett mini, fast det verkar som ett mega.

Jag är FÖRBANNAD! Jag vill inte ens gå tillbadrummet nu bara för att jag går förbi den där förbannade garderoben som är så FUUUUUUUUUL! Mina girls: när ni kommer hit kommer ni tycka detsamma. I promise! USCH OCH FYYYYYYYY.

Nej, nu måste jag kila för jag ska gå och spy för att garderoben är sååå FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!


Goderafton

Hej blogge. Nu sitter jag hemma hos J och filosoferar. Nej jag skoja. J håller på att packa för fullt och jag bloggar. Vi har precis avnjutit en god middag, tacos blev det. Ska se en film sedan förhoppningsvis - Blue Crush. Min favoritfil, jag svär.

Nu ska jag kila. Puss och kram. S, hälsa brorshan din ;)

Skidor

Hej bloggen.

Jag är redo tills imorgon. Vi ska ju åka skidor :D Det enda som jag saknar är mina brillor, alltså sånna som man har när man åker skidor! Dom är BORTA :( Mamma ska åka till lokalen vi har i Årsta för att de kanske ligger där, hoppas det iallafall. Annars utan dom kommer jag bli,
1. Blind
2. Snö och massa skit åker in i ögonen
3. Mina linser åker ut för att det blir tort...
4. ...vilket leder till att jag inte kan se, som leder till nummer 1. jag blir blind.

Så måste hitta dom. Nej nu måste jag fixa det sista.

pussar och kramar, får hoppas att jag inet bryter några ben bara men det tror jag inte.

RSS 2.0