HEJ

Har nu jobbat 2 dagar i rad och hela lovet har jag klivit upp runt 8:00 på morgonen (!) och inte gått och lagt mig förens 1 på morgonen. Så idag de sista timmarna när jag jobbade var jag rätt så sliten.

Men, är hos pappa iallafall. han hämtade mig vid mitt jobb och kom in 1 timme innan jag slutade hahahah. Det är pappa det. Sen när vi sitter i bilen lite efter det säger han att han suttit i bilen en timme innan det också, alltså suttit i bilen i två timmar ahahah. Shit vad jag garvade. Sen så åkte vi till stan för att äta. Efter lite argument var vi skulle äta slutade det hela på MAX. Vi hade parkerat bilen mitt emot och gick in. När vi kommer in är det packat med ungdomar som är hur jävla snygga som helst men det enda var att de (alla) pratade (säger man så) teckenspråk.

haha så vi stod i mitten i kön mellan alla dessa ungdomar och vi visste inte vad vi skulle ha och jag höll på garva ihjäl mig för det var pappa som inte ville äta på MC eller BK. men vi visste inte vad vi skulle beställa för vi aldrig varit där förut så det hela slutade med att vi åt på BK. På vägen dit höll jag på garva ihjäl mig igen för pappa sa massa skämt som var heelt random. Alla hans skämt är helt random men genialiska. haha. typ som när vi gick utanför så sa han att han tänkte säga till mig varför det var så tyst inne på MAX, HAHAHHAHHA. Tänk själva vad det var men det blev inte sagt där inne utav respekt.

Men ikväll ställs klockan fram iallafall och vi får sova 1 timme mindre :(

Imorgon kliver jag upp vid 8 (då är klockan egentligen 7) och sedan bär det av till mig syrra för att hämta och lämna lite saker. Får då min Goo Goo Dolls live in Buffalo DVD! YEES. Sen drar jag och pappa till Vällingby för att äta lite sen hem till mamma för att sedan på kvällen gå på The Eagles konserten i Globen eller om det var hovet.

Det var det. Åhh skolan börjar om 1½ dag igeeen. Orkar inte. Men måste göra det sista nu innan sommaren så det är inte så långt kvar iallafall.

Nu ska jag fortsätta kolla in youtube med massa roliga klipp.

tata

Keneke

hahaha! Denna snubbe är skitrolig. Checka in hans andra klipp också om ni förstår vad han snackar om. Once again, Hawaii. Men till saken. Kolla in hela klippet nedan men mycket uppmärksamhet till 01:20! hahaha.

Fascination


Har upptänkt dessa, från självaste Danmark - Jättebra tycker jag.

nya tag

God morgon god morgon. Igår klev jag upp vid 08.30 för att få mycket gjort under dagen. Vi åkte till IKEA där vi köpte mycket fina ting. En kappa till min säng, massa fin fina kuddar till min säng, ett skrivbord, en tavla, ett överkast och lite mer godbitar. Min säng ser jättefin ut nu! Men vi köpte för lite kuddar eller det saknas så därför ska vi tillbaka dit idag och handla lite mer kuddar och sen ska vi till MIO flr att hämta upp våra gavlar som vi beställde i typ februari. Mitt rum kommer bli fiiint.

Vi var runt lite i Vällingbycentrum också och köpte lite träningskläder. Så nu är jag utrustad med nya träningsskor, jacka, byxor så därför ska jag träna nu.

Imorgon är det fredag och jag ska jobba från 12.30 till 22.15, sen på söndag ska jag jobba från 13 till 20 - det är itne så farligt men shieet på fredag kommer jag vara trött. Sen är jag "ledig" på söndag och då ska jag och mami på konsert! Ja och sen är det skolvecka igen.

Nu måste jag gå och träna och plugga.

tjingeling

What

okej. Jag ger upp. Det går inte att logga in och när det går är det hur segt som helst! Får fixa designen sen. Har iallafall bytt bilden i bakgrunden, men vet inte om jag ska behålla den.
image15

Ono

Har precis kollar på en mav mina favorit serier, The Hills! Det har börjat igen i USA, älskar det. Tänkte bara säga det.


Kama'aina

I dag har jag varit med pappa runt i kista och barkarby. Fixade ett nytt minneskort till min mobil eftersom det andra pajade. Åkte vidare till kista som sagt och åt där, sen så köpte jag en blå fodralklänning på Gina. Har nu ett i svart, vitt och blått då. Den ett linne från H&M. Imorgon ska jag hämta ut ett paket från H&M på posten som jag helt ärligt inge ens kommer ihåg vad jag beställt. Men vi får se.

Glömde köpa sofis mode denna idag. Ska se om dom har en på korren imorgon. Den tidningen är bra tycker jag. Ska göra psykologi imorgon och matte. Har matte och psykologi prov direkt efter lovet och sen vecka efter det har jag historiaprov. Det är mycket nu.

Men iallafall så var jag och mamma i förrgår på modernamuseét och kikade på Andy Warhol utställningen och det jag kan konstatera är att han är/var n weird person som jag fatiskt inte gillar. Ja, utställningen var skitdålig, massa skitkonstiga filmer som han tagit. Dessutom var det packat med turister. 99 % var turister och resten svenskar.

Whatever.

Jag kan iallafall konstatera att i slutet på mars har jag jobbat på mitt jobb i 7 månder. Är ganska stolt över det faktiskt. Och så kan jag säga att jag älskar att jobba där. Det är roligt att sitta i kassan och säga hej till kunderna. Även att man gör samma saker hela tiden tycker jag det inte är tråkigt. Man känner igen personerna och de känner igen mig också. Men det som är bäst är de som jobbar där, alltså mina kollegor.
Jag vet att jag varje gång jag ska jobba säger, åhh jag orkar inte. Men sen när jag väl är där så är det roligt.

Men nu ska jag läsa min bok
tata


Klockren!


Haha vilken rolig...

take me back to my hale

Det är trevligt att vara ledig. Imorgon ska jag jobba sedan ska jag möta pappa och vi ska på bio (suprise eller vad?).

Det går bra för min mami nu och jag är glad. På söndag ska vi på ännu en konsert och denna gång blir det The Eagles. Americano band, hell yeah. Jag blir knäsvag av amerikanska dialekten! Ni förstår inte, så himla snyggt! Men en true hawaiian är nog ganska svårt att slå. Jag vill åka till Hawaii snart! Jag dööör. Saknar det stället så himla mycket. En dag ska jag visa alla vad jag menar. Varje gång jag tänker på det och alla minnen jag har så blir jag kär på nytt. Jag lovar, im in love with that place!

Det som skulle vara det bästa som kunde hända mig just nu var att Goo Goo Dolls skulle komma till Sverige och uppträda! Har beställt deras Live in Buffalo konsert när de splade i regnet. Så romantiskt, alltså det är en DVD. Bästa bandet någonsin!

Mahalo nui loa, ol fellows.

image19
The cermony before the Eddie. Gathering to celebrate the braves surfer of all time, Eddie Aikau. The greatest hero, it'll be in my memory... everything.
It just doesn't work!

Thats what they call me


You can only say one thing about this song, and that is beautiful.

Long time no see

hej hej. Tänkte bara höra av mig. Idag har jag varit ute på långpromenad och varit hemma. Snöade ju hela förmiddagen och lite inpå em. Har för en stund sedan kollat klart på Bourne Identity. Imorgon blir det nummer 2 av den triologin. Har sett dom innan men himla bra är dom.

Imorgon ska jag in till stan till moderna museét med mamma för att kolla på Andy Warhol utställningen sen vet jag inte vad vi ska hitta på.

Har en stor beställning på G hos Forever 21! Älskar den butiken, eller hemsidan eftersom butiken jag var i på Hawaii sög. Var inte värt det när jag var där iallafall. Fanns bara massa fjortiskläder i dåligt matrial. Men nu får dom en annan chans och i love it.

Hände en ganska rolig insident i skolan i onsdags eller kanske det var i tisdags? ja iallafall så satt vi och åt jag J och M, och helt från ingenstans kommer det en kille som typ frågar om jag känner "den där" kille där borta. Jag kollar, alla typ kollar bort och säger jag såklart nej för jag vet innan att jag inte känner någon annan, Sen så säger jag vadåda? och han bah nej jag bara undra. Man bah whaaat? Whats up with that liksom! Det var höjdpunkten på den dagen.

Men nu så ska jag kolla på den där bourne ultimatum istället för imorgon.

HEJ

oh yea


haha

såg ett annat klipp med dom på en tjejs blogg som tydlingen var från Kenza. Men kollade iallafall på den och tänkte att de verkade vara från Hawaii. Går in på deras konto och vad står där men inte Hawaii. Man är ju himla bra!

Cheeho

Sitter i skolan nu igen. Igår pluggade jag hela kvällen. Klockan 21 var det american idol sen efter det så var det 100 höjdare, det var skitbra! Måste följa det eftersom det är om 100 orsaker att älska usa så det kan man inte missa. Slutar 12.10 idag sen ska jag hem och städa, plugga och chilla framför datorn. Puss

Mobilbloggar

Sitter i skolan och väntar matten. Är sjukt trött! Matten börjar 10 och har suttit och väntat i en halvtimme nu så om en kvart. Efter matten har jag världens håltimme så ska sitta och göra geografi läxa då. Måste kila iväg och köpa sofis mode. Jag gillar den tidningen faktiskt:) kommer hem vid 6 idag hej

Debatten med blondinbella och company

Strax ska vi åka till kista och äta. Hoppas denna dag inte går förbi snabbt för då blir det söndag och jag ska jobba!!!!

Jag är så himla trätt på skolan, nästan som om jag inte bryr mig längre!

Jo, blondinbella var ju med i debatt i torsdags och shiiiit va dum en kille där va! Han var så fördomsfull typ. Ja där sitter ju paris hilton till Ebba von sydow och sa att dom var skyltdockor! FYYY. Och Maria Wetterstrand var ju dum hon också. Snacka om att vara negativ till allting och tro att unga är dumma. Nej fy. Vill även kommentera att jag tycker inte det är konstigt att hon spenderar 10 000 kr i månaden med tanke på det hon tjänar. Hon förkänar alla dessa pengar hon får och om man har dom såklart man får spendera hur mycket man vill. Ja efter den debatten snackade jag med mamma om det i typ 1 timme för jag var så arg på dom som sa att alla som shoppar är dumma i huvudet, att man "ska" spendera sin tid på miljö och sånt istället. USCH säger jag! Alla har enga intressen och om man gillar att shoppa så får man väll fan göra det!

Jag älskar att shoppa och varför är det så fel då och jag väljer att lägga mina pengar på det!

Nej, nu ska jag kila. hej

howzit ma braddahs

Klockan är sent och jag ska gå och lägga mig! Är hos pappa och har gjort lite matte, kollat på Mr and Mrs Smith. En mycket bra film.

Imorgon ska vi möta min syrra i kista och äta lite sen ska jag hem till mamma igen. Då kommer vi förmodligen städa och plugga. Men på kvällen bara ta det lugnt.

På söndag jobbar jag 14-22.15 - Då är jag inte hemma förens mellan 23.30 och 00.00! Sen på måndag ska jag upp igen vid 06.30! Måste säga till att jag inte kan jobba så sent, men eftersom jag gör det nu ska jag försöka kirra lift från mamma vilket hon troligtvis kommer gå med på :)

Mahalo nui loa and good night

Jason Mraz nya video!


OMG! Jättebra video till sången tycker jag iallafall!

im done

Nu har jag gjort klar mitt natur arbete och ska börja på geografin. Ska först ringa ett samtal! Snart är det fredag :)

Måste ändra lite på min design, har tröttnat lite på den. Ska trixa lite med den imorgon.

Mahalo

What to do on a beautiful day?

Nu för ca. 10 minuter sen kom jag hem från skolan (!). Allting blev fel på fotografiskabilden, jag framkallde bilder men lyckades inte få de rätta färgerna. Nåja, får försöka igen efter påsklovet. För nästa vecka på foto ska vi nämligen gå på en utställning och "Årets Bild" på hornsgatan 8. Ska bli trevligt att göra någonting annat för en gångs skull än att bara vara inne i klassrummet.

Skall äta snart och sen så ska jag plugga så att det brinner. Har nämligen 2 prov imorgon plus en inlämningsuppgift eller en uppgift jag ska redovisa imorgon. Wish me luck :)

Får skippa LOST och Women's murder club idag för att plugga istället, men spelar in det istället.

PUSS

image18
Honolulu, Hawaii!

Stranden ni ser där är Waikiki Beach, en av de mest berömda stränderna i världen. Många har nog en bild av Hawaii av att man bor i små hyddor och går runt i hula-kläder, haha. MEN, såhär ser det ut. De höghusen är Downtown honolulu sen så de små husen som är åvanför där typ förorter. Längst till vänster i bilden och lite längre där är där jag bodde nu i somras och det är även , längst kusten mer till vänster, där Pearl Harbor är.

Jag kan prata om Hawaii hur mycket som helst utan att bli trött på det! I LOVE IT

Onsdag

Hej hej. Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja. Har formgivning och sedan fotografiskbild till 18.10. Var på den där föreläsningen om sex nu på förmiddagen och den var väll helt okej, men är så trött att höra på allt eftersom jag typ hör mycket varje dag. (min mamma jobbar inom den "industrin".)

Måste springa förbi en affär idag för att köpa Sofis Mode. Den tidningen är faktiskt jättebra, i like it :)

Måste checka in resedagboken nu. Goodbye



Detta berg, klippa har jag hoppat från :D SKITKUL! Waimea Bay, Hawaii!

Godnatt

Detta blir det sista inlägget för ikväll. Har kollat på Gossip Girl och klass 9a. Holymoly vad Gossip Girl är bra! Det slår till och medUgly Betty och DH, eller iallafall lika bra som dom. Men helt sjukt bra är det!

Det är redan onsdag imorgon och dagarna bara flyger förbi. Om en vecka och 2 dagar är det redan påsklov! Och helt plötsligt kommer det vara 2 veckor kvar tills sommarlovet. Ja, det går så himla fort nu, men det tycker jag är bra! Är väldigt skoltrött just nu och det som skulle göra min dag var en tripp till det bästa - Hawaii! Men in your dreams! Man får helt enkelt ta dagarna som de kommer och göra det bästa av situationen.



Vad tycker ni om Gossip Girl?

xoxo

Favorit

image14

Vi kör på en favorit i repris. Denna bild är gorgeous.

OMG! Jag kom precis på att det är min mat dag idag! Har totally glömt bort det. Shit, ja okej, måste väll gå och laga mat då. Det blir pasta med sås och någon italienskskinka i. Såsen vet jag inte hur man gör och mamma sitter i möte. Fabolous...

Hej



En fortsättning på inlägget nedan. Stötte även på denna prick. Hon sjunger också så himla bra. Speciellt denna sång som råkar vara min favorit sång for the moment. J. Holiday - Bed. Så himla bra!

ciao

amazing



Jag är alltid inne på youtube och kollar runt. För några månader sen stötte jag på dessa filurer. De sjunger så otroligt fint och bra så det är inte sant! Checka in deras andra låtar också.

Goddag

Slutade som sagt vid 12 idag. Hade ju historialektion som var så himla tråkig. två och en halv timme med en skit tråkig film om Martin Luther med skit dålig skådespelare. Somnade faktiskt ett tag.

Iallafall så efter skolan drog jag och Atill stan. Vi köte lite fina kläder; jag ett par shorts och ett linne med 20% rabatt och A ett jättefint sommar linne/top. Självklart det också med 20% rabatt. haha en klassiker säger jag, en klassiker...

Vi tog oss en fika på Coffe House by George eller vad det heter och drack lite te och åt en muffins. That's that.

Imorgon ska vi vara på Thorildsplans gymnasium för att gå på en föreläsning om sex och samlevnad, och typ om olika läggningar eller något sånt. Ganska onödigt tycker jag. Vissa kan ju ha nytta av det men moi, i dont think so. Men visst, lite intressant kommer det kanske att bli. Vi får se. Jag rapporterar imorgon.

Nu mina kära vänner måste jag ta tag i mina läxor. Adjö
ps. såg denna tjej idag :) ds.

Trött som tusan

Hej Bloggen, sitter på historie lektionen och håller på att somna. Vi kollar på en tråkig film. Har bara en lektion till och redan slutar vi idag runt 12. Hörs sen. Puss puss

I have to say one thing and one thing only...



The best fucking song in the whole entire world! ♥ i wish i was there.

Vi kör på en lista

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- ICA
- har endast jobbat på ett ställe annars massa prao
-
-

Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Blue Crush (J, haha du har den fortfarande)
- Pearl Harbor
- Sen kommer jag inte på några mer
-

Fyra städer jag har bott i
- Stockholm
- Knivsta
- Makakilo, Hawaii
- Kapolei, Hawaii

Fyra TV-serier jag gärna ser
- Desperate Housewives
- Gossip Girl
- LOST
- Miami Ink och LA Ink

Fyra ställen jag vill åka till
- Alltid Hawaii
- Thailand
- Polynesien
- Bali

Fyra webbsidor jag besöker dagligen
- blogg
- resedagboken
- perez hilton
- dn.se

Fyra favoriträtter
-
Kinesiskt
- Hawaiianskt
- Tacos går alltid hem
- SUSHI!

Fyra ställen där jag trivs
- På Hawaii!
- Vid datorn och tv:n hehe
- I min nya säng lyssnades på Goo Goo Dolls (världens bästa band)!
- Hos de jag gillar

Aloha Talofa

Har jobbat idag. Det gick suveränt. Blev hämtad av mamma i alvik och vi åkte och handlade mat vid brommaplan. Ny vecka imorgon, veckorna flyger förbi nu! Vilket är bra för då närmar sig Grekland :D.

Denna vecka kommer bestå av plugg plugg plugg. Min chef ska ringa imorgon och berätta för mig om/när jag ska jobba nästa vecka. Kanske på fredag vet jag inte än men om jag inte jobbar drar jag till pappa igen för att chilla på hans jobb. De har värsta gymmet där och sånna där massagestolar som finns bla. på friskis och svettis men även i det där rummet i skolan (ni vet tjejer) brevid toaletterna på 2:an. Så sjukt sköna! Satt i dom i flera timmar i fredags. VÄNTA... har jag redan berättat det här? jag har faktiskt ingen aning. Men jag berättar det igen isåfall haha. Men dom är så sköna. Så det skaj ag göra på fredag om jag itne jobbar. Ja åka dit innan pappa slutar och träna sjukt mycket.

Var i min syrras lägenhet åp östermalm också. Den var fin. När vi kom ut från porten så gick Eric Gadd förbi oss, jag bah Chill- Ser typ honom hela tiden. haha hans musik är bra faktiskt.

Nej nu ska jag fika lite med tu madre (neej min såklart hehe :P) sen ska jag cilla till mi dormitorio. Kör lite spanska här nu.

wonderful feeling

Kom hem för ett tag sedan. Har varit på den där BBQ utan att grilla. Det var ganska roligt. Jag satt och chilla lite i en såndär stor massage stol ni vet, en svart. Så jävla skööön! Satt minst 3-4 timmar idag. Sjukt skön asså! Sen så har jag tränat lite i deras gym som dom har på jobbet. Damn. Och så har vi haft biljardtunering. Jag suger, men vi kom till final. Endast för att de vi spelade mot sköt i den svarta 8:an så vi vann. Men men. Är inge bra på biljard ändå så det är skitsamma. Träffa lite folk, var roligt iallafall. Det är en kille där som är rolig. Han snackar på engelska fast med typ jamaicansk dialekt, men han är från Afrika. Så jävla rolig. Han går runt och dansar afrikansk dans och säger helt sjuka saker som är så roliga. ojoj.

Sen så är det en kille där som är sexig. Bara beteendet inte så mycket utseendet. Men ah det är nice! Fick en kram till och med, ojojoj. ;) I need some looove.

Men nu har jag käkat lite glass också. Snart ska jag kolla på lost, gossip girl, womens murder club det under veckan som jag missat.

Adios amigos

UPDATE: Detta skrev jag då för ca. 2 timmar sen men det var cp så det gick inte att publicera.


Underbart

Snart ska jag iväg till pappas jobb. Ska vara där nog ett tag och spela biljard och testa masagestolarna, plus att "hänga ut" med de som jobbar där. Vissa är roliga och vissa rena idioter! En specifik!

Käka kebab ska vi göra också. Men shit, åt nyss donken till lunch och om några timmar kebab. Ikväll blir det även B&J!

Nej nu måste jag kila! Pussar och kramar

Det är även stråland väder ute och även plusgrader! Kan det bli bättre i början på mars.

image17
Jag och J var i stan för ett tag sen. Åkte djurgårds färjan och det var en fin solnedgång. (Jävligt kallt dock!)

Har en profil

Hej hej. Har pluggat idag, gått på promenad, hämtat ett litet h&m paket. Ja och lite annat. Ska strax äta - det blir ris med kyckling i cocos sås/curry och grönsaker till! Jag älskar asiatisk mat, speciellt kinesiskt!

Ja har gjort en profil nu också, laddade upp en rolig bild. Måste fixa så att profilbilden är stor så att man ser bilden också. Måste bara lista ut hur man gör det. Little help, anyone?

 Check it out.


Hej

Idag är jag hemma. Har haft för mycket att göra i veckan att jag inte har hunnit göra så mycket läxor. Har inte heller prioriterat så mycket heller. MEn nu måste jag skärpa mig. Har pluggat geografi idag och ska snart blrja på geoprovet, göra frågot och det. Mitt jobb har ringt mig 3 ggr idag och frågat om jag kunde jobba idag men hell no.

Mamma är sur på mig idag för jag var hemma och hon är hemma vilken minut som helst, Så måste kila eftersom jag bara får plugga idag och inte vara inne på datorn så goodbye.

ps. var ju på konsert igår. OMG va bra den var. Joe Bonamassa. Sjukt jävla bra. Men det bästa av allt var att jag och mamma stod längstfram. Längst motherfucking fram!!! Och han som spelade bas va så sexig haha, han sa hej till mig också! Bandet är från USA, de pratade ju amerikanska och jag dog. Det är så jävla snyggt! ds.

RSS 2.0