yea

Lyssnar på Hawaiis morgon program och då har dom badle of the sexes. Första frågan var, vad producerar husqvarna för produkter. Altenativ a, symaskiner b, Swedish meatballs och sist kommer jag inte ihåg. Men de nämde Swedish meatballs iallafall :D


Ohoj

Detta är jag i slutet av sommaren 2007. Jag och J är på Pridefestivalen och det är sketa varmt. Kolla va brun jag ÄR! Bara för att jag precis kommit hem från mitt kära Hawaii :)


it's power


frustrerad

hej hej. Shit. Upptäckte idag att jag har matteprov imorgon. Fan asså. Jag kan inte ett skit. Satt lite förut och försökte men det gick inte. Om några minuter måste jag iväg till jobbet för att vi har inventering och kommer ej sluta förens midnatt. Tackar mamma att hon kommer och hämtar mig.

Jag är så sjukt stressad nu så det är itne sant. Har sjukt mycket prov som är due till nästa vecka. ÅH. På långhelgen nu kommer jag bara behöva plugga och inte kunna göra någontgin annat. Helt seriöst alltså!

Jag har shoppat också sjukt mycket på de senaste dagarna så jag blir lite frustrerad över vilka pengar jag ska ha till London.

Snackade med mamma även igår att vi kanske ska åka till Indien under hösten någongång. Sen över sommaren kanske och hälsa på kompisar i USA - Alabama och eller Indiana. Jag vill åka till USA! USA är bäst helt serri. Har vart på 4th of July nu i tre år i rad och det har varit roligt. Vad ska man göra över denna 4th of july. Deppa för man inet är i Usa kanske. nej skoja

Men nu måste jag gå till tuben.

hörs imorgon eller någonting.

ching

Long long time

Hej på er. Ja, imorse var jag ganska trött med tanke på att jag gick och la min halv 4 på morgonen och klev upp halv 9. Matten gick åt helvette, fattar ingenting. Men iallafall. Köpte Sofis mode också och den tidningen är verkligen bra. Gillar hur de i slutet på varge tidning har en berättelse om nått som har hänt någon. Väldigt intressant.

Men i Stockholm City idag tror jag det var, fanns det en extra tidning där i där folk berättade om dom själva. Det fanns en tjej som berättade om hon och hennes pappas relation. Att han aldrig berättat om där han kom ifrån eller liknande och den berättelsen var så sorglig. Men hennes pappa hade bestämt sig att berätta allting över en resa til Rom. Men 1 dag innan de skulle åka fick hon ett samtal att hennes pappa dött i bukspotscancer. Hennes pappa hade hållit det från henne så hon hade ingen aning att han hade cancer.
Hon fick utterligare ett samtal av en kusin som hon träffat när hon var liten och han verkade så romatisk. Han sa att han beklagade och att han pratat med hennes pappa och han hade berättat att de skulle till Rom för att berätta allting om hans familj och var de kom från. Hennes kusin hade sagt till hennes pappa att om någonting skulle hända hennes pappa skulle kusinen åka istället. Så det var därför han ringde, han skulle då berätta allting. Åh så sorgligt. ojoj.

Nej nu ska jag kila och göra någonting annat. puss

image34

I love Hawaii

image35

Denna bild är tagen av mig en tidig morgon på Waikiki Beach med utsikt över Diamond Head.<3

Hockey

God morgon. Jag är ganska trött asså. Kom inte i sängs förns vid 03.30. Men hockeyn ÄGDE! Jag sysselsatte mig med att kolla på Trauma på discovery, på World Poker tour på 5an och sen började hockeyn. Målade naglarna också. Men framför allt drack jag cola så jag inte skulle bli så trött. Men i slutet på matchen började ögonlocken bli tunga. Anyway.

Shit vad USA är duktiga. Sverige däremot hade så oflyt så det finns inte. Puckarna stuttsade inte åt Sveriges håll. Men det var en spännande match iallafall. Det var värt att jag stannade uppe. MEN en sak som jag är irriterad över är att Niklas Bäckström inte hann upp till Matchen från Washington för att flygen var försenade eller liknande. Jag ville ju se honom och han skulle gjort mycket för laget.

Men måste gå till skolan om 5 minuter och har bara matte till 11 sen drar jag hem och lägger mig i sängen och sover. Sen måste jag plugga så det ryker, fyyyyyyy.

måste kila Hej

Söndag del 2

Ja Sonja Andén var där och jisses va hon sjunger bra. Jag satt där själv och började nästan gråta för det var så bra. Hon sjöng en ted gärdestad låt också. Ja men i alla fall så är jag hemma nu. Har bara en lektion imorgon men det är ej orsaken att jag är uppe nu. Ska nämligen kolla på hockey, det är USA - Sverige ffs. VM rep innan själva vm. Det börjar 01.00 så runt en timme till och så slutar det vid 3 på morgonen. Sitter och kollar på trauma på discovery. Good bye

Söndag del1

Idag har jag städat och fixat lite saker. Sedan vid halv 6 åkte jag in till stan för att gå på konsert. Det var en kör konsert som min madre medverkar i. De hade bjudit in 3 stycken som var han som sjunger låtarna till disney filmerna på svenska. Sjukbra var han! Han hade precis flygit in från Nashville också. Sedan så hade de flugit hm Cynthia Nunn från Chicago också USA, som sjunger gospel och är helt otrolig. Ska på hennes konsert med hennes egna kör i augusti. Sist men ej minst, svenska Sonja Andén...

Plans

image33
No one really knows. Everything is amazing and the most beautiful place on earth. Nothing can top it and i'll be back soon, next year probably around august, september.

Truly Beautiful


Carrie Underwood - So Small

Today

Hej gott folk. Oj klockan är midnatt.

Igår var jag somsagt istan och i kista och shoppade loss. Najsiga saker jag hitta asså! 2 stycken tub-linnen, ett till linne, en tjocktröjsklänning (?), en bikiniöverdel, en klänning, en t-shirt, en sjal, ehhm... Kommer inte ihåg mer. Men idag hämtade jag ut ett H&M paket på posten också och i det fanns ett vitt baslinne, en t-shirt, en svart kofta och en blus. Behåller allt :D

MEN har tänkt att fota detta för en gångs skull men det pallar jag inte göra nu. MEN hittar heller inte min mobilsladd som jag vill ha så att jag kan ladda över 100 bilder och filmer som jag har. Vissa saker ska jag till och med lägga ut här. Typ som igår när jag och pappa åkte hem så var det en rolig låt på radion, ni vet den med afroman - because i got high because i got high because i got high dadadadaaaaa. Den iallafall och jag snackar roligt. Jag vet inte vad iallafall men den var rolig. Måste ju bara hitta sladden först.

Men såg igår Street Kings igår på bio också och den var bra! Kan rekomenderas :D

Ja och har jobbat idag också vid 16-22.15. Innan det så hämtade vi min syrra i Uppsala sen åkte vi till V-by och åt lite efter som min pappa fyller år idag. Sen åkte vi hem till mig eller ah mamma och chillade lite här, körde lite singstar och så. Sen drog vi till min syrra i stan och sen åkte vi till mitt jobb. hihi.

Imorgon då så vet jag j vad jag ska göra på förmiddagen men måste komma igång med pluggandet asså. Jag är så jävla lat nu så det finns inte. Men på eftermidagen iallafall ska jag vara inne i stan vid S:t Eriksplan för att gå på en "event". Vet ej vad som händer sen.

Det var lite detalerat vad jag gjort. Ganska boring sammanfattning but what you gonna do?

Del 2

Ja åkte och träffa pappa i kista och var lite tidig så gick runt och köpte ännu mer säker. Stötte på min kusin också som jag inte träffat på länge. Men har köpt massa sommarlinnen till grekland. Måste kila. Puss

Del 1

Hej hej. Sitter i biosalongen och väntar på att bion ska börja. Shit. Vi hade gympa idag och förstå gången ute. Det var najs väder, vi gick stavgång eller vad det heter. Det var helt ok faktiskt. Sen efter skolan åkte jag till gulmars och träffa julia. Vi åkte in till stan och det fina vädret. Har köpt skit mycket asså. Vi gick runt lite i stan sen satt vi i solen både i kungsan och vid fåntänen. sen gick vi igenom gamla stan och till slussen för att sitta vid vattnet. Åkte sen vik kista för att möta pappa.

Happy Feet

Jag är såååå GLAD! Fick veta min lön av min syrra nyss och shit! Mesta jag någonsi fått. OMGOMGOMG! Imorgon ska det shoppas jag skojjar INTE! Nu måste jag fortsätta kolla på Hockey Sverige mot Lettland och vi knäcker dom.

Kisses

Shine

Ligger i sängen och ska sova. Lyssnar på lite skön musik och skriver ett sista inlägg för idag.

Var ju hemma idag men måste gå till skolan imorgon oavsett hur jag mår. Har massa lektioner jag inte kan missa, dessutom har jag glömt min naturkunskaps i skolan och vi har prov på torsdag och har inte pluggat ett skit. Mycket bra. Så imorgon blir det en lång dag inomhus och går miste om det fina vädret. Måste tänka på vad jag ska ha för kläder nu. Kanske plocka från ballerina skorna? Vi får se. Pussar

Hello



Jag diggar denna video. Dom är roliga

Ua Mau Ke Ea O Ka Aina I Ka Pono


image18

Ua Mau Ke Ea O Ka Aina I Ka Pono

Again

Kom på att det jags kulle säga och glömde skriva det i föregående inlägg. Att jag har bytt min profilbild. Tagen av Moi från i somras på Hawaii. Jag var fotografen på hawaii så ingen tog bilder på mig så man var ju tvunden att ta lite bilder på en själv också. Kommer ihåg dagen som om det var igår.

Det var en fin sommar dag! Vi var lokaliserade på ön Sand Island. Åkte längst ut på ön. Vi kom till en park, klev ur bilen och tog med oss våra fiskespön. Fiskade i ca 30 minuter utan vidare framgång. Kanske för att dagen innan fångade jag säkert 30-40 fiskar. Så vår polare gick lite längre bort för att se om turen kom där borta. Medans vi satt där såg jag plötsligt något i vattnet som åkte. Det var en u-båt :O Ofta lixom haha. Men den kom iallafall.

Jag och min kusse såg lite kattungar och följde efter dom för vi tyckte synd om dom. Vi gav dom lite bröd som vi hade som egentligen var till firrarna. Då kom det mer kattungar och vi kastade lite bröd åt dom :( Stackars. Sen så fångade vår polare en firre så vi kutade dit. Då helt plötsligt började det spöregna och sen åkte vi därifrån och åt på en restaurang i närheten.


  
Första bilden är stackars kissemissen, andra bilden är u-båten som kom helt plötsligt (förmodligen påväg till Pearl Harbor) och bild tre är jag som gör är påväg att klia mig i ansiktet och håller på att fiska. och min söta kusse i bakgrunden<3

I like to travel

Godkväll,

Idag till middag åt jag Saimin (Nudlar om man inte vet vad Saimin är). Jag mår illa nu och jag har upptäkt att jag har ett sår uppe i gommen typ lite längre bak i gommen. Det gör ont och jag känner den i munnen (daah). Dessutom är mina halsmandlar svullna så vet inte om jag kommer imorgon. Min madre har smittat mig. Men faktiskt så är det skönt att vara hemma och sjuk för då får man mycket gjort hemma som man kanske anars inte har tid med. Ja vad mer.

Jag kan annonsera att i mitten av maj drar jag till London med pappa och min syrra över en lång helg! Niceigt värre. Kommer vara varmt där (hoppas jag). Sitta och mysa i Hyde Park med en starbucks i handen. Mer detaljer om detta senare när det börjar bli lite mer aktuellt.

Men så kommer jag åka till London i mitten på maj med padre y mi hermana i 4 dagar, till Grekland i början av juni med tjejerna i en vecka och i början/mitten av Juli till förmodligen Spanien eller liknande med min pappa och syrra igen. NICE! Sen vill jag dra någonstans med mamma också, har snackat om det, Barcelona, Rom kanske? Men sen vill jag åka på höstlovet någonstans och kanske Thailand över jul som projektarbete (?). NIIIIICE

Detta blir ett reseår känns det som :D I like !

teehee


Jag är kär i dom!

Waikiki live beach camera

Om ni går in på denna så är det en sida där man ser Waikiki Beach LIVE! Här snackar vi Live från Hawaii. När jag var på Hawaii så hade vi bestämt tid med J i Sverige och jag och pappa ¨kte ner till Waikiki och stog där och haha J såg oss. Det var roligt :P haha. Sen Förra året när vi var på Hawaii så ringde jag upp mamma när vi stod där och tur var hon hemma och gick in på denna sida och såg oss. Min syrra gjorde det också och printscrena bilden men vet inte var bilden är...

Men brukar sitta och kolla på live bilden lite då och då och frömma tillbaka till i somras då det var som bäst!

Och statyn ni kommer at se är the one and olny Duke Kahanamoku som var den första surfaren. Han vann även VM guld i Stockholm någon gång i början av 1900-talet. Ett måste när man åker till Oahu.

Where

Jag vill så åka till Thailand!





eller till New York och shoppa på Forever 21???


Summer fun

Har ju tänkt ett tag nu att ladda över mobilbilderna från mobilen till datorn och nu när jag skulle ta mig i kragen och göra det hittar jag inte sladden. Nice. Har suttit ute på ballen och solat lite. Äntligen sommar. Det är fint väder och har varit du de senaste dagarna! NICE.

Jag behöver inte gå på min webbdesign längre eftersom jag är klar. Därför slutar jag vid 11 varje måndag nu som kommer!!!

Godbye


Söndag

Hej hej. Slutade jobba för tjugo minuter sen och sitter och väntar på tvärbanan som kommer om 5 minuter. Har redan väntat i tio. Roligt. Men jag är hungrig iallafall. Vi får höras när jag är hemma. Puss

Yes

Always follow your dream!

image29

Lördag

Hej mina bitches. Strax eller om ett tag får vi besök. Säkert blir det Wii spel. Jag vill dra utomlands snart. Vi ska kanske åka till London om några veckor över en helg. Men jag vill till något varmt ställe! MEXIKO kanske. Men ingen vill åka med mig och jag måste spara pengar ju också. Nej nu ska jag gå och kolla på massor av gamla fotografier.

Sho

Idag är det städa som står på schemat. Sedan måste jag göra spanska tills på måndag. Om cirkus en timme börjar hockey, så då ska jag kolla på det. Ja somsagt så jobbar jag imorgon från 14 till 20. Helt okej faktiskt. Men måste hinna hem till 21 för då börjar pretty w på tv.

Måste dra nu. Pussar

Fredag

Nu är jag hemma igen. Var ute till NackaStrand för att kolla på utställningen. Den var skitbra. Rolig och intressant. I like. Sen gick vi ner till Nacka Strand Yacht Club och cillade (dullade HAHA) i solen med en kopp choklad. Har tagit lite bilder och så som jag kanske lägger upp sen om jag orkar. Sen åkte vi till ÖB och fyndade lite, sen för en gångs skull - PIZZA. Men nu mår jag illa och vill itne känna lukten eller se pizza på minst ett år till.

Ja, vad mer ska jag säga. Får se vad jag ska göra imorgon. Vill dra till stan för att kolla på ett par skor på H&M... fast vet inte.

Nu ska jag fortsätta kolla på Dr. Phil

tata

ho boo

Idag är det en stråålande dag. Slutade vid 11 idag som vanligt och följde med M till Applebutiken för att köpa en ipod. Nice! Ska hitta mig något att äta sen ska jag fixa mig och åka till stan för att möta mamma för att sedan åka på David Lachapelle utställningen. Det skulle vara en bra film på tv idag, hmm.´

Nu ska jag gå ut och sola på balkongen. ♥

Hej

Sitter på tvärbanan nu. Shit har en grej som jag måste berätta om sen när jag kommer hem. Det handlar om en kärring i mitt hus. Puss

Onsdag

God eftermiddag. Håller på att fixa mig. Ska dra till Globen för att möta bullen (haha), sen ska vi in till stan och jag vet itne vad. Har inga pengar att spendera för allt åste sparas.

Har fixat lite i min blogg nu som ni kanske ser. Bytt bakgrund och bytt lite färger så nu är det nice igen. Yes. Har ju studiedag idag så det är chill. Måste göra lite Psykologi och Geografiläxa när jag kommer hem sen.

Har också laddat på några skitbra låtar på min ipod. En ny grupp från Hawaii som heter Rebel Souljahz.


OMG, checka duden till höger!! Här snackar vi heeet!

En sprucken bralla

Wazuup. Jag är trööööt. Har stoppat i mig lite chips, cider och glass från i går. Gott! Har läst Sofis Mode och funtar på att sova lite. Jag är lite arg bara för att idag hade ju vi programtid i en och en halv timme, det var lite jobbit men det som gjorde mig arg var att min byxa sprack hahaha. Fett jobbigt så nu måste jag köpa lite mer brallor. I och för sig så har jag haft dom väääldigt länge.

Nej, nu ska jag träna lite på singstar så att jag äger nästa gång hahha, nej skoja bara. S vann ju typ alla ronder. Men om ett tag ska jag köpa en till skiva, kanske Rock eller Party.

Godbye

Yeahhh

AHH Agnes! Congrats till din baby :D haha men du måste ta med den imorgon. Jiiises. Längtar. pussar

ohh


Han: Channing Tantum (En av de snyggaste och sexigaste jag vet) kanske inte på denna bild men han är sjukt rolig Hon: Amanda Bynes, En av mina favorit skåderspelerskor och hur rolig som helst.

nu ska jag gå till sängen

im bored

This is the shit. Det ser lite konstigt ut men mussen kommer. Det är det som spelas på Hawaii right noow. hehe

Men kom på att jag ska filma mig själv (hahaa) på måndag så får ni höra hur jävla dåligt jag sjunger. Ska fota lite också och lägga in. Men saken kommer vara att jag inte kommer orka ladda över bilderna till datorn och sen ladda upp dom här. Därför betyder det att det inte kommer ske. Så tyvärr

ps. idag har jag haft 82 sidvisningar och heeeeela 8 unika besökare. Fast det är inte rekord, tänkte bara säga det.


Imorgon

Imorgon ska vi åka till Årsta för att hämta lite saker i en lokal som vi har där. Sen hem till min syrra igen. Måste hämta PS2 så vi kan sjunga på måndag. Sen är jag hemma hos mami och då ska vi städa the apartment och fixa lite antar jag. Sen är det måndag igen och det blir chill i skolan, eller långtråkigt för min del men sen blir det roligt. Vi måste ju bestämma oss vad vi ska äta också ju.

Men nu lyssnar jag på Hawaiiansk radio fortfarande och ja. Vet inte vad jag ska göra mer. Pussar


waikiki

Chill


:D

Ja... Kolla i kommentarerna nedan haha, Agnes du är ett snille helt serri. haha du kommer på allting oavstt. men kul det kommer bli. Kommer skämma ut mig bara lite kanske ahahha

Men min ledtråd var bra eller hur hahaha

hihi

Hemma nu efter lilla shoppingrundan förut. Jag mår illa. Sitter och lyssnar på radiostationen KCCN FM 100, alltså från Hawaii och idag är det en liten festival där på the Waikiki Shell med just nu, mina favorit artister. Jag vill vara där.

Men no can do. Eller igår kollade jag på lite biljetter till Hawaii, one way tickets och det kostar ENDAST 5800 kronor. Billigt eller vad.

Idag har jag varit och sett filmen 21 och den var bra faktiskt!
Jag längtar till måndag :D Shiiit va roligt vi kommer haaaaaaaaa. Efter min surprize så kommer ni älska mig. ;) Speciellt J :D haha kan inte sluta prata om det. Jag är heltenkelt ett GENI!
Vi höres sen. puss


Geni

Haha nej inte någon skräckfilm. Något ännu bättre! Har precis varit och köpt det! Hahahaha ni får tänka lite men det kommer bli skitroligt! Jag avslöjar på måndag:-D moahahahaha



UPDATE: Har kommit på en ledtråd :D Som man säger på engelska... Think outside the (juke)box. Nu säger jag inget mer hihi pussar

Jag är ett snille!

Som rubriken lyder är jag ett snille. Jag har kommit på en skitrolig grej vi ska göra på måndag hos mig. haha Tjejer det kommer bli skitroligt och imorgon ska jag köpa det. HAHA nu får ni tänka lite! Det kommer vara skitroligt och någonting du J vill göra, tror jag :D Jaja ska inte säga något mer men ni får helt enkelt se på måndag. PUSSAR

ps. Grattis Aggan igen på 18års dagen :D

Yea

Det var trevligt hos pappas jobb. Vi hade en get together eller vad man ska kalla det. En firmafest typ. Hade biljardtävlingoch jag kom väldigt långt men i sista slaget så satte jag aldrig 8:an i det hålet jag sa utan i stället råka jag skjuta i vitabollen. Suck. Men min pappa vann hela turneringen för han är KUNG i biljard. Helt seriöst, han knäckte alla och alla sa att han var sjukt bra. Men who can blame him.. När han var ung och bodde på Hawaii speladehan typ varje dag så därför är han så himla bra.

Iallafall så var det roligt där. Snart ska vi ringa min Uncle på Hawaii och pappa ska snacka med honom om lite grejer och nu är det seriöst tänkande att flytta tillbaka till Hawaii. Jag hoppas att han gör det för det blir bättre för honom och är ännu en anledning att åka dit varje år! Jag skiter i Thailand över jul och nyår haha och istället hoppas jag på Hawaii med pappa. Någon får följa med om någon vill :D Men för jag har aldrig varit på Hawaii under en såkallad vinter. Min dröm, inte lika mycket turister, surfingen är igång uppe på North Shore och att alla kända surfare och för den delen snygga också. OCH att man blir uppskattad där, killar flörtar med en typ varje dag och folk stirrar på en haha sånt som inte precis händer i Sverige dagligen...

Men iallafall så kommer det bli en bra början på veckan känner jag. Chill hos mig efter skolan och ha SATC maraton eller vad vi nu ska göra :P Sen en lektion på tisdag och sedan studiedag på onsdag. hihi


Detta är min favvo sång just nu! Den är mucho chiiilll!

Yo bitches

hejhej. Ska om några minuter åka till pappa. Fixat min ipod lite. Ja, inte så mycket mer att skriva. Måste hitta en vårjacka. Ska lämna tillbaka en kavaj på Gina för jag kommer inte använda den och 400 spänn kan jag köpa en annan jacka för dom.

Nej nu måste jag kila. Pussar babes.

ps. Grattis i förskott Aggan på 18-års dagen :D Hoppas det blir en finfin dag och glöm inte att skriva till mig sen haha

Hoo


Dom här två låtarna är tunga!

Great


Keyshia Cole - Sent from Heaven

När jag såg denna hade jag mina aningar om att den var inspelad på Hawaii. Jag kollade upp och mina aningar stämde! Jag är BÄST.
Visst är det fint?

Hej

Idag var jag i skolan igen och det var soft. Slutade kring 12 och gick till donken faktiskt. Köpte min favorit tidning surfer magazine. Detta nummer var sjuktbra, handlade till stor del om hawaii. Hur kan det inte vara bra då? Hemma och nu är jag i mitt rum för jag är arg. För att jag inte får vara inne på datorn. För att jag måste plugga först och det ska jag göra sen. Men nej det går inte för sig. Åh. Hörs sen bitches!

wonderful

Är hemma idag igen pga samma som igår. Sick...

Har chillat hemma bara, försökt kolla på de nya avsnitten av The Hills men det är något fel på deras server eller något för att ingen kan se dem.

Har hittat ett par bloggar om Hawaii, har länkat de till höger i listan och nu har jag hittat en till :) Yay, det uppdaterar mig, dels då bara, på vad som händer på Hawaii och gör ju inte att jag vill åka tillbaka ännu mer. :(

Nu ska jag göra någonting annat.

tata

ME
Från i somras, Kailua Beach bitch.

Do you have my report card?

Hej kompisar. Om en halvtimme ska jag gå till jobbet, jobbar till 20 idag igen. Har pluggat lite spanska nu men ska ta med mig på tuben och plugga lite. Kom på att det är historieprov på tisdag och kan ju säga att jag inte läst en enda sida i biken så det blir väll att sitta imorgon hela kvällen och bara plugga. hehe. Matteprov imorgon IGEN och undra hur det kommer gå? Kan ju säga att jag tror jag hoppar att läsa Matte C kursen faktiskt. Om jag behöver det senare i mitt liv får jag väll plugga det då.

Måste rensa min ipod lite också. Har massa låtar som jag inet ens lyssnar på så det är jobbigt att bara bläddra förbi dom hela tiden.

Ja vad kan jag mer skriva. Juste igår när jag kollade på Animal Planet så handlade det om en sorts hammarhaj. De var på en tropsik plats och jag såg att det var Hawaii, så kände jag igen platsen också för ajag varot där. Det var alltså Kaneohe Bay och så sa jag det, sen typ några minuter senare så sa dom att det var där och att de studerar dom där. Så jag hade rätt. Va så stolt över mig själv. Moahaha.

Nej nu ska jag fixa mig.

HEJ 

Fredag och helg

Idag var jag och såg The Eye. Den var jättebra, rekomenderar den verkligen. MEN, den var läskig, skojjar inte! Imorgon jobbar jag 12-20 sen ska jag hem, plugga Matte och Spanska, sen chill. På söndag jobbar jag 14-20. Tidigt på förmiddagen så drar jag säkert ut på en joggingrunda. Sen är det måndag och vet ni vad? Då är det BARA 2 månader kvar till jag och tjejerna drar till GREKLAND! Jag längtar sååå!

Jag vill dra på en weekend till typ Paris, London eller något mysigt ställe. Kan ju säga att jag älskar mina nya heels och solbrillor! YES!

Idag har jag även haft världens huvudvärk och det har inte slutat än. Sitter och kollar på Pussycat Dolls Present: Girlicious.

PUSS
 

Shopping

Idag efter skolan var jag inne i stan och shoppade massa :D Min drömskor bla! Visar allt sen. Juste och snyggaste solbrillorna, jag har äntligen hittat de rätta!

nu ska jag äta middag, tata

Iphone och första april; jag föll för det

Om ett tag ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig. Har lagt mig så sent de senaste dagarna så jag behöver värkligen min sömn.

I tidningen idag läste jag flera artiklar som jag trodde på haha, eller jag reflekterade inte vad det stod, bara läste. T.ex. att de skulle glasa in hammarbybacken :O haha vem tror på det egentligen? Jaag. Så jag märkte det när jag kom hem och läste på nätet att det var ett skämt.

Men läste även i tidningen att Iphone kommer till Sverige till höst och kommer kosta runt 8000 riksdaler. Dessutom kommer det vara Telia???? WTF! No way in hell att jag pröjsar 8000 spänn för en iphone som jag kan köpa i USA för typ 2000 spänn. Kommer helt enkelt vänta tills jag flyttar till Hawaii och skaffa en. Eller om jag köper en och sedan låser upp den. I dont know, men jag ska helt klart ha en!

Imorgon är det Lost! Verkligen efterlängtat! Så spännande.

Har beställt lite på H&M nu IGEN! Men jag föll för det. 10% på hela beställningen, plus en tröja från Art by... Som är snygg och jag orkar inte gå runt i alla butiker och checka om de finns. Mycket bekvämare att bara klicka på en knapp. Whatever man.

Imorgon är det lång dag igen. Åh. Orkar inte med Onsdagar, speciellt Fotografiskbild som är boring så det räcker för allting blir fel som jag gör.


HEJ

image27
I want one!

Okolepuka


Rihanna - Take a bow
SKITBRA!

forever

sunset
It means everything

Order



Dessa vill jag ha från min favvis Forever 21. För några dagar sen bestämde jag mig att jag skulle göra en beställning, hade lagt allting i korgen och ska checka ut. Hade ju räknat med lite fraktkostnad typ 100-300 kronor men det blev istället 500 spänn. Så då sket sig allting! :( Får väll helt enkelt vänta tills jag åker till USA nästa gång, vilket jag hoppas snart. Och Hawaii såklart!

puss


RSS 2.0