last

Det är onsdag här. Klev upp 4.30 på morgonen och åkte till norra sidan av ön för att kolla på de höga vågorna. Nu är vi hemma igen och ska strax åka till Shopping Centret för jag ska kolla runt lite, hehe. Sen blir det stranden igen för att sola och bada. Efter det ska vi till Ewa Beach för att köpa Crystal Head Vodka, sen till Kapolei för att typ gå på bio. Popcorna där jättegoda.

På lördag sätter jag mig på flyget och landar i Sverige på måndag.

PS. I love you









ps. Jag fyller 19 år idag♥


i would


Jag vill ha denna leopard sweater. Fett snygg.
Kommer ifrån melba.

Vill även ha denna väska så extremt mycket!


I'm looking out for you


oops



hehe, btw. Gillar ni mina paint bilder haha.


hej

Hola.

De senaste dagarna har jag spenderat dagarna på stranden och solat och badat. Så nu har jag blivit lite brun. Men måste fortfarande till stranden och sola och bada innan jag kommer tillbaka till Sverige.

Idag råkade jag köpa ett par high heels till. Oops.



ps. Jag kommer hem på måndag nu, 6 dagar.

MAC

Eftersom jag befinner mig i USA så passar jag även på att köpa smink. Jag gillar märket Mac av någon anledning. De har bra prpdukter och det känns bättre än typ gå på Åhléns och handla Loreal's produkter.

Så idag senast käpte jag ett rött läppstift. Förra veckan köpte jag en ögonskugga, ett rosa läppglans, ett rött läppglans (Det blir verkligen rosa respektive rött) och en highlighter.

Så nu ska jag ha röda läppar när jag går ut, inte alltid förstås men för att exprimentera lite, you know.
.


(Dessa är inte exakta färgerna) Bilder lånade från MAC 




I'm addicted


More and more and more


Allt detta har jag köpt de senaste dagarna. Plus det jag redan berättat för er. And i'm not done yet.






I like alot♥



Change

Jag funtar på att byta bloggdesign. Lite mer diskret, grått/svart/vitt. Vi får se hur det går. Ska nog inte röra något för då förstör jag sofies fina design som hon gjort åt moi.


Todays shopping

Idag åkte jag till Ala Moana Shopping Center där jag besökte Victoria's Secret. Blev presenter där och lite saker till mig själv. Sen begav jag mig till Forever 21, igen. Där köpte jag 2 armbandsklockor och massa smycken! Skitbilligt och jättesnygga. Sen köpte jag hörlurar till min itouch som jag fick av min faster. Sen köpte jag en plattång som man även kan göra lockar med. Tjejen som sålde den till mig gjorde lockar i hela mitt hår. Blev as snyggt. Så nu har jag blivit med plattång.

Imorgon ska jag besöka den andra F21 butiken precis nedanför där jag bor och kolla efter en glittrig kavaj. Sen ska vi även åka till stranden och sola och bada. Måste ju vara brun när jag kommer tillbaka.

Här är de klockorna jag köpte. Färglada och fina. Ska köpa den rosa och svarta också, kostar ju bara 9.80 dollar. typ 70 ynkla kronor.

Bilderna från Forever 21.


Juste, sen köpte jag bubbelbadsbomb och lite tvål till mami.

♥Mahalo


pink



Just nu vill jag ha denna klocka från denna plats. Kostar endast 199 kronor.


RSS 2.0