romantic.




So explain to me, how it came to this
Take it back to the night we kissed
It was Dublin city on a Friday night

You were vodkas and coke, I was Guinness all night






Todays duty

Har varit hemma i drygt en timme nu. Klev upp 05.20 idag och var på jobbet 06.50. Har jobbat 7-14.25 sen 18.00 till 21.15. Jag är utmattad kan man lugnt säga! Nu skulle jag vilja shoppa lite. Var i Kista igår och var inne på Gina och hittade en fin klänning för 74.50 i den där härliga rosafärgen. Den är as fin!

Varje minut jag har haft ledig har jag lyssnat på The Script! Deras låtar är så romantiska. Speciellt Bofore The Worst. Deras låtar gör att jag vill åka till Dublin, strosa runt och bli kär i en irländare haha. Jag funtar starkt på att vänta med Hawaii lite. Jag är redo fö Storbritannien!

Nästa helg ska vi kanske till Norrland om jag är ledig från jobber annars blir det nån annan helg. Det är så mysigt där uppe, avslappnande på något sätt. Snart kommer den årliga resan till Finland igen. Jag har insett att jag gillar Finland. Även fast deti nte finns så mycket att göra i Helsingfors så är det så mysigt att promenera runt och ta en fika på något mysigt ställe runt Stockmans.

Det ska bli så najs när jag fyller 18! Då har vi inga hinder längre tjejer haha. Då ska jag även ta lite mer hål i öronen tror jag. Är lite sugen sådär :)

Och idag insåg jag att jag älskar mitt jobb på ICA! Idag är det även min 1 års dag, alltså, jag har jobbat där i ett år idag! SÅ COOLT! Det har gått så himla snabbt. Grattis till mig. Jag sa det till min chef och han sa grattis och sa att jag skulle fira med en korv. Så det gjorde jag också, för vi hade inventering idag så alla var där. Har arbetsskada asså i mitt axelparti från att lyfta saker och sitta i kassan.

Nu måste jag göra lite på min läxa, när jag inte pallar mer så skiter jag i resten. Pallar inte. Sen så ska jag läsa och sedan sova.

Appropå att sova. Inatt sov jag så jätteskönt! Det var en av den bästa sömn jag haft. Gjorde ju inte saken bättre när jag skulle kliva upp. och det gick heller inget vidare med att kolla på Pearl Harbor igår. En av de bästa filmerna jag vet men jag var så trött att jag somnade.

Var på Mamma Mia också, den var otroligt bra och dom snackade brittiskengelska. Jag dog!

Vi hörs.

ps. Det går ryckten om i familjen att våra polare från Hawaii vill komma och hälsa på här i Sverige. De tjatar. Måste snacka med pappa att han ska säga itll dom att om dom kommer, kom nästa år när jag tar studenten och det är lite varmare här. hihi det skulle vara så kul


together

Nu har jag studerat ett tag och har komigt en bit på vägen. Jag ränker banne mig inte göra detta en lång läxa. Vi har egentligen ingenting med den andra frågan att föra med, Det är naturarna som ska göra det. Jag skriver lite men inget mer.

Nu ska jag chilla lite innan Perl Harbor börjar. Läsa lite.

Sing my song, together we cry

it's too long

Hittat en underbar person på youtube. Sånna som kan sjunga som jag hittar på youtube tycks allting vara filipiner.
Hon är en söt prick iallafall.


PUSS

♥The Script - Before the Worst♥


Det är sjukt sexigt när dom säger five, six, seven uhh! MY GOD!

We Cry

Sitter här och lyssnar på The Script såklart. Har lyssnat på dom hela dagen och jag får inte nog. Jag vill åka till Storbritannien bara för att. Det skulle gå, bara att jag måste åka själv för jag har fattiga kompiar (ironi) och då måste jag åka själv. Inte så roligt heller och isåfall måste jag länsa mitt konto på all cash jag har och leva fattig resten av månaden tills jag blir rik igen i September. I don't thing so really.

Jobbet idag gick bra iallafall. Det gick sååååå fort! Jag gillar att jobba på morgonen än på kvällen. På kvällen går det huur segt som helst och måga är surare. Men jag höll nästan på att somna på tuben också haha. Fett trött och det var as kallt imorse. Men det var mysigt att åka tidigt på morgonen helt själv på tuben och lyssna åp the Script.

Efter jag skrivit klart det här ska jag sätta mig med Engelska C läxa. Den måste bli klar idag! För den ska vara inne på måndag och imorgon har jag ingen tid som helst . Sa iallafall mitt schema till min syrra idag och läste tydligen inte Engelska C, även fast det ingick i det programmet hon gick i att de bodde i England i 3 månader. Sen läste hon heller inte Naturkunskap B heller även fast hon gick Natur. Weird!

Men jag är nöjd med allt i skolan iallafall. Mycket jobb dock men alla lektioner jag har är roliga så det gör väll inte så mycket, antar jag.

På senaste tiden har det varit bra. Har haft det roligt med tjejerna. Hos Sofie, haha Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! Och jag var lite packad. Sen gick jag hem i mina 10 cm klackar. Lyckades faktiskt (med Agnes hjälp). Var typ 1 meter längre än dom :P

Sen på måndag åker Mathilda till Spanien i ett år. :( Albumet vi gjorde iallafall, vilket för övrigt blev as bra, gick hem hos henne iallafall.

Nu måste läxan bli klar innan 21.15 för då börjar min favorit film Pearl Harbor. Så romantisk.


The Script - The end where I begin

Sometimes tears say all there is to say.


Alla är snygga. Ja Sofie, han gubben också haha (flinitsen) Jag faller för dialekten.

hope

Jag funtar på om jag vill ha ett par Hope-skor. Dom är så snygga och råa på något sätt. Däremot vet jag inte om jag vill lägga ut 2800 kronor på ett par dojjor. Men det är dom nästa värda. Vi får se hur min budget blir senare.


Nu ska jag dränka mig i The Script. CIAO

I December!

 



Deras dialekt är så sexig! Jag vill åka till Dublin! Förhoppningsvis blir det i december då vi precis är hemkommna från Costa Rica också.

The Script and thogether we cry

Jag har förälskat mig i The Script! Så sjuuukt bra! De var i Sverige den 22 Augusti, idag är det 28 Augusti. Hur fasen kunde vi missa Sofie?

Men de är på Europa turné. De är från Irland, alltså Storbritannien<3. De uppträder i Dublin den 15 December. Vi kan åka den 14 December-17december. Det blir 618.40 SEK för två pers tur och retur! MY GOD!

Om vi bokar flygbiljetterna till London nu så kostar biljetten 0 kronor men taxes 79 kronor! KAAAAAAP! Jag älskar RyanAir!

Nu måste jag gå och fixa mig. PUSS























Mys. Jag älskar London och hela Storbritannien!

god dag

Idag är det jobb igen. hej

Sick

Idag är jag ehmma från skolan föratt jag är sjuk. Men turen i oturen så hade vi ändå inga lektioner. Jag ska också jobba lördag och söndag, 13-22.15 och 14-22.15. NEEJ. Det är ok att jobba men inte när jag är sjuk. Dom måste anställa mer folk asså!

Hej

?

Skolan började idag. Vad kan jag säga... Brännkyrka. Roligt. Jag är sjuk som ett svin och det kommer ju perfekt till skolstarten. Varför ska det hända mig. Jag har varit frisk hela sommaren och nu är jag sjuk. Dessutom jobbar jag imorong och kommer hem 11. Vet inet om jag kommer klara av det för mitt huvud håller på och sprängas. Snacka om att jag kommer vara sur på jobbet och lacka på varenda människa som är elak mot mig.

HEJDÅ

ROADTRIP!

Hejsan svejsan. Idag är en bra dag. Strax kommer J och hämtar mig för vi ska påbörja våran roadtrip till Kolmården! Det ska bli skitroligt. Så vi ska vara där hela dagen och åka på safari och kolla på delfinshower :) Hur roligt som helst. Har såklart kameran med också!

Sen så är det en bra dag för att Julia kommer hem idag också :D Yay! Miss you.

Måste göra det sista innan hon kommer nu.

tjingeling

It's time to me a man

and stop living for yesterday.



And break up



Rhodos 2008! <3

Halloj

HEJ. Jobbet gick bra idag med. Bara en liten sak i slutet som gjorde mig lite irriterad. My god asså. Jobbar imorgon också, 14-22.15. Sen är jag ledig Måndag och tisdag och jobbar Onsdag till söndag. Ja jobbet tar upp mycket tid men det gör inte mig så mycket för langa cash iseptember asså.

Jag vill så åka till Hawaii nu. Snackar med det om pappa varje dag. Han är på gränsen att flytta tillbaka. Han flyttar i slutet av detta år eller sommaren nästa år. Hoppas på nu i jul så kan jag åka emed honom över lovet oh träffa efterlängtat släkt och chilla på Hawaii. Men då lämnar jag mamma :(

Colbie Caillat biljetterna är bokade och det blir så att jag går med mamma. Jag bjussar såklart! Ska bli sååå roligt! Ska spela hennes låtar på repeat nu så jag kan alla.

Nu ska jag ta och äta lite vindruvor och mörkchoklad och chilla vid tv:n innan jag ska gå och lägga mig.

ps. mitt id har kommit också. hahah säger jag. Och girls, ni som har handelsbanken, under nationalitet står det något där? för på min gör det inte.

Hola hola

Kom hem från jobbet för en timme sen. Det var chill där. Jag vet iallafall, definitivt vad jag ska göra nästa år, flytta till Hawaii. Helt hundra på det nu. Det är det jag vill göra och jag tänker inte vänta en minut senare. Jobbar imorgon också 14-22.15. Sen ledig torsdag och jobbar fredag, lördag och söndag. Vet inte hur schemat ser ut för v. 33. Tror jag jobbar mycket då också. Men det är lungan. Får mycket med cash i september!

peace yo.


You like it so much in the city, you know i could not stand it there.

I förrgår när jag var i stan så upptäckte jag att One Republic och Colbie Caillat kommer itll stan i semtember. Jag måste så gå på dom konserterna. Speciellt Colbie Caillat. Gick in på Nalen och såklart måste man vara 18år för att alkohol är serverat där. Men då är mitt läge såhär att jag måste antingen gå med en kompis, om jag hittar någon och använda typ mitt syrras leg. Då kanske jag inte kommer in. Eller så gå jag med mamma. Det kvittar för gå ska jag asså. Kanske tar safekortet och går med mamma.


Stop and stare


Hola

Jag är otroligt shopping sugen! Har sagt att jag inte ska köpa liika mycket som jag gjorde för några månader sen för jag vill spara pengar och så. Men nu vill jag bara plöja mig igenom H&M's hela sortiment och köpa allt jag gillar. Typ. Men jag ska hålla mig. Är knappt i stan dessa dagar så det är väll det som gör att jag inte shoppar.
Bara jag inet går dit och kollat i butiker för då är det kört. Nej jag ska hålla mig hemma och runt om Bromma. Då blir det najs.

Jobb idag också, 14-22.15. Sen blir det pride imorgon med the kompisarna.

peace

Horse force

Okej. Allt jag nyss skrev försvann. Så det var ju roligt... Men jag skrev att de kommande veckorna kommer bli roliga. Träffa brudarna. ÅKA PÅ ROADTRIP! och massa annar skoj.

EUW! det är massa kryp som flyger här inne.

Ska börja leta efter nytt jobb okcså. 1 år på ICA räcker faktiskt. Vet inte hur det blir. Lärrförtjänta pengar, verkligen people. Sitter i en stol och bara och typ säger siffror hela dagen utan att tänka på det haha.

Måste sova. Mamma kommer hem imorgon vid 12 så jag måste städa överallt.

peace


RSS 2.0