Hej då Sverige!


Nu ska jag fixa det sista med min packning. Och imorgon klockan 11.25 lyfter planet med slutdestination San José, Costa Rica.  Mellanlandningar; Atlanta, där vi befinner oss i 13 timmar och Miami. Vi ses igen 3 December, lagom till min 18 årsdag!

Kanske hittar en dator under tiden jag är borta.

kommer sakna alla,

VI SES
 

Costa Rica

OMG! Jag ska åka imorgon! Imorgon klockan 12.25 (tror jag) går planet. my fucking god.
Costa Rica here we come.
Ja, packningen går väll okej. Asså jag stressar inte ens över packningen. Orkar inte packa. Eller kolla det sista. Jag veti inte vad jag ska ha på mig på planet??? Paniik.

Idag är iallafall sista dagen i Sverige på rätt länge. Kommer ju hem den 3:e december igen. Det är as långt. GUUUses.

herrå

hahah

Agnes, det här gillar du. Fett roligt

Paradise Cove in Malibu

Håller på ladda min ipod med massor med filmer. Har 5 på den så länge, rätt förvånad över hur många filmer den kan ha. Det blir perfa! Någon som har förslag på roliga filmer?

Annars har jag allting planerat och klart. Är lite stressad över alla läxor och papper som ska me på trippen. Alla läxor vi måste göra när vi är bora. Här hade jag beställt hem typ 6 böcker och några av dem skulle jag ta med på resan, men så måste jag läsa en svenska bok i Svenska B och en engelska bok i Engelska C. Tror faktiskt jag skiter i engelska boken för att vi kommer inte ha tid till allt annat vi måste göra.

Ohoj

they're back


SOFIE! Våra älsklingar uppträder på WMA's. och dom vann 'Best Selling Irish Act of 2008'. Woho. Fett irri hon som sjunger med i början.


Indie Rock and Roll

åh♥

walking

På söndag då vi anländer i Costa Rica kommer det att vara 25 grader varmt! Det ska bli gudomligt skönt. Måste ta med ett ombyte på planet bara så man inte svettas ihjäl när man kommer fram. ÅH jag längtar! 25 grader och mer kommer det bli. najs najs

Sitter och kollar på DH nu, måste kolla på de avsnitten jag missar. Och för mig blir det nuflar idag. Jag är as hungrig.

Ska kolla på DH sen ska jag kolla mitt rum.
 


have fun

 
The Killers - Girls just wanna have fun (Cover) & Greg Laswell - Girls just wanna have fun (Cover)

Katy Perry


090222 är det konsert för Katy Perry på Nalen. Jag vill gå!!! Vill någon gå med mig?
hennes låtar är faktiskt bra!

215 SEK kostar biljetterna.

Resemusik

 
Jag har förälskat mig i The Kooks! ♥


 

take my first fall

Idag har jag pluggat hela dagen. Blev klar med svenskan för några timmar sen. Och även Kemi frågor är rätt så klara.

Har även packat ner lite kläder och essentiella saker till Costa Rica. Det är inte långt kvar nu. Vi åker på lördag, på lördag!

Resten av denna kväll ska jag ta det lungt.


systemkamera

Sista inlägg för dagen. Jag har bestämt mig nu och ska köpa en systemkamera. Det blir en Nikon D40 och inte D60. När vet jag inte men förhoppningsvis snart. Jag fyller ju 18 år om exakt en månad... pappa.

Nu ska jag lägga ned lite grejer i resväskan och lyssna på min ipod.

vi ses imorgon.

swingswing

Jag har inte kommit någon vart med svenska nationella. Ska skriva lite nu, snart om det går annars gör jag väll det imorgon. ..

Dukoral tog jag tidigare idag också, euw. Sofie, vi måste räkna på när vi ska ta våra malariatabletter också. Jag kan inte räkna för jag fattar inte tidsskillnaden.

NEJ, nu ska jag göra ett försök till att plugga så jag får skiten klar snart. Sen ska jag börja packa ned lite saker i min resväska.


help

Nu har det gått ett tag sen jag skrev det senaste inlägget. Där jag skrev att jag skulle plugga. Jag har försökt, men det går inte. Jag har lyckats skrapa ihop en halv mening. Vet typ vad min svenska ska handla om men jag kommer itne igång. åh, varför måste det vara så jobbigt, kanske för att jag sitter inne på youtibe och kollare efter universitet.

nu är det skärpning som gäller.. Ska lyssna på lite glad musik så jag kommer i gång. Men då kommer jag bara att tänka på nästa vecka lördag och att vi ska till USA sen Costa Rica.

sen så måste vi typ åka till Hawaii snart. som det ser ut nu, så snart som möjligt men det går inte för ingen har ledigt. så det blir kanske/förmodligen sommaren 09. och om jag pker då så kommer ju mina planer att flytta till London, resa och allt annat som är planerat att spricka. Men vad gör man inte för familjen/släkten. Bara inget händer nu de kommande månaderna för då blir jag förkrossad.

close your eyes, clear your heart

Nu är jag hemma hos mamma igen. Har varit med pappa på ÖB. Såg Saw V i bilen på datorn. Mådde lite illa efter det ursh. men shit asså, det kommer komma en Saw sex definitivt. man orkar inte. Det är lite som Lost och Prison Break, det bara fortsätter och fortsätter.

Nu däremot ska, måste jag sätta mig med svenskan och kemi. Har 3 prov denna vecka som kommer, och jag tänker inte göra det sista minut som alltid.

Därför är jag rätt upptagen idag. Ska böra packa också, woho.

HEJ

I'm human


MTV Europe Music Awards bästa framträdande.
The Killers - Human, så sjukt jävla bra

that's the face

Sitter och kollar på Sex And The City: The Movie igen. Älskar den filmen! Så bra, sorglig, lycklig...

"I want you, that's what I want"- Mr Big


I'll ALWAYS remember that day, the day I cried my eyes out.

jag gillar att fota. jag vill ha en systemkamera; Nikon D40! Får fundera på det efter jag kommer hem från Costa Rica.


no, I'd do it for you

jag saknar min släkt♥

 
 
It's time to go back soon.


I'd do it for love


peace and love

shit


AST Dew Tour

Fredag idag.

ska iväg och lämna tillbaka lite grejer jag har köpt så jag får lite pengar igen. Sen senare på eftermiddagen ska jag möta min pappa och syrra och vi ska iväg till Nacka Forum för jag ska checka en affär som jag lskar som dom har på Hawaii. Det är bara surfsaker och mina absolut favorit märken; ROXY, Quiksilver, Billabong, Rip Curl, Element, Volcom etc. Jag ska, tror jag börja leta lite nya jobb. Ska fråga när jag är där om de söker ny personal. Annars ska jag söka här omkring på ICA. Kanske den där uppe vid Spängavägen, där det endast jobbar massor med unga människor/killar. hihi som såg väldigt bra ut.

Tudilo



(hoppas det är lungt att jag lägger ut den men jag gillar den)


Muown

Hon är helt otrolig! Men hon babblar rätt mycket också så spola fram till typ halva.


 
Beyoncé - Listen, mellan 5:00 och 6:00 är hon fett bra.


Keri Hillson - Energy


TerryTerry



             



Alltid lika charmiga.

bilder: http://www.terryrichardson.com/

   


wishwishwish

God kväll-

OBAMA vann som alla vet. JESUS va glad jag är över det! ORkar inte snacka mer om det för det kommer man ändå göra de kommande dagarna.

Imorogn är det redan torsdag. Jag måste börja packa! Ska göra det efter det här. Sen ska jag väll ta och plugga lite.... lite.

Skoldagen idag har varit helt fuckad asså. Fast det var rätt roligt för vi typ garvade åt ingenting. Som vi kommer göra i Atlanta!

VI ÅKER NÄSTA VECKA PÅ LÖRDAG! ÄNTLIGEN! Jag vill vara i USA och lyssna på när dom pratar, och så kommer jag bli förälskad igen och vilja flytta till Hawaii/USA. Sorry Ag the nag (skoja).

Nu måste jag nog killerilla. (kila)

bilder orkar jag heller inte lägga upp så det sket sig. Älskar mina nya wedges iallafall!



tudilou


Här befinner jag mig i slutet på nästa vecka. Costa Rica!!! (inte precis där men ni fattar poängen)

but me

Idag var det tråkigt i skolan. Åkte till vällingby efter och tog Hepatit A+B spruta. Köpte ett linne och en väska. ooops

Snart börjar Valvakan! Jag har längtat efter det hela dagen idag. Har laddat med godis och massa frukt och julmust. Denna gång MÅSTE jag hålla mig vaken hahah,. som på VMA's då jag somnade och undrade vafan jag höll på med mitt i natten runt typ 3 och fortfarande låg på soffan hahaha.

Snackade med Julia<3<3<3. Saknar dig :( du är bäst, saknar så som vi hade det förut

I helgen ska jag till pappa. Sista gångne jag ser honom innan jag åker till Costa Rica. Måste börja packa också. Kanske börjar lite imorong. Måste ju skriva packlista och allt.

Nu måste jag förbereda lilla TV:n som står i mitt rum så jag kan kolla hela natten. HEJHEJ


Aly & AJ - No one. Lyssnade på dom förut. Gillar denna låt as mycket.

THERAPY


Jag ska nog börja måla. I alla fall prova lite. Postar denna video igen för jag älskar den!

topshop

Längtade tlls skoldagen skulle vara slut så vi kunde dra till stan! Så idag har jag köprt ytterligare 2 par skor. Ett par stövlar (typ) för 99 kronor(!!!!!!!!!!!). Kunde inte låta bli, jag menar vem skulle inte köpa ett par skor för 99 kronor. Hur billigt som helst och snygga var dom.

Sen köpte jag de kilklackarna som jag har en bild på i föregående inlägg. De var då på rean för 499 kronor och då slog jag itll för jag har kollatp å dessa skor för jättelänge sen. När jag kom tillkassa fick jag det ljuvliga, mest underbaraste beskedet att de nu kostade bara 300 kronor. Efter detta var jag rätt glad. Det blev även en till BH, 98 kronor den också. Tror jag har 15-16 bh:ar nu. Måste rensa lite.

Jag vill att klockan ska bli 21:55 så att Boston Tea Party börjar. Älskar det programmt., dom är så roilga.

Jag kanske orkar fota mina nya fynd idag och lägga upp dom här.

HERRÅ


If I were a boy


Sailors...

Ohoj ohoj,

på senare tiden har jag, shoppat så det knakar. Jag skojar inte! Jag har köpt 3 toppar från TopShop, 2 par skor, ryggsäck, 2 bhar, ett par trosor, hårspej, en kofta, sminkbortagningslappar/servetter (vad det nu heter). hmm jag kommer inte ens ihåg vad jag har köpt.  Jag måste skärpa mig lite.

men... imorgon ska jag nog köpa ett par skor från TopShop, de är as snygga, har sett de för länge sen men nu är de på rea. yes. så dom ska jag definitivt köpa imorgon.

Ohoj ohoj.

såhär ser de ut fast de är druna tror jag. jag gillar wedges

haha!


RSS 2.0