måste rusa

Nu ska jag strax åka till jobbet :/. Längtar tills ikväll då jag har slutat. Då är jag hemma själv igen men mamma mkommer hem imorgon så detblir bra. Förutom att jag måste jobba då också.

Har lagat middag till mig själv som jag kan ha med till jobbet. Ja. Nu måste jag kila. noooooooo.

Jag ska börja söka nytt jobb också tror jag. 1 år på ICA är nästan enough. Vi får se hur det blir

peace

peace


Hawaii 2007. Det är 4th of July tror jag och jag var pissed!

Nu är klockan nästan 2! Vad i hela fridens namn gör jag uppe?

Julle bulle kommer hem den 12e nu.

peace

I wanna go back

Jag har kommit på att jag saknar gymnastiken. Så himla mycket. Vill börja igen men måste träna träna träna. Och att jag inte alls är lika vig som jag brukade vara.

Research

Utresealternativ 1
Arlanda15:0516:45London Heathrow
London Heathrow20:0023:05John F Kennedy Intl
John F Kennedy Intl05:4511:55Ankomst
Hemresealternativ 1
San Jose, Costa Rica13:1016:55Miami
Miami18:2009:10Charles De Gaulle
Charles De Gaulle15:0017:35Ankomst
8391 kr
American Airlines Boka


Utresealternativ 1
Arlanda13:1017:40Atlanta
Atlanta10:1014:49Ankomst
 
Hemresealternativ 1
Honolulu16:2506:05Atlanta
Atlanta20:0011:20Ankomst
8934 kr
Delta
Boka

Halelulja moment

Get it together

Godkväll. Idag har jag solat och badat med Jennie. Vi hade det roligt och bra. ROADTRIP! :D <3 Vi spana in några snygga killar också. Sånna finns det faktiskt lite då och då i detta land. ;)

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Måste laga mat som jag kan ha med mig till jobbet, 15-22.15. Nu blir det två dagar av jobb och sen lördag ska bli jätteroligt! Längtar så himla mycket. Att bara umgås med er gör mig lycklig. Sen blir det jobb på söndag och så börjar en ny vecka. Måste fråga min chef om och hur jag jobbar nästa vecka, och de kommade veckorna så jag kan planera in massa roliga saker innan skolan börjar.

Jag vill åka någonstans med min mamma. Vi har inte gjort så mycket denna sommar. Vi har gått om varandra hela tiden. Det bästa skulle vara USA. Jag älskar USA. Inte bara Hawaii utan hela USA. Jag smälter när jag hör hur dom snackar, så jävla snyggt. Allt är så coolt där och shit.

Jag längtar till Costa Rica.
Jag längtar till skolan börjar.
Jag längtar till studenten.
Jag längtar till att fylla 18år.
Jag längrat till jag vinner på lotto. hahah. in my dreams.
Jag längtar helt enkelt efter mycket.

peace


How can you to that?

En mycket bra låt just nu är Usher - Moving mountains. Kan inte ta den från you tube för alla är Embedding disabled by request. Så sök på you tube. Den är så himla bra!

None
<3

Round two

Igår fick jag reda på att min kusin ska flytta till California, närmare bestämt Sacramento, Sör att plugga ett år. PERFEKT! Då kan man åka dit och hälsa på! Perfa!

California Dream

  


peace

But I keep climbing and hoping things would change

Today i've done a whole lot of nothing. Jag längtar lite till skolan nu... Som det alltid är i slutet av sommaren. Vill ha lite struktur och veta vad jag ska göra om dagarna. Känns fortfarande skit konstigt att det bara är ett år kvar i skolan. 1 år! Dagen jag tar studenten kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv men samtidigt den sorgligaste. Det är det enda man gjort hela livet, det är där man haft sina kompisar.

Jag längtar tills jag kan börja om på nytt efter skolan. Göra vad jag vill. Sen mellanstadiet har jag varit besatt av Hawaii. jag skojar inte ens om detta. Har läst massa gamla uppgifter och brev till lärarna i skolan om hur jag ska flytta till Hawaii, berättar allt jag vet. Det har pågått i hela min skolgång och efter studenten ska jag uppfylla min önskan genom att flytta till Hawaii. För gott folk, Hawaii är den mest underbaraste platsen på jorden. Det är ett paradis men även där folk verkligen bor, jobbar, går i skolan och har det som vi. För mig är det bara en plats som en annan plats. Där folket alltid är trevliga mot en och vill en inget illa. Jag kan lova det! Hur jag ska komma dit, bo, och leva vet jag inte riktigt än. För the truth is, där har jag inga kompisar riktigt. Bara min familj. Min underbaraste kusin Julia som är ett par år yngre än mig men ändå så söt. Min andra kusin Coco som jag hängde med när jag var yngre och vi bodde där. Men vi träffades inte ens förra sommaren. Dom har lixom ett helt annat liv. Min mycket äldre kusin Kelly. Hon är rolig men, hon är jehovasvittne... Det är annorlunda bara.

Där finns det alltid saker att göra. Om man inte har någonting att göra är det bara att gå till stranden och chilla, eftersom det kryllar av dom.

För att inte tala om killarna! Jag lovar så sjukt snygga. Dessutom är de snygga killarna helt naturliga vältränade pga surfing, bodyboarding etc. Jag smälter av att tänka på dom! Där blir man även uppskattad på ett helt annat sätt. Det är så sjukt underbart. Sen så känner jag att jag passar in.

Hela mitt liv har jag könnt mig svensk, tills ett par år sedan. Då insåg jag vad jag var. Och sen dess har det bara ändrats mer och mer. Jag känner mig varken svensk eller kines. Verkligen inte kines. Mer Hawaii, men mest hapa.
För en tid sedan köpte jag en bok som heter half asian, 100% Hapa. Här är ett klipp om detta. För att upplysa alla.



Vad på Hawaii jag ska göra vet jag inte. Hitta ett random jobb för att tjäna pengar och bara leva. Sen vill jag gå College/Universitet där. Jobbigt att vara så långt bort från Sverige för faktiskt, ingenting är likt Sverige.

Ja vad kan jag säga. Om man inte upplevt det så vet man inte. Men det är det bästa stället ever!

Jag har en idé på en tatuering. 808 ska det vara. Det är Hawaiis riktnummer och de två sista är Stockholms riktnummer 808, i ett nummer! En annan tatuering jag ska ha är de hawaiianskaöarna, var vet jag inte. Men det snyggaste någonsin tycker jag är på revbenen. På sidan av kroppen alltså. Sen vill jag kanske ha ett H också. Som kommer stå för mitt namn och gissa en gång, Hawaii. Perfekt.

Jag saknar mina kompisar. Jag saknar Hawaii. Jag vill ha en boyfriend.

Det mesta jag vill göra nu, om jag fick välja en sak att göra nu så skulle jag välja att åka till Hawaii. Som alltid. Ingenting går före Hawaii. Inte ens shopping. Massa snack om Hawaii nu känner jag men det är min blogg.

Skulle vilja att våra högtalare funkar till datorn för då skulle jag sätta på musik på högsta volym och sjunga hela dagen.
 
Usher - Moving mountains är låten jag lyssnar på just nu.

But I keep climbing and hoping things would change and the sky turns grey, and the water from the rain washes progress away.

peace

Back

Hemma nu från alla resor och tror inte att det blir någon mer resa för att jag måste jobba annars blir det kris på jobbet. = de kommer inte ringa mig mer.

Rhodos var nice. Mamma åker till Norrland snart och kommer hem på fredag. Det betyder att jag är hemam själv tills på fredag. Jobbar torsdag, fredag och söndag. På lördag är det Prideparaden med Jennie, och ni andra som vill följa med. Kommer bli skit kul!

HEJ

Work

Jobbade idag. Det var otroligt tomt på kunder! Hur segt som helst. Imorogn jobbar jag 7-16 (jag måste kliva upp klockan 5!) Torsdag 15-22.15 och fredag 13-22.15. Jobbigt men kommer få mycket cash vilket jag så behöver! HEJ

Yeah

Sitter och kollar på MTV's Real World: Hollywood. Jag vill så att det ska bli söndag nu!

Ska jobba Tisdag: 15-22.15, Onsdag: 7-16, Torsdag 15-20(?), Fredag (?)

Ska bli nice att åka till Rhodos asså! Jag kommer bli såååå brun! haha


5:e resan bokad




JAG ÅKER TILL RHODOS PÅ SÖNDAG!



Vad jag gör

Hej, Sitter och kollar på Wimbeldon finalen. Tennis alltså mellan Federer och Nadal. Nadal måste så vinna, sjukt bra.

Jag längtar till London nu, Jag gillar London! Mysigt och hela Storbitannien har växt på mig. Dialekten är så mycig haha.

men nu måste jag gå på toa. Hej

Im gone.. again

Vi hittade ingen sistaminuten resa till medelhavet så istället åker vi tillbaka till London imorgon. Måndag till Fredag bara för att komma bort.
Sedan åker vi vecka 30 också. om 2 veckor, IGEN. Det ska vi boka i dagarna. Sen vecka 33 också (typ vi måste) Fan vad jag reser! Underbart


RSS 2.0