Peace

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ehm ah typ.

2. höll du några av dina nyårslöften? Nej.

3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.

4. dog någon som stod dig nära? Nej.

5. vilka länder besökte du? Usa- Hawaii och Tyskland.

6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Mer pengar, mer resor.

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 20 juni - 28 Juli, 7oktober

8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? Hawaii resan!

9. största misstaget? Cant say.

10. har du varit sjuk eller skadat dig? endast förkylningar.

11. bästa köpet? Kläder

12. vad spenderade du mest pengar på? Kläder.

13. gjorde någonting dig riktigt glad? Hawaii.

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Alla Hawaiireggae låtar<3

15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare

16. vad önskar du att du gjort mer? Ingenting.

17. vad önskar du att du gjort mindre? Ingenting.

18. hur tillbringade du julen? Med mamma + kompisar i norraste norrland.

19. blev du kär i år? nej

20. hur många one night stands? zero

21. favoritprogram på tv? Desperate Housewives, The Hills, Ugly Betty, Newbort Harbour, Miami Ink.

22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej.

23. bästa boken du läste i år? Eddie Would Go

24. största musikaliska upptäckten? Ingen.

25. något du önskade dig och fick? Firar ej jul.

26. något du önskade dig men inte fick? firar ej jul.

27. årets bästa film? Hmm, gillade Surf's Up skarpt, men inte årets bästa.

28. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Inget speciellt.

29. de bästa nya människorna du träffade? Yes.

30. hur skulle du beskriva din stil år 2007? Cruzin'.

31. vad fick dig att må bra? Tanken på Hawaii, what els?.

32. vilken kändis var du mest sugen på? Ingen kändis, men alla boys på Hawaii, fo' sho'.

33. vem saknade du? Alla på Hawaii.

34. favorit månad? Juni, juli och augusti

35. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Längre tid på Hawaii skulle gjort susen.


På väg tillbaka!

Vi är på väg tillbaka nu. Vi är mellan luleå och umeå så runt 3 timmar kvar. Jag längtar till sthlm så jag kan hämta ut mitt hm paket och såklart till nyår. Längtar tills vi flyttar också två veckor kvar. Har kommit fram till att jag ska flytta till hawaii så snart som möjligt också. Hej sålänge.

Fredag

Hola.

Idag är det fredag och snart börjar skolan, buuuuhuuu. Sitter här och gör läxor, roligt att spendera lov med läxor. Har jättemycket läxor. Shit. Men vi ska förmodligen åka ner till Stockholm antingen imorgon eller på söndag. 12 timmar i bil, skönt.

H&M Spring katalogen kom precis och ooohhhh ahhhh kom det från mig. Nja inte riktigt men har redan sett mer än hälften av kläderna. Har ju redan beställt en del därifrån men nu inser jag att jag har missat en del godbitar. Måste nog ta och beställa de också. Usch på mig, spendera min pengar hej kom och hjälp mig.

Har ätit mig en god fruktsallad och ägg så nu måste jag fortsätta att plugga. By the way, det är bara runt 2 till 2½ timmars solljus häruppe så jag måste passa på att gå ut medans jag kan.

tata


Här vill jag befinna mig just nu! Known as Waimea beach♥

USS


Jisses

Goder afton. Här uppe är det kallt, runt minus 7 till 10. Det snöar också men har inte varit ute än. Vi ska nog ta en promenad senare. Jag har börjat på plugg, tråååkigt. Snart är det nyår även. Har börjat spela sims 2 på min mobil. Fett roligt. Idag har vi öppet hus här i lägenheten så det är ett par som har kommit förbi. Trevligt. Igår var vi hemma hos en granne och där var vi hela kvällen. Hon hade ett jätteintressant jobb! Hon jobbar med att ta emot flyktingar främst från Irak, Afghanistan, Pakistan, ja de länderna. Hon är lixom som en mamma för dom här. Tar hand om dom och så. Men med tanke på att de precis kommit till Sverige, bara några månader så är det fortfarande insatta i Irak och det. De flesta håller på Sadam Hussein och är kvinnoförtryckare. T.ex. de säger att kvinnor är inte värda, de lyssnar inte på en. Ja men jag tyckte det var intressant.

Igår åkte vi skoter :D Roligt det var. Jag körde till och med. det var roooligt. Och så har jag kört lite bil. Jag har kommit igång nu så när jag ska börja köra när man måste lätta på kopplingen och sedan trycka på gasen så stannar den inte som det gjorde förut. Nu kom jag igång direkt. Att växla går helt ok också. Jag älskar att köra bil :D

Tata

Mele Kalikimaka som man säger på Hawaiianska.

Hejsan i stugan. Idag är det julafton och min mobil är konstig. Det är full motagning men stor endast nödsingnal eller likande. Så därför har alla min sms inte kommit iväg. Därför till the whole crew, God Jul på er och missa förguds skull inte Kalle Anka som örjar strax. Ja det stod det på sms:et men kom inte iväg ni får det säkert senare. Till då SAMJ. Initialerna då :)

Vi har anlänt till Överkalix och det är i princip dött. Men mysigt. Måste kila för nu börjar Kalle Anka. PUSS PÅ ER MINA KÄRASTE!

I norrlands skogar!

Skrev nyss ett inlägg men allt försvann. Kan summera det hela. Vi fiska ej idag för jag vaknade för sent, istället tog vi en promenad till en stuga. Hej mysigt var det, med fika och hela köret. Klarblå himmel hade vi också. Imorgon kl 8 åker vi vidare till överkalix som tar runt 7 8 timmar. Vi ska stanna i ö-vik o hälsa på kompis sen stannar vi även i umeå eller luleå för shopping. Saknar mina vänner också, you know who you are. Puss

Framme

Nu har vi landat i ångermanland. Imorgon ska vi ut på sjön och fiska och ha det roligt. Det är inte så kallt här uppe. Faktiskt är det varmare i stockholm. På lördag morgon åker vi vidare till överkalix där vi ska vara i cirkus en vecka. Bloggar på mobilen och har låg batteri nivå så måste kila. Hör av mig sen bitches. Mahalo

Ohh

Kom på att imorgon åker jag bort och kommer hem den 29/12 eller 30/12. Kommer säkert inte ha tillgång till en dator men om jag har så hör jag av mig.

Pussar

Sweet


Pretty


Tallulah Belle Willis (höger) hade på sig denna söta klänning från Marc by Marc Jacobs på Teen Vogue's Young Hollywood Party in L.A. Hennes syster däremot, Scott, prickade inte rätt den kvällen...


Catalina Sandino Moreno hade på sig 3.1 Phillip Lim på öppningen av Phillip Lim's flagship boutique i New York City. Classy säger jag.


Chloe Sevigny bar denna vintage Prada på en film premiär. Mycket söt faktiskt!


Den här bilden har inget med kläderna att göra, men jag undrar. Är det hon som är lång eller han som är kort?

Bilder:
TeenVouge

Las vacas

Nu är de ganska sent. Måste fortfarande packa min väska tills imorgon. Äntligen avslutning och jullov! Som jag har väntat. Jag kan ju börja med att länka till min polares blogg, där de "kända" las vacas gästbloggar. Layouten är lite fixad men måste slipa lite på den.

Nu står det att mitt HM paket kommer v 01. Suck.

Refresh

Sitter på geografilektionen. Öppnat en ny blogg för den andra är gammal. Behövs lite uppfräshning. Ska fixa layouten sen. Tata

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0