Dawg

Igår var jag sjuk. Idag var jag sjuk men gick till skolan ändå. Hade stand huvudvärk! Har typ inte haft så ont i huvudet som jag har nu. Har haft så hela dagen. Drog till stan. Jag syndade (inte skor). Fikade.

Nu ska jag kolla biljetter och boende i New York. Kolla ryan air till Paris haha och London.

HEJ

ello

Jag skiter i jackan! Har ju den från förra året. Sparar dom 500 kronorna till Costa Rica eller nåtgot annat. Ska inte shoppa någonting mer! Nu åker nästa alla pengar in på sparkontot!

CIAO

-

Vaknade för en stund sedan. Ska snart iväg till Täby för att kolla på Gina om jackan finns kvar. Jobbar 12-22.15. Tiden kommer att gå as segt, jag lovar. Sen öppnar jag imorgon också till 15.


 


jag bjuder på denna


Älskar pappas dator!

Torsdag

Idag hade vi formgivning hela dagen och höll på med screentryck (Vi trycker på tyg)! As roligt faktiskt! Sen efter skolan tog vi en fika på det lokala konditorit, det var mysigt. Sen tillbaka till skolan på möte med vår handledare i projekt! Vi har kommit långt i planering och sånt där.
Det är nu bara 1 månad och 3 veckor kvar tills vi åker till Costa Rica. 
Jag har nu bestämt mig för att köpa en vanlig kamera och inte systemkamera. Alltså en kompakt digital kamera. För bara någon tusenlapp. Systemkamera får jag vänta lite med faktiskt. Så det blir bra. Nu har jag äntligen bestämt mig!

Har suttit och försökt lappat ihop resan som kanske blir i december. Till Dublin och Besfast för att besöka men även gå på två konserter. Men fasiken, det funkar inte. Så Sofie vi får skippa Coldplay, för det kommer kosta skjortan annars. Om vi åker då...

Men har snackat med mamma om resor igen! Att jag vill åka kryssning itll Finland för att det är mysigt och vi gör det varje år, men då sa mamma att hon hellre åker till London då. Först var det Barcelona men Barcelona??? Neej inte nu. Så hellre London över en helg. Det är najs, då är jag guiden. Får se om det blir av. Sen i jul åker vi kanske till Indien! HOPPAS!

Nu är det Filip och Fredrik.


obs, kolla i high quality

Kamera

Jag har i princip bestämt mig vilken kamera jag ska köpa. Det blir då en Nikon D40 18-55mm objektiv. Lägger ut lite mer tusenlappar och får en kamera som jag är nyfiken på. Kan ta amazing kort med den. Kolla denna:



Måste bara undersöka vart som är billigaste stället att köpta den någonstans. Har checkat in massa recensioner om kameran och det är positiva. En bra kamera för nybörjare.

Dublin och Belfast någon?

Ello.

någon som vill åka till Belfast och Dublin med mig, 14 december till typ 19 december. Ingen jag känner har pengar typ och det är bara jag som har... typ som vanligt. Helst ska jag känna dig.

Ska fråga min syrra asså. men jag vet inte. Jag vill ju se The Script och Coldplay!

buhu

.


Överväger att köpa denna kamera fortfarande. Det skulle vara roligt att ta fina bilder som är lite mer professionella. Jag har ju råd nu eftersom jag är uppdaterad på hur mycket jag kommer få i lön. Feting lön asså!
Får se vad jag gör.  Nu ska jag laga mat åt mig själv. Det blir typ vårrullar med potatismos eller nått lätt. Palla laga mat nu liksom...


Vad säger man




Gud säger jag, herregud!



-

Offrade mitt rum, mot min vilja...

Nu ska jag läsa klart min bok. Imorgon är det stan som gäller!

.

Jag är pissed asså! Vi har gäster. Jag tänker inte låna ut mitt rum! Dom får sova i vardagsrummet asså! NEEEJ Inte på långa vägar asså.

HEJDÅ!

Ny kamera!

  
DSCW300 2 790:- eller D40KIT 3 590:- 
6380 kronor sammanlagt. Hmm. Får ta mig en funderare!

Vilken? I systemkameran ingår objektiv. Jag vill ha båda!


2 månader och 3 dagar kvar!

Biljetterna är bokade och finemang. En grej bara. När vi landar i Atlanta på dit vägen måste vi vänta i 12½ timmar tills nästa plan åker. Men det kommer bli roligt! Mycket roliga filmer som kommer tillverkas under denna tid känns det som! Jag längtar så mycket! Det känns inte som om det är på riktigt än och kommer inte göra det förens vi sitter på planet!

DET SKA BLI SÅ ROLIGT!

Sometimes tears say all
There is to say
Sometime your first
Scars wont ever fade, away
Tried to break my heart
Well it's broke
Tried to hang me high
Well I'm choked
Wanted rain on me
Well I'm soaked
Soaked to the skin

Costa Rica snart



COSTA RICA
15/11-3/12
2008

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

Ikväll bokas flygbiljetterna!
Ska vara borta i 2½ veckor som volontär på ett barnhem! Det kommer vara vårat projektarbete!
Lycklig!

Det är inte långt kvar.


tata

Yeee


Jag får inte nog av dom! Dom slår Goo Goo Dolls asså!

Just stand up


singing for cancer.

What's the Script?



Dom är roliga också! <3

I'm happy

hola hola.

Imorgon är det en sft dag i skolan. Börar 10 och slutar vid tolv någonting tror jag. Sen ska jag ta hål i öronen! 2 stycket faktiskt. Roligt! Sen kanske jag åker till pappa beroende påvad vi gör. Sen på Lördag är jag taggad för då är The Script här på en snabb visit. Jag är glad för att vi/klassen börjat planera studenten. Lokal och så, så folk skulle höra sig för och så. Fick en broshyr om det idag. Tar med den imorgon.

Jag är glad för att vi har kommit kanska långt in på vårat projekt och nästa vecka ska vi anmäla oss! Jag är taggad inför detta år/ I december, men meset av allt nästa år! Studenten kommer vara lyckligaste dagen i mitt liv. Jag vet inte vad jag kommer ta mig till!!!

Sen i slutet på Juni också är det planerat att flytta till London! Letandet efter beonde och jobb påbörjas i jul! Det kommer bli as roligt att flytta till london. Hawaii sätter jag som sagt på hold!

Nu ska jag läsa en bok för det finns inget annat att göra.
PUSS

I skolan

Hallelåja.

Sitter i bibblan i skolan och latjar runt lite. Vi har Engelska B lektion. Har en artikel men fixar det hemma istället. Efter detta har vi filosofi och sedan slutar vi 15.05.

Sen ska jag hem och städa mitt rum, mublera lite, baka också. FIxa och dona lite .

HEJ

NU GÄLLER DET






THE SCRIPT PÅ GRÖNAN 9 SEPTEMBER! HELL YEAAAH!



ps.
Dublin i December gäller för min del iallafall. Det är as billigt. Det skulle vara såååå roligt om alla kunde följa med. Men om det inte går, too bad. Men då har jag fyllt 18 år och allting! Då är det pubben som gäller. Tänkt va kuuuul. festa gärnet. daamn. Jag kommer skriva om detta tills december kommer asså.
Och nu är Costa Rica nästan säkrat. CR Crew! :D 2 motherfucking veckor. niiiice. Alla söta barnen, naaaaw.
ds.

RSS 2.0