Victoria's Secret

Bilder lånade från Victoria's Secret.

 

På tisdag ska jag besöka VS butiken här på Hawaii. Det ska bli julklappsköpning till min svärfamilj bl.a. Ska dit jus på tisdag eftersom det är 1 december då och när jag var där häromveckan så fick jag ett secret gift card, vilket betyder att på kortet finns antingen $10, $20 $50 $100 eller $500. Och då får man det reducerat på det man köpt. Alltså en julklapp. Vi får se vad jag får :)

 

Ska iallafall köpa mjukisar och flanellpyjamasbyxor. Endast 25 dollar.

Kanske lägger upp en bild på vad jag köpte så ni får se om ni är nyfikna? :)

 


I'm feeling love





I miss you
I love you

Forever 21




Provade denna fina glittrande sak idag på Forever 21. Storlekarna i den affären är helt sjukt små. Så om ni bestämmer er för att köpa något över internet...ta en storlek större. Dom är väldigt små i storleken iallafall!


Men fick med mig 2 par halsband och en (till) klänning, den var på rea faktiskt. Bara 70 spänn.


i want





Klänningen har jag spanat på enda sen den första gången jag satte foten i forever 21. Måste prova den nästa gång jag åker till the mall. Vad tycker ni om den?

Halsbandet är sött.

Väskan tycker jag är as snygg och jag vill ha! Ska beställa så fort jag kommer hem till Sverige. Den kommer ifrån melba.

Skorna till vänster provade jag idag men fick ingen större uppfattning om. Men dom är snygga och jag vill ha dom.

Skorna till höger är as snygga och jag vill definitivt ha dom!


Jag vill nog ha allt jag gillar, vem vill liksom inte det?


i like

              
Bilderna är lånade från stockholmstreetstyle.


Jag måste bunkra upp med smycken.


isn't it fantastic♥

hej peeps.

Detta är lite av det jag köpt. Och ja jag köpte samma modell i 4 olika färger! Det är så jag brukar göra om det är någonting jag gillar.










Tänkte bara säga också att jag har världens bästa pojkvän♥
Han är det bästa jag vet.


update

Saker på Hawaii är wonderful. Imorgon ska jag shoppa, bla. på hypade forever 21. Det är sjukt billigt där som det sägs och man kan hitta riktigt fina saker.

Dock längtar jag hem lite eftersom min älskling är hemma och att vi har ju fått vår egna lägenhet som vi ska flytta in i den 1 januari, kanske tidigare. Så det är ju as roligt, köpa massa saker från ikea. Har ju även börjat nytt jobb så vi få se hur det går med det.



Slänger in en bild från härborta också.





I love you♥



casey♥

♥Just nu sitter jag och kollar runt på musik och bloggar innan jag åker. Packningen är halvgjord och jag är inte så stressad över det. Men ska väll göra det snart. Jag måste gå upp 03:45 för att ta det lungt och inte stressa innan jag åker. Kommer nog inte gå och lägga mig alls tror jag. Kanske någon timme vi får se. Jag flyttar till egen lägenhet vid nyår också :D


HAHA Kolla in det här klippet HAHAHA. AGGIS OCH SOFFIS fattar.


Mitt 500:e inlägg också


Jag åker till Hawaii imorgon iallafall. Kommer sakna min älskling men det kommer gå bra.

ingen rubrik behöves


Black

Detta vill jag ha. Skorna provade jag i London för några veckor sen och dom var as najsa. Klänningen kostar bara 98 kronor också!!! Skulle vara rätt fint allt tillsammans bara att det skulle bli lite väl paljettingt. Men det glittrar fint.


På måndag åker jag till Hawaii♥


btw.

 
igår fyller jag år om en månad :D Och jag kommer vara på Hawaii då. Det kommer bli sååååååå roligt. 
 

Jag älskar den här också.


peep

HOLA.

Idag är det måndag och jag har jobbat som alla andra dagar i veckan. Det börjar närma sig nu, Hawaii. Jag åker den här måndagen som kommer nu alltså om en vecka. Ska bli as roligt bara att jag kommer sakna min älskade.

På senaste tiden har jag inte gjort så mycket mer än att jobba, fått ett nytt jobb. står i kö till 3 lägenheter och kommer få en hoppas jag. Då kommer vi bo tillsammans, bara vi♥


Vår nästa resa kommer bli till Thailand förmodligen. Jag vill desperat åka till Kina också.

Men jag vet inte vad jag ska skriva mer.


RSS 2.0