nooohh

Kom hem för en stund sedan. Var i stan först med bullen och träffades snabbt. Sen träffa jag en dude och vi åkte till heron city med gratis Ikea bussen. Kollade på Gran Torino och den var väll rätt bra. Ska tydligen ut ikväll så måste göra mig iordning strax och äta någonting. Potatis med kycklig blir det. Nu ska jag kila hejhej


brown snow



No matter what anyone could say
This is the only place for me
And no one could ever take that away
Nothing could come between us

If the sun shuts down and decided not to shine no more
I would still have you, you, you, you, you, you, you
If we see the last day and they say we gotta go to war
I'll be fighting with you, you, you, you, you
Because it's us against the world
The world, the world
You know it's us against the world
The world, the world

 

Everything

Har gjort tonvis med läxor igår, det känndes skönt. Snart ska jag bege mig till stan och äta 19 kronors kebab. Sedan blir det film.

Imorgon ska bli roligt. Luncha med pappa också.

Vad mer. Nada

 

det var länge sedan

Hej,

Har har jag inte skrivit på ett tag. Idag vaknade jag vid 7.20 för att gå på engelskan men det blev inte så för att sängen var mer tilltalande. Så jag gick till Kultur och Stil historian. Men när jag är på väg upp i tunnelbanan stöter jag på några från min klass som säger att vi inte har lektion. Och så ser jag några välbekanta ansikten och säger hej men något svar får jag inte tillbaka.

Sedan resten av dagen har jag gjort lite saker och så. Handlat mat på Lidl. Har diskat och gjort svenska läxan. Snart ska jag äta också, eller maten är typ klar vi håller på att städa lite bara.

Imorgon är det svenska på morgonen och formgivning heeeela dagen till 4 men jag hoppas vi slutar lite tidigare för dom passen är låånga. Annars så rullar väll allting på som vanligt.

Att folk är konstiga är ju ingenting man kan neka.

På lördag ska jag iallafall på hejdå utgång. Madelene åker till England i 2 månader.

You are ma monkey and brown snow.

see you later, POOP

RSS 2.0