The last

Sitter här och checkar in mitt konto och jag har otroligt mycket pengar!?!. Hur vet jag inte. Lönen kom ju idag men det var inte såå himla mycket men fortfarande nödvändigt. Kan sammanfatta det hela med att jag har råd att åka på en till resa efter denna!! OTROLIGT! Någon som vill med?

Jag fattar fortfarande inte det här med pengarna J? Fattar inte hur det går ihop. Vi får snacka om det. För det går inte ihop i mitt huvud. För om du gav mig det du gav mig och drog bort det från flyget så återstår det ju pengar från det som ska betalas?! What. och då betalar jag väll mer än er eller? Jag fattar inte.

Ska fila lite på packningen också och leta efter min consealer från Clinique! DEN ÄR BORTA!!!! NEEJ. Katastrof! Den är livsviktig nu, och måste gå utan den imorgon till jobbet. Oh no! Måste hitta den tills på Fredag iallafall annars är jag tvungen att köpa en ny. Palla med det 210 spänn kostar den. Åhhh jobbigt.

Ja men detta är nog, kanske, sista inlägget på ett tag.

På fredag åker jag till Skottland!


Hej och hå.

Jag är fortfarande uppe. Är skittrött men what the hell. Pallae egentligen inte blogga men ja.

Jobbet gick bra. Innan var jag i stan och träffade Julia<3. Var inne på BikBok rean och hittade en munkjacka och en till typ klänning eller vad det är. Fett nice. Ska kika in Gina Tricot också, antingen i Vällingby eller i stan.

och så ska jag packa... typ.

Godnatt

Köpte en tidning idag också. SOLO tror jag det var? Den med Elin Kling på iallafall och man fick med ett halsband och ett läppglans. Läppglanset var bra och luktade gott också, melon. Men ska spara själva tidningen till flygresan på fredag.

HEJ

Tisdag

Idag ska jag jobba fårn 15-22.15. Jag har inte lust egentligen. Har skitont i mina ögon, det svider. Kanske ska ringa in mig sjuk eller nått. Nej det kan jag inte. Men det svider som tusan och kan typ inte se. Roligt.

Mitt rum är fixat nu. Mina kläder och allt är omorganiserat och upphängt fint. Så nu hittar jag allt jag vill ha. Hallelulja.

Imorgon ska jag nog börja packa också. Vet bara inte vad jag ska ha med mig, men ahr lite mer klarhet vad jag har och har nog lite tankar om vad jag ska ha med men jag vet inte. Jag längtar bara tills ikväll så jag har jobbat klart. Imorgon ska jag inte jobba men kanske på torsdag och måste ringa in och se om jag ska men hoppas inte. Eller jo, eller jag vet inte, pallar inte men sen så behöver jag cash.

Innnan jobbet ska jag möta Julia och ska kika rnt i stan, men INTE handla något. måste kila puss

En idé :D

Jag har kommit på nästa resa! Vad sägs som New York och shoppa loss på Forever 21, se Empire State Building, Central Park? Kanske inte i Augusti men kanske under våren 09 eller kanske efter studenten! Fett roligt!


Den här låten är så nice. Tänk en chill clubb, kanske en nice bar och bara dansa. ROLIGT! Kör kanske en kreta natt i repris? haha. Låten är iallafall GRYM!

Jag längtar sååå mycket till Fredag! Ska bli så jävla roligt tjejer<3

Nu ska jag organisera alla mina kläder. Mamma ska hjälpa mig, annars skulle det bli aldrig bli gjort för jag har sjukt mycket kläder!

puss

Computer


Datorn jag funtar att köpa. Men sen köpte jag flygbiljetter till Skottland och jag måste vänta lite till för att få en egen dator :(

Skottland!!!!

Jag är glad! Nu har vi även fixat hotell för första natten. Och det blev ett hotell för skitbilligt! NICE! VI SKA ÅKA TILL SKOTTLAND!

haha denna resa var ren spontan resa även fast jag ville åka någonstans!

Vi åker på fredag.
Måndag: Jag vet inte, planera packning kanske
Tisdag: Jobb 15-22.15
Onsdag: Planering med the girls
Torsdag: Kanske jobba, måste ringa in på onsdag och fråga.
fredag: ÅKER VI! Fast sent på kvällen, vid 22 typ.

Denna tid är en lycklig tid!
bye

EN TILL RESA





VI SKA ÅKA TILL SKOTTLAND!

27/6-2/7 YES!


Resa någon?

Är det någon som vill åka utomlands med mig? Typ en weekend till någonstans i England? Jag är för närvarande lite förälskad i England pga. britterna på Kreta. Typ någon annanstans än London. Fast London är ganska nice också men vr ju där nyss. Typ Manchester (Jennie haha), Liverpool, Glasgow eller Dublin. Något nice. Billigt också om man åker med Ryan Air! Please!

.

Ligger i min säng helt Pissed off. Bloggar från mobilen eftersom jag inte kan komma in i mammas rum där datorn är eftersom hon tagit alla nycklar till dörrarna. Tv sladden är borta. Idag har hon bestämmt att jag ska städa allting för hon är trött på att tjata. När hon gör så blir det bara negativt för henne. Ibland blir hon för mycket. Och nu ser jag att knappen 6 på min mobil har spruckigt i hälften. Underbart.

SOMMARLOV!

None


SOMMARLOV!


Nu är det sista packningen som ska i och måste hitta en resväska också till ett bra pris också.

Det är bara 1 år kvar i skolan sen kan jag göra vad jag vill!

Jag har blivit skitbrun på ryggen också.

I believe i can.

Detta kommer att bli mitt 201:a inlägg i denna blogg. Jag är fortfarande uppe. Jag har inte packat alling jag ska ha med mig och är inte ens i närheten av att bestämt mig vad jag ska ha med mig. Imorgon ska jag ta tube som går 07:36 vilket betyder att jag måste kliva upp 06:15.

Men det är igen pina för mig för att det är ju SKOLAVSLUTNING! Fast ändå lite synd. Sista dagen på S:t Görans :(. Lite love/hate känslor. Som vi kämpat med i 2 år att komma med den förbannade hissen upp till 10:e våningen men alltid på något sätt klämt in oss. Eller blivit utskällda av lärare när vi fastnat i hissen med typ 8 pers i en hiss för 4 pers haha.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha  på mig imorgon. Kanske något färgglatt? Har inte tvättat alla kläder än heller som jag ska ha med till Kreta. Måste göra det imorgon.

Föresten idag eller klockan 21.00 kollade jag på sjukaste dokumentären på 1:an och Friends of God... Helt sjukt! De tror inte på evolutionen, på dinosaurier när det är vetenskapligt bevisat att det funnits dinosaurier, nej det är ju Gud som skapat allting. Nej USCH! De är helt hjärntvättade, som de som tror på islam - alltså de som är självbombare och så.

Men ja nu ska jag gå och lägga mig, puss

SOL

Hej mina kära.

Har fixat lite på min blogg. Bytt bilden och färgerna. Blev bra!

GODBYE

Underbara sommar!

Hej mina barn.

Nu är sommaren här och allt är nderbart. Imorgon är det skolavslutning klockan 8.00 och 3orna i min skola tar studenten, lyckliga barn. Det är varmt, bara 1 år kvar i skolan, på lördag åker jag till Kreta med tjejerna. Sommaren är bäst! Idag har jag varit i stan med Julia och har chillat runt lite. Haha jag och julia<3 snackade till oss gratis mat på BK! NICE! Vi såg lyckliga studenter!

Jag måste fixa min packing nu. Panik. Har inte så stor resväska men pappa ska köpa en större till mig! Hallelulja.

Men på Kreta iallafall ska det bli så nice asså! Vi ska festa och sola! Åh jag längar.


Avslutar med denna video. En skola på Hawaii där min kusse går Kapolei High School. Shit, och jag älskar låten. Yolanda Adams - I Believe. Snacka om lycka!

Fast nästa år när jag tar studenten kommer jag vara lyckligast i världen och att alla 90:or kommer äga dessa i år. Vi är ju en stor kull :D

RSS 2.0