hej

Idag jobbar jag IGEN. Blir lite trött av att jobba så mycket. Men jag får ju en feting lön nästa månad. Längtar tills lönen kommer också på tisdag är det va? Då ska jag köpa skor.

Jag måste gå snart till jobbet. ÅH. Igår gjorde vi en rolig grej också. Can't wait.

Jag är ledig imorgon. Yes, men sen så jobbar jag 2 dagar och är ledig i två dagar sen jobbar jag 4 dagar.

Måste bestämma när jag ska ta min semester också för den vill jag ha snart. Typ om 1-2 veckor.

Nu måste jag borsta tänderna.



Inglourious Basterds och London baby

Idag har varit en väldigt bra dag. Jag var ledig idag efter ett par dagars arbete. Jag och baby åkte till Kista och köpte biljetter till Inglourious Basterds. Den filmen var sjuktbra! Rekomenderar den verkligen!!! Mycket underhållade och tänk om det var så WW2 slutade.

Vi åt också. Köpte ett par tygskor från H&M eftersom mina fötter gjorde as ont från mina ballerinaskor från Nelly. Och att dom var sönder. Sen tog vi bussen därifrån och åkte till min madre. Det tog hela 45 minuter på bussen till vällinby. Sen väntade vi på tåget i typ 15-20 minuter.

Fick mig en chock när jag fick syn på mitt rum hos mamma. Inte en enda sak fanns kvar i mitt rum. Allt var nedpackad. Blev lite ledsen över det.

Sen åkte vi till Alvik och köpte Apple och blåbär/vanlijpaj och gick in på ICA och handlade lite lösgodis. Sen åkte vi tillbaka till Västertorp.

Baby gick ut med några kompisar och jag jobbar imorgon klockan 7 så jag kunde inte följa med. Dessutom ska han göra en pickup grej snart med en snubbe, så han måste finslipa lite eller vad vi ska kalla det.

Har kollat på flygbiljetter till London och vi ska så åka! (Har jag bestämt). Det kostar bara 196 kronor tur- och retur för 2 pers!!! Hell yes säger jag. Och så känner C nån i London som vi kunde bo hos. Awesome! Jag älskar London♥♥

Klockan är snart midnatt och jag ska gå och lägga mig nu eftersom jag måste kliva upp vid 6 imorgon. Jobbar med min syrra imorgon också en stund iallafall vilket är ovanligt. Hon har ju varit på semester ett tag så jag har tagit hennes pass och jobbar ärslet av mig (hur mycket man nu gör det av att sitta i kassan och säga hej och "klicka" varorna ;) hihi) .

Ja så nu ska jag gå och borsta tänderna, lätta på trycket lite, (med andra ord slå en drill) och sen ta och sova.

Har ni hört den här låten av Chris Brown efter det som hänt med Rihanna. Låten heter "Changed man" och jag gillar den.





gulbttup

Som alla andra dagar nu på sistonde så har jag jobbat. Jopbbar även imorgon också. Sen är jag ledig en dag, sen så jobbar jag två dagar ledig en dag och sen jobbar jag två dagar sen är jag ledig i 5 dagar sen jobbar jag 4 dagar. Jobbigt, med det ger mig mycket stålar.

Längtar tills vi flyttar till eget. Ska försöka hitta nått i stan, det vore roligt.

Har handlat mat idag efter jobbet. Tjänade runt 2100 spänn idag bara för att det är söndag vilket innebär 100% OB!

Vissa saker förvånar mig. But i like it. Alotalot.

Ja det är det för denhär gången. ♥

7 mumfs

hemma igen från jobbet. Jag är ledig imorgon YES!

Ska leta efter ett par skor imorgon på H&M. Jag orkar verkligen inte skriva hihi.


what a day

Kom inte i sängs förens rätt sent inatt men det gjorde inte såå mycket eftersom jag började jobba klockan 14 idag.

Jobbigt att jobba när man måste plocka upp grejer hela tiden och stå på knä och hålla på. Men det går bra. Är jättetrött nu iallafall så det blir säkert en relativt tidig kväll för mig ikväll. Börjar 16 imorgon.

Jag måste köpa ett par finfina skor snart. Jag vill.

Annars händer inte så mycket. Jag väntar spänt på min lön som kommer denna månad för att få se hur många tusenlappar det kommer att vara. Definitivt mer än 5000 men mindre än 15 0000 kronor.  Det kommer at sparas men även "slösas" en del på typ shopping som jag inte gjort på år och dar. Rätt ovanligt för att vara mig.



Dessa högklackadeskor skulle jag vilja ha. Blir kanske en beställning när jag får en massa cash. Kostar 398/498 styck tror jag. Nått sånt iallafall och kommer ifrån skotrend. Kenza har ett par skor från dom och jag är så avis på henne!

Ska kolla på Happy Feet och sen Surfs up.♥

Ojoj. Vad har hänt. Inte ett nytt inlägg på jättelänge. Det ska det väll bli ändring på.

Senaste tiden har jag jobbat. Har haft 2 dagar ledigt sen så började jag jobba idag igen. Blir mycket jobb nu de kommande dagarna.

Har klippt mig och färgat håret. Det blev mörktbrunt och blev as bra. Måste färga om det igen eftersom mitt hår är så tjockt och har ju rätt mycket hår.

Nattgibbade i får var det eller natten till igår. haha. Satt i flera timmar och spelade spel; skit roligt. Kom inte från Odenplan förens vid 7-8 någontin på morgonen.

Annars rullar allting på som vanligt. Inga stora nyheter att dela med mig.

Men kan väll skriva lite sen. HOLA♥

hola

Har inte skrivit på ett tag men orkar inte just nu.

Idag ska jag gå ut. Sitter här med lite folk. Jag ensam tjej... Har färgat håret och klippt mig idag också. Det är najs. Har bara ätit crispy chicken idag och inget mer och nudricker jag alkohol. Smart.

RSS 2.0