HAPPY

Idag är det nyårsafton! Herre min ge, va fort detta år gått. Så sjukt. Men 2008 var ett as bra år! Det var npg det bästa året i mitt liv men jag tror 2009 kommer slå det rätt hårt!

Gott nytt år iallafall och nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. PUSS

Årets sista inlägg, vi ses nästa år!

never will be mine

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel
like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

with every heartbeat



feel

Idag är det fredag. Äntligen. Det är bara 2½ timme kvar cirka tills jag ska åka. :D

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Jag är klar och fixad iallafall. Allt är perfa tror jag. måste fixa naglarna också. ska ta och göra det nu.

hej

torsdag

Igår åkte vi till min morbror, bara rent spontat och "firade" jul där. mot min vilja. Jag gillar inte jul. Idag vaknade jag för en halvtimme sen. Var uppe med Agnes och en annan person på msn haha. och snacakde tills klockan blev havl 3 eller nått. Men det var roligt.

Imorgon är det fredag, och längtar lite till den. hehe. säg inte till någon.

idag däremot så vill mamma att vi ska gå ut på en promenad. åh, jag orkar inte. Jag vill att all julmat man ätit ska sätta sig åp mig så att man blir ännu tjockare. Ligga i soffan ska man också göra. nej det var ju roooooligt.

HEJ


knowMåndag

 
Skickade tillbaka mitt H&M-paket som jag beställt. Ingenting jag gillade. Eller ett par skor men nej och vill ha pengarna istället. Så nu blir ja istället 700 kronor rikare som jag kan ha till fest eller bara att leva på.

ikväll gör jag inget. tata
 

ilike

Måste lägga upp dessa youtubeklipp igen. Man blir så glad av dom.
 

wack

Hola. det var länge sen. Jag har haft fullt upp. Har faktiskt varit upptagen varjedag nu i ett par dagar. Har knappt varit hemma. Kommit hem 4 halv 5 varje morgon typ. Men det är najs. mycket har hänt. Men inget jag skriver här. hehe.

Idag är jag busy igen. Och imorgon. ja.

hej så länge

Roxy♥

Nu är jag glad igen. Jag har fått VÄRLDENS finaste hood från pappas kompis från Hawaii på min födelsedag. Kallar honom min Uncle för känt honom hela mitt liv. Han är typ den roligaste personen någonsin!

JAG ÄLSKAR DEN! Den är så jävla snygg. Och inte nog med det... det är ROXY! ♥

Onsdag

Onsdag idag. vilket skulle betyda utgång men tyvärr inte nu va. Jag var fett taggad.

åhh, lägtar tills fredag. Då ska jag ha as roligt och inte bry mig om nått. Idag ska jag typ bara inte göra ett skit. as tråkigt.

nu ska jag gå och... inte göra nått. hejdå

Färgade linser?

Visst skulle man vilja ha färgade linser? Såklart. Lite variation skulle ju sitta fint. Om du har bloggat i över 2 månader så får du gratis färgade linser om du skriver om dom i din blogg. Och det är detta jag gör nu! Gå in på www.fargadelinser.com och där finns det mer information om hur du ska gå till väga.


Bild: www.fargadelinser.com


Denna färg passar mig nog bäst! Får se helt enkelt.

haha

Umgadadang so yot billigot, BAM balla bang put put, PUT PUT, Hot sauce HOT SAUCE.

Det är typ det roligaste jag hört på länge!

check it out bara när de sjunger.

och så om någon är nyfiken så är det så dom pratar på Hawaii.

Det ska bli min och Sofies nya ramsa när någonting roligt händer ska vi gå igång och sjunga detta haha!

åh


call me

BORING. Jag måste städa mitt rum men jag orkar inte. Och jag orkar inte med imorogn. Jag orkar inte med denna vecka som kommer. Förutom när vi ska ut.

Ångrar att jag inte gick på NERD! Vi skulle gått! åhhhhhhhhhhhhhhh.

hej jag heter.


Hej!

Go on girl


Lusse

Hej mitt härskap.

sitter hemma hos Sofie. Fick låna mobilladdare av henne, räddaren i nöden! Nu ska vi dricka te, äta lussebullar och snacka om gårdagens händelser.

HEJ


ut

Jag har vaknat för 30 minuter sen. Katastrof. Men no wonder, jag gick och la mig 05.30 om ens det. tror klockan till och med var runt 6.

Nu kikar jag på Life of Ryan, har redan sätt alla avsnitt men bara för att tv:n ska vara på. Lyssnar på musse och orkar inte resa på mig och åka hem. Är ju fågelvakt hos syrran.

Nej nu drar jag till Hawaii. hej

the way it is.

im still up.

kolla denna sida. Musiken eller låten är den skönaste på länge!

Dessutom har amerikanska Paradise Hotel 2 börjat. Jag älskade första säsongen i PH, och nu blev jag överlycklig när jag såg det på tv häromdagen. Och nu när jag kollade lite på det så kommer Zack in i huset från första säsongen. Och han var, och fortfarande är, hur snygg som helst. Älskar det programmet.

Anywho, nu ska jag faktiskt ta och slagga. Min högra armbåge gör ont för att den är böjd. Så nu ska jag slagga.

mine

Jag älskar dom här!


Några av mina favoritlåtar. Från Hawaii såklart!
 

i love it

btw, så älskar jag alla Rihannas tatueringar!

Den här speciellt, en hon har på axeln och en tatuering på sidan av ett finger där det står Love. Sjukt snygga är dom.

understand, but no

jag är fortfarande uppe. Varför vet jag inte, orkar bara inte gå och lägga mig. Jag är inne på youtube och kollar runt. Har kollat på Victoria's Secret Fashion Show 2009. Den var bra.

Äter lite kroketter och dricker lite apelsinjuice.Jag är hungrig. Hmm, ja men nu kan jag nästan lika gärna gå och lägga mig eftersom jag inte gör något speciellt.


Jag vill åka till Hawaii nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

mina brillianta planer!

The Killers i London 24/2 2009? Jag vill gå på deras konsert där! Vi kan åka dit den 23 februari. Dit resan kostar 265,73 kronor och tillbaka resan kostar 79 kronor. Det blir 377,73! Hur billigt som helst. 856.26 kronor kostar det att på på Smart Hyde Park Inn i London. Mitt i London. Vid Hyde Park... Det är as bra! Allt detta tillsammans blir 1200.99 kronor. 23-26 februari. Det blir as bra. Och så of course biljetterna till konserten men det blir inte så mycket mer. Tänk va billigt. Och så har vi tid på oss att shoppa och spana runt i london.

It's Cold, lets Play.

Jag har kirrat biljetter till Coldplay i Augusti 2009! HELL YES! Jag längtar.

2009 kommer bli året asså. 2008 var året av resorna och 09 är då allt händer; Studenten, ingen skola något mer, Coldplay och flytta till Hawaii. ÅHH!

Pippifågel är tyst nu också. Tack och lov. Jag och Sofie är halvt döva av hans skrik. Och så bet han mig när jag skulle vara snäll mot honom och ge honom godis.

imorgon blir det ingen skola.  Men måste till banken.



HEJ

huh


Varför bor jag inte på Hawaii nu?

om klippet nu funkar. Target anställer 1200 personer på 4 dagar!!!!

istillgotit.

 
kollade min gamla blogg och hittade messa klipp!

kccnfm100

Imorgon är det formgivning hela dagen. Jobbigt. Sen shlut. Fredag är det ej skola. Då blir det chill, sen är det fest! Ska bli fett drag. och i helgen är jag busy.

Nej nu Sofie ska jag fixa designen på bloggen.

from the start girl

Det är soft hos syrran. Men lite tråkigt. har inget att göra. Fågeln är söt nu. Han sitter tyst i buren och sover tror jag. Han var söt förut också när jag öppnat luckan på buren så satt han i öppningen och var tyst.

mina ögon svider pga mina linser.

tråkigt har jag iallafall.

och London blir det i februari förhoppningsvis. PARTY!

ohoj.


Samson go back to bed


And when you feel the low.




home alone

Nu är jag hemma hos min syrra. Kom hit för några timmar sen och det funkade bra. Det är najs att vara här. Se hur det är att inte bo hemma. Men hennes fågel stör the crap out of me! Den kan aldrig hålla käften. Den håller bara käften om man ställer sig framför buren. Den vill ha så mycket uppmärksamhet. Jag har skrikit åt honom flera gånger. Får skit ont i öronen när den skriker. shiit asså.
här är en bild på fanskapet, Leon heter han:



Men det är lungt. Finns as mycket mat i hennes kylskåp och jag får ta vad jag vill. Men inge sprit får jag ta! Men det är ändå inte som om jag ska sitta och supa själv..

Ikväll blir det kyckling i uncle ben's sweet and sour sås. Men ris om det finns. Det är sjukt. Jag har ätit ris typ varje dag sen jag kom hem från CR. Men det är annat sorts ris så det är godare.

Adios

My world

The Script på Faddergalan 13 dec

2008-12-09
Lördagen den 13 december kommer The Script till Sverige för att vara med i TV4s Faddergala! Missa inte när de uppträder med The Man Who Can't Be Moved.

Det ska jag lätt kolla på. Nu är jag as trött. Ska ta och sova lite.



8 December

Grattis till mig.

Ätit god mat och öppnat en present. Lyssnar på min ipod eftersom högtalarna fortfarande inte funkar så jag kan inte kolla på mina efterlängtade youtube-klipp.

Men på onsdag ska jag bo hos min syrra tills på fredag och då kan jag ha pappas bärbara. Det blir najs. Närmare skolan också. Och gratis mat. nice.

Nästa vecka väntar ett paket till mig. Från mig då. Tack så mycket. Jo varsegod. Längtar.

och en annan sak jag längtar till en dag som denna, jo Hawaii såklar. Checkade även biljetter till London i feb och lite runt då och kostar endast 260 spänn. JAG VILL! Över dagen kan man ju. p-p-please, shopping juu! Eller så kan jag faktiskt gå med på att inte åka om vi åker till Hawaii istället...

Nej nu blev det för långt.

mot Ben & Jerry's - Pish Food eller vad den heter. Den goda iallafall.

una hora left

Okej. Det är drygt 1 timme kvar tills jag fyller år. Och så är det skola imorgon också. jag orkar inte.

Jag diggar mina nya skor. Jag har typ 100 par skor nu. nej skoja men nu börjar det luta upp emot 40 par kan jag nog tro. men jag kan inte hålla mig. Ett par schysta sneakers för 114 spänn. Hur kan man inte köpa det. Jag var bara tvungen att köpa dom. Äh skitsamma. Det är min födelsedag (snart) så jag får köpa vad jag vill!

och imorgon ska jag nog sätta mig och trixa lite med designen på bloggen om jag inte är för upptagen.

HEJ

Bakabaka

Stan var bäst. Jag tog med mig kortet ändå... men jag använde det inte, utan betalade cash. moaha. Men jag köpte ett par dojjor iallafall, kostade bara 114 kronor!!!!!!! Ett par vantar från H&M och ett nytt solpuder från Make Up Store.

Checkade mitt konto också och jag är rätt tät asså! haha. För att få en uppskattning har jag råd att köpa en biljett till Hawaii om man åker under lågsäsongen. Yihoo.

Nu ska jag forsätta baka med mami som vi även gjorde igår. åhh. Vi ska nämligen ha luciamottagning eller vad det heter på söndag om en vecka. massa är inbjudna och jag måste vara här...

sedan så ska jag laga korvstroganof idag. Har sucktat efter det sen i Costa Rica bara för att Ag har snackat om det typ 24/7. Och igår åt jag KEBAB! Det var SÅ gott!

Imogon gäller det. 8 December♥


Diet coke please.

Im still up. Imorgon blir det chill i stan. Jag lämnar mitt kort hemma. no shopping for me. punkt slut.

tata



Birth









 

ps. jag fyller år på måndag; 8 December. The big one-eight.
 

kaos.

Nu har jag och mami bakat kakor i timmar. Det blir bra. Dom är fortfarande inte klara än. Jag har fått den brillianta idén att köpa en minidator. En sån för bara 3 lax. Men jag vet inte. Det blir nog inte av inom detta år. Iallafall.

Sitter för fullt och kollar julresor. Ska iväg med mamma förmodligen. Jag har mina ögon klistrade på Maldiverna! Med förmodligen blir det inte det, kanske Indien. Vi får sen. Eller Mauritius eller liknande. Det ska bli najs iallafall. Då blir det min 8:e resa i år! Jiiiises.

Nästa år hoppar jag alla kort resor (förutom partyresorna) och drar till Hawaii. Seriöst! Jag åker dit oavsett om jag inte åker med pappa eller ej. Dit ska jag iallafall. Då har det varit 2 år sedan sist och dags att åka tillbaka.  Jag saknar och längtar dit varje minut. det är inte ens roligt. Åh, Hawaii♥ Jag flyttar dit då. Faktiskt. Alla mina andra planer får vänta. Hawaii har jag drömt om sen jag gick i 4:an-5:an jag skojar inte.

En sak i taget dock. Pengar måste sparas och måste tagit studenten först. Även fast jag vill hoppa av nu och dra till Hawaii och gå där sista året i skolan, med dom. Måste diskuteras med mamma...

Snart är det iallafall jullov och jag längtar så tll det. Jag har ingen som helst vilja att gå i skolan längre. Jag orkar ingenting.

Funtar på att byta blogg. kanske.

Pipe


Vågorna på Hawaii just nu.

Im back in action

Nu är jag tillbaka i Sverige. Costa Rica har varit faktiskt underbart, mycket annorlunda men hur roligt som helst. Bilderna är redan uppe på facebook så det är bara att kolla.

Efter att ha varit i Costa Rica i drygt 2½ veckor har jag narrowed it down till aningen resa efter studenten eller så flyttar jag till Hawaii. Och det som väger mest är att flytta till Hawaii. Hawaii har allt. Hawaii är allt.

Det är skönt att vara hemma i alla fall. Nu ska jag äta nudlar. Har inte sovigt någinting sen jag kom hem än. Fastnat framför datorn, sen måste jag vänja mig med tiden också.

Aloha.

RSS 2.0