Pashion, Nelly, H&M & FOKI

På senaste tiden har jag beställt en del från internet. Faktiskt 4 par skor (2 st högklackade och 2 st ballerina), en kofta och lite Hawaiian Tropic grejer. Köpte ett läppbalm till läpparna med solskyddsfaktor. För alla vet ju vad som hände på Kreta 08... Jag brände mina big mama läppar. Vad är oddsen liksom..

Annars har inte så myckte hänt. Har tagit det lungt hela veckan. Det är ju endast 1 vecka kvar i skolan och det ska bli as skönt att sluta skolan. Har klänning fixad och skor förmodligen.

Sommaren är ej planerad. Käraste Hawaii blir det i höst, 100% för att hälsa på en viss person. Annars har jag många planer men för dom planerna krävs pengar.

Min favorit bloggare right now är söta Foki.


Jag har nu försökt i en halv timme att försöka förstå mig på Paint.net. Ett bra alternativ till Photoshop. Men fattar ingenting. Skulle nämligen lägga in ett par skor jag tycker såg bra ut, men vanliga paint har försvunnit från datorn. Så det blev inget med det.

Nu ska jag ta och väcka Charles. ♥
 


I'm on a boat

Sitter i skolan nu. Såhär tidigt. Fick skjuts av mamma så det var najs. Skulle jobba lite på Kultur -och stilhistoria uppgiften men jag kan inte skriva ut bilder eftersom biblioteket inte är öppet.

Börjar om 40 minuter iallafall.

Idag är det bara Engelska C och Kultur- och Stilhistoria, vi ska ha redovisning i 1900-tal. Jag har hela 50-talet.

Imorgon är det ju min skiva och det ska bli roligt. Ska ha dom snyggaste skorna också! Kanske tar en bild och lägger ut här.

Inte så långt  kvar i skolan heller, bara nästa vecka och sedan veckan därpå tar jag studenten på måndag. Ska bli as skönt.



Roger Moore and more

Var inte i skolan idag för jag mådde illa, det blev lite bättre sen på tidiga eftermiddagen. Men nu så mår jag as illa igen. Tror jag ska gå spy snart eller nått. Känns som det iallafall. Vet inte hur det blir med skolan imorgon. Vi får se på morgonen.

Igår i stan såg vi Kissie och Amir inne på parfym avdelningen i Åhlens. Sen Carola med höga klackar. Sedan idag såg vi Roger Moore, James Bond ni vet. Han hade boksignering i NK.

That's it.

<3

Jag mår inte bra. Känns som jag ska spy, den sitter i halsen iallafall. Har tagit en samarin men det gjorde att jag mår ännu illlare. Skolan imorgon iallafall, och mitt paket från Asos har kommit. En as snygg klänning och en bikini såklart.

Kollar på Harry Potter.

Imorgon efter skolan blir rolig, även fast jag inte ens ska göra någonting speciellt så ska det bli roligt.

Ska kolla bloggar och sedan inte göra så mycket mer. Känner för att köpa ett par skor. PUSS


Jag ska vara brun till studenten!

Idag har vi handlat lite mat till dagens middag; Burrito. Det ska bli as gott! Jag har pluggat lite, kollat på lite Family Guy och så.

Jag har hittat stället nu där jag ska bli spraytanna. Det är as bra och kostar bara 200 spänn. Sedan ska jag fixa naglarna också. Det blir perfa.
Måste fixa min klänning också. Den är ju lite genomskinlig men vet inte hur jag ska fixa det. Eller så får jag vara lite genomskinlig. Vi får se hur det blir också. Måste köpa de perfekta skorna också. Men det får jag göra till slutet av denna månad då jag kommer bli rik. Lön + skatteåterbäringen (kommer ju lite senare men fortfarande) + Studiebidrag + MVG-pengar (Får 1000 spänn för varje MVG jag får). Så det blir skitbra. Ska även åka på en resa också.



Nu skall jag väcka baby och börja på maten.

Imorgon blir det skola och ännu mer plugg. Ohoj


Söndag

Igår var vi och nattgibba hela natten. Kom hem 7 imorse och var rätt trött. Men det var as roligt att spela. Vi klev bara upp en gång för att gå på toa och sen satt vi ner från 22 igår till 7 imorse. Det var rätt roligt.

Har varit och köpt massa mat nu och ska laga tacos nät köttet tinat. Är rätt hungrig, vi åt bara kinamat igår i Kista och sen inget mer resten av dagen så har inte ätit på 24 timmar typ.

Ska plugga också inför svenska och naturprov denna vecka. Annars så händer det inte mycket. Var ute i fredags också.






RSS 2.0