Vila i frid

Idag var det tråkigt på museet så vi gick. Jag handlade 3st fashon against aids for H&M tröjor. Jättefina.

Inte så mycket mer att skriva.

Det enda jag kan säga nu är Rest In Peace! Hoppas det blir bra för dig och familjen. Det kom som en chock!


Hello fellas

Har inte skrivit på ett tag för att datorn har varit upptagen och det har även jag. Denna vecka har varit ganska lugn. Inte så mycket plugg. Har ätit ute gaanska många gånger, måste sluta med det. haha eller hur tjejer ;) Men "sista" gången blir imorgon iallafall. Idag shoppade jag på lunchrasten; 3 stycken klänningar som var helt ok. Det bästa med allt, det var halva rea priset så hur kan man inte köpa dem lixom!

Men den roligaste nyheten är nog att jag ska åka skidor på lördag :D Det ska bli sååå roligt eller hur J :D Jag längtar så sjukt mycket. Måste ta fram mina skid saker redan nu.

Imorgon iallafall ska vi till naturhistoriskariksmuseét med skolan hela dagen. Ganska soft dag blir det. Har tänkt att vara i stan vid 10:ish för att stå utanför H&M:s dörrar för att köpa lite godbitar från kollektionen Fashioa against aids. Vi får se, tror faktiskt att de kläderna kommer säljas ut snabbt.

Nu måste jag gå och städa mitt rum, vädra lite och så. Sen imorgon ska jag även träna. Roligt roligt.

See you later.

Hej

Hej Bloggen. Ska sova nu och tror jag börjar bli lite sjuk har not i halsen bla. Imorgon ska jag jobba, vill inte egentligen men det är ju bara mer cash till resa. På söndag ska vi till ikea igen för att köpa säng. Ska bli roligt. Jag vill gå på resemässan nu men mamma ville vila så det blev inget med det. Men j är så avundsjuk på dig:) reser hela tiden och nu kanske till coolaste stället! Mitt ultimata nu är thailand och hawaii. Hawaii helst, jag har mina planer!

Sol

Äntligen är veckan snart slut. Detta var veckan jag inte sett fram emot i flera veckor. Var och simmade idag med tjejerna. Det blev 1 km faktiskt utan att stanna. Jag är stolt över mig själv. Jag har en ny plan och den är lysande. Skiftet 08/09 kommer jag inte vara i sverige. Lysande. Puss

Again

Okej, sista inlägget för idag för hos mamma har vi inget internet. Men detta inlägg kommer att handla om Hawaii så alla som är trötta på att läsa så är det bara att inte läsa hehe.

Jag sparar till en biljett till Hawaii som sagt. Och kommer förmodligen inte bli någon Hawaii resa nu i sommar men nästa sommar hoppas jag! Det är ju du jag tar studenten så en resa till Hawaii skulle sitta fiiiiint! Skulle bli ännu roligare om polare följde med. Det skulle vara så sjukt roligt alltså ni förstår inte.. Alla eller många killar är så sjuktsnygga så man dör! ALLA surfar och har sjukt snygga kroppar för att inte tala om deras ryggar <3 Alla är sjukt sociala och inte som i Sverige där alla killar håller för sig själv.

En grej jag ångrar som jag inte gjorde när vi var på Hawaii förra året var att en dag så var vi på norra sidan. Hade parkerat bilen för att gå på en marknad, jag hoppar ur bilen och ställer mig bakom bilen då en snyggbil med en snygg kille i åker förbi. Han fäster blicken på moi och jag på honom och then it happend... han vinkade till mig och jag bah ehh och GJORDE INGENTING. Jag skulle vinkat hahhaha. Asså det har jag tänkt på skitlänge att jag inte vinkat. Men what you gonna do som Rev Run säger. En annan grej också men då fanns det inget att göra för då var jag med pappa. Det var roligt faktiskt. Kan ju dra det också. Vi satt utanför att stort shoppingcenter på en trappa och sola oss lite. Då kommer det en bil med två snygga killar ena kollar lite då och då medans den andra stirrar. Jag kollar såklart tillbaka för hur kan man undvika två snygga killar? Ja så sen så kollar båda och vinkar haha. Sen typ 2 minuter efter så kommer de tillbaka samma väg för de vänt om igen och nu stirrar båda och typ ler och vinkar hahha jag bahh ehh och log tillbaka. Sen så var det några andra locals som satt lite längre ned på trappan som också märkte det och bahh: Ehh they're looking at her, they're probobly coming back again. Det var roligt. Men gick inte att göra nått för jag satt somsagt med pappa som blev typ sur eller nått haha..

Nej Hawaii ska jag iallafall åka till snart. Så snart som möjligt. Om jag vann på lotto nu skulle jag åka nu. Thats it. Jag längtar som tusan, varenda dag.

Nej nu ska jag kila tata

Im in love

Jag är kär i mina kläder! SHIT, jag är så glad över dom och jag vill ha på alla samtidigt!

Ska snart åka till mamma snart. Har så sjukt mycket plugg som måste göras:
Måndag: Spanska och matteläxa
Tisdag: Engelska och Psykologi
Onsdag: Samhälle sociala frågor
Torsdag: Geografiprov
Fredag: Inget tror jag

har säker glömt lite, så det är bara och börja.

Mjau


Godnatt

Nu tänker jag gå och lägga mig. Är ju en dag i morgon också som man brukar säga. Är ganska hungrig faktiskt men man ska ju inte äta innan man går och lägger sig. Nästa vecka ska jag jobba Lördag 13-20 och söndag 14-20 med 100% OB! :D:D Cash.

Meow

402725-3
Min favorit bild. Waimea Bay, Oahu.

Shopping

Vilken dag vilken dag. Började med att matteprovet gick åt helvette och läraren var ett ärsle. Idrotten var helt ok. Jobbade efter skolan som gick superb. Åkte till kista för att möta pappa. Vi gick på bio och spg We own the night som var otroligt bra! Sedan så shoppade jag! Fyndade jättemyeckt saker från Gina och H&M. Från gina ojoj va snyggt! Orkar inte rabbla upp men bla. en snygg klänning för 98 spänn och massa annat för 49 spänn. Sen en tubtopp från H&M för 9 kronor (!) OJOJOJ. Dagens shopping var absolut en favorit. Med tanke på att alla de plagg jag köpte var de jag tog först. Asså tänte inte prova alla, bara vissa men prova alla endå. Och alla satt perfekt! Föll för dom direkt. JAg är glad må jag säga. Ännu bättre är att jag beställt det sista från h&m katalogen.

Cheers boy

Onsdagar, no thank you!

Sitter i skolan på fotografiska bilden och det suger! Vi väntar på att vi ska få fotografera. Vi slutar 18.10 idag och det suuuger! Jag hatar onsdagar. Dessutom så gick både matteprovet och svenskaprovet åt helvette.

Ikväll så blir det presentöppning eftersom vi inte hann med det igår för det blev för sent. I helgen också ska jag och mamma gå ut och äta. East kanske det blir för mamma var där och det var tydligen jättebra. Har fortfarande ingen dator hemma så jag missar alla vardagliga inlägg på resedagboken, och på alla bloggar jag följer. Imorgon är det torsdag och då så är det en rätt soft dag. Oj jag glömde visst geografin. Vi sitter fortafande och bara lyssnar på hans gnällande om inte ett jävla piss som har och göra med det vi håller på med.

Jag är dessutom hungrig och vi har ingen god mat hemma. Vi måste handla idag. faktiskt. Har heller inte träffat mamma på typ två dagar, eller jo imorse första gången på två dagar. Men idag så flyttar iallafall den andra snubben in i vår gamla lägenhet så nu behöver vi inte oroa oss om den längre.

Nej nu måste jag kolla min mail och massa annat skit innan läraren kommer hit och gnäller på oss, jävla senila biatch.

sunset
Bangar inte på att befinna mig här!


Trött

Snart är klockan midnatt och mami är fortfarande inte hemma. Stannade hemma eftersom jag har mycket läxor. Hon kommer om en timme drygt och då blir det presenter. Kommer bli en tidig morgon också. Ska ju träna imorgon klockan 7 på morgonen. Slutar tio över 6 imorgon också. Jag längtar efter datorn och så jag kan ladda min nya ipod. Hejdå

Tisdag

Hejsan.
Sitter i skolan och har programtid. Ska egentligen jobba på mitt tittskår men orkar inte nu, får göra lite imorgon istället. Jag vill ha en tatuering men vad vet jag inte, inte heller var. Men har en lite aning om vad jag vill ha. Vi får se, inte på ett tag iallafall kommer jag skaffa en tattoo. Vill ha en på de Hawaiianska öarna på min sida, alltså vid revbenen. vi får se :D

Idag ska jag hjälpa mamma med att stada ut det sista i gamla lägenheten. Sen ska vi hem till nya lägenheten och så fyller mamma år idag så jag ska ge massa presenter jag fyndat. Längtar. Jag gillar mer att ge presenter en att få faktiskt.

Jag är snart uppe i 300 kronor på min telefonräkning. SHIT! Bara för att jag varit ute på internet eftersom vi inte har det hemma än. Dumma Telia som missade våran avbokning och bokning. Så nu får vi vänta en till vecka.

Igår sökte jag nya kanaler på tv:n och hittade jättemånga! Bla. CNN och Discovery. Ja, mycket bra.



Ami James och Kala Alexander - Mucho nice!

Old skool riddim

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Datorn är inte uppe än. Jag längtar som sjutton till hawaii. Ingen kan förstå utom pappa som gör det också. Det blir ju heller inte bättre av att läsa denna Blogg som heter hawaiiskjortan.Blogg.se. Hon e från sverige men pluggar där, min dröm. Avensjuk jag blir när jag läser om alla snygga surfkillar som är så snälla. Ja de har jag stött på.. Sjukt mycket ragg jag fick i somras. Inget att göra när man hänger med pappa. Men nästa sommar SKA jag åka till hawaii igen. Puss

Hej

Nu är det söndag och skolan börjar igen imorgon. Har fixat och donat hela dagen. Hittar hota skärmen till datorn så datorn funkar inte, inte heller tvn för vi har inte kopplat hm det ännu. Jag har panik över samhälle läxa. Kan inte arbeta på den utan skärmen och den ska vara klar på onsdag. Har matteprov imorgon och svenska på onsdag. Skönt iallafall vi är i den nya lägenheten! Har kollat igenom bilder från förr. Så mysigt allt var då. Nu är mina nudlar klara. Puss

Bromma bo nu

Ligger nu i min säng, eller iallafall provisoriska säng, i Bromma! Jag älskar det här! Så mysigt och närmare alla;) nej nu ska jag sova. Skriver mer imorgon när datorn förhoppningsvis är uppe.

Varmt

Har lunchrast nu. Sitter och kollar efter antingen en sista minuten eller charter till kanarieöarna! Vi ska åka! Vi måste åka! Men geografin böjar om 30 min och kommer vara så tråkigt. Längtar tills ikväll och imorgon också. Tillbaka till resandet är jag otroligt sugen på att åka till Thailand! Vad säger vi tjejer? Thailand 09? Eller juste.. glömde, vi ska ju till Hawaii och hitta ett par snygga surfkillar, gifta oss och skaffa barn. Den planen får man ju inte glömma :P

Ska fortsätta leta resor.

Puss och kram


Give me a change

Klockan är sju och här är ekot, hahha det var roligt. Kom på det nu :P hehe anyways. Håller på och laga mat. Det jag ville säga är att kolla blondinbellas blogg. Det inlägget när hon skriver att de ska åka till USA för att kampanja för MUF och för att stödja republikanerna i valet. OMG säger jag bara. Visst, jag gillar hennes blogg men om man bara säger att man är på republikanernas sida så är man inte på "the bright side". Jag menar inte att man får hålla på dom absolut inte. Moderaterna i Sverige och republikanerna i USA är rätt så lika,MEN... Det finns många delar som inte ens moderaterna har, minst sagt den svenska regeringen.

Republikanerna i USA är väldigt konservativa, och då menar jag väldigt. Det är en skillnad. De är bl.a. emot abort och homosexuallitet. Vilket moderaterna inte står för! Sånt ska man veta innan man håller på Republikanerna.

De vill bl.a. ha privatvård, som de ju har. Men Demokraterna (aka min favoriter) är emot privatvård. Som alla vet så har USA ett privatsjukvårdssystem och det betyder att man måste ha sjukförsäkringar för att få en garanti till sjukvård. Det är ca. 33 miljoner amerikaner utan sjukvårdsförsäkringar och förlorar en massa pengar på att betala ur egen ficka när de inte ens har råd att betala för mat till familjen. Usch och fy på republikanerna. Kom igen Demokraterna och jag hoppas verkligen på ett byte till 2009!

Nu måste jag tillbaka till just privatisering av sjukvård, mitt arbete. Goodbye

Skola

Idag började skolan. Helt ok faktiskt. Mest roliga var att träffa kompisarna :) Imorgon däremot är det en ny dag och jag hoppas inte jag skutar 18.10. Usch. Vill inte tänka på det nu.

Sitter inne på datorn och kollar klipp på youtube bl.a. Måste egentligen plugga men gör det sen. Jag håller på att frysa ihjäl, seriöst, det är freezing. Hm vet inte vad jag ska skriva mer. Förutom kanske att jag längtar till Hawaii.



Haha

SMH har listat "World's top views" och vad kommer in på tredje plats om inte Lanikai Beach, Hawaii. Moaha, vem har varit där... Jag jag jag :) Mucho fint säger jag bara.
 

3. Lanikai Beach, Hawaii. Widely regarded as one of the best beaches and the sunrise views are stunning.


Måndag

Hej gott folk.

Klockan är runt 13 snåret och snart ska jag bege mig till globen för att kolla mina ögon. Har nya linser så de ska se hur de sitter. Jag ser skitbra i dom eftersom de är speciella. Jag har brytningsfel så nu har jag linser för brytningsfel haha. Men iallafall. Logga in på H&M's sida och såg att mitt H&M paket är på G. WOHO. det ska komma antingen imorgon eller i övermorgon. Jag längtar. På fredag ska jag jobba också :/ PALLA.

Skolan börjar imorgon också. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

Nej nu måste jag fixa mig.

Tudilu

Hello

Har pluggat heela dagen. Precis kollat klart på Vistoria's Secret fashion show och shiat, snygga dom är! Nu dock är det film på 3:an. I deserve it. Är förvirrad över när vi börjar på tisdag också?

Good Bye


USCH

Målet var ett skit mål! Det var liksom inte ens ett skott.. Men grattis Kanada, de har vunnit nu 4-5 gåger i rad JVM alltså.

HEJDÅ

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD, FÖR ATT:

  • Sverige har vunnit alla matcher
  • Sverige slog Danmark med 10-1
  • Sverige slog Kanada...
  • ...de enda som slagit Kanada denna tuneringen
  • Vi vann semin mot Ryssland
  • Vi är i FINAL BITCHES!
  • Vi spelar mot Kanada, IGEN
  • Vi låg under mot Kanada första och andra perioden...
  • ...men i sista perioden reducerar vi mot Kanada
  • och nu står det 2-2
  • Exakt som i förra matchen mellan Kanada-Sverige då vi vann sista med 4-3
  • NU ÄR DET PAUS OCH VI HAR KVITTERAT YES
  • OM NÅGRA MINUTER BÖRJAR SUDDEN DEATH I 20 MIN
  • Hoppas på ett mål från Sverige (om det utestår helt blir det straffar)
  • OCH JAG HOPPAS PÅ GULD!

fy fan va vi är BRAAA!!!!! Det är alltså Junior VM med 88:or, finns några 90:or och en 91:a... Nu snart börar deeet. WIHOOOOO!


Gör allt annat än mina läxor...

Årets Låt: Rihanna - Umbrella
Årets program: The Hills, DH, Newport Harbour, Real World: Sydney, Ugly Betty och Miami Ink.
Årets Bok: Eddie Would go
Årets Film: Skulle nog säga...American Gangster.
Årets Dricka: Hawaiian punch och Cola såklart
Årets Plagg:
 Tunikan
Årets Byxor: Svarta
Årets Sneakers: Adidas.
Årets Klocka: .De två jag köpte på Wall Mart på Hawaii :D 2 för 16 dollar eller liknande. SUPERBRA!
Årets Doft: Anna Sui
Årets Smink: Mascaran?
Årets Blogg: Kenza, rar, och Petras är absoluta favoriterna!
Årets Diss: HAHA.
Årets Resa: Hawaii!
Årets lärdom: Umgås med folk som man gillar maybe.
Årets stilikon: )Nicole Richie har sjuktsnygg klädstil, men diggar förövrigt Rar (aka raow, skojja kom på det nu) 
Årets Nyårslöften: Yes 

Sötaste!


Miss

Ojoj vilken dag säger jag. Har varit uppe sen 04.30 med endast 2 timmars vilopaus idag. Måste snart gå och lägga mig. Har packat för fullt och irriterar mig på ett par personer. Idioter säger jag bara.

HAWAII♥

RSS 2.0