mjölk

Hej. Idag vaknade jag rätt sent. Kom inte iväg till stan förens vid 5 tiden. Det var svalt och skönt i stan. Gick och köpte lite grejer och gick runt lite.

Nu ska vi kolla på Hancock och äta mjölk och kakor.


.

Idag är det soligt ute som det varit de senaste dagarna. Har inte varit ute i solen så mycket som jag skulle vilja. Det finns inget att göra om dagarna.

Skulle vara najs om jag jobbade mer så jag kunde få mer pengar och åka till Hawaii snart. Kostar runt 8000 att åka i augusti så.

hej

HOJ HOJ.

Igår var väldigt mysigt och roligt.

JA SOFIE! Jag tar gärna emot en snygg design från dig ;). Vill ha typ blommor och lite fjärliar där uppe på headerna tillsammans med någon snygg Hawaii bild. Kanske mig själv också. Ta någon snygg bild från fejjan. :)

Nu hörrni blir det bullar, chirre, dipp och Jackie Chan.

Ska uppdatera mer oftare. PUSS

Sitter i mitt rum som jag gjort i några timmar. Har inget att göra. Har kollat biljetter till Hawaii men alla går på runt 10 000 kronor. Whatever. Orkar inte tänka på det nu. Undra vad min pappa gör just nu? Önskar så att jag var där.

Imorgon ska jag träffa baby i stan. Åker nog in lite tidigare så kan jag kolla i butiker och så. Har ju mina presentkort fortfarande.

Ska kanske rensa min garderob nu eftersom jag inte har nått att göra. Så Agnes, välkommen att ta vad du vill. :D om jag inte vill ha det villsäga.

DET ÄR SÅÅÅÅ BORING.

Ska leta lite jobb nu.


Biljett till Hawaii♥

Har hittat en biljett till Hawaii för 7500 kr. Åker den 16 Juli till 30 September. Jag vill köpa nu.


utgång

Har satt på mina högsta klackar (mina älsklingar) ska ut ikväll på Asian party. Spännande.


jag är hungrig

Jag är sjuk. Är hos min syrra nu och väntar på att någon ska laga mat. Jag är ju sjuk så kan inte . Det blir korvstroganof.

Imorgon flyttar pappa till hawaii. hans plan åker vid 10 så det betyder att jag måste upp tidigt imorgon bitti.

Idag har jag köpt ett par jeansleggings, en kofta och en sånhär bodybutter från Bodyshop.

Ska kolla i kylen för att se om det finns nått jag kan nibble on.

tata

.

vad ska man säga.

Morsning korsning

Idag åkte jag till Tekniska Högskolan runt 12 och mötte min käraste. Vi åt på ett speciellt Sushi ställe, det var jättegott och så hade de en fin uppläggning på sushin också. Sedan åkte vi och spela lite Xbox och sen in till stan igen, till hötorget för att köpa muchroomchips eller vad det heter. Sedan till Hemköp och handla lite behövligheter och nu är jag hemma igen.

Ska om en stund börja på middagen. Idag blir det kyckling Wok. Bilder kommer definitivt senare. Det kommer bli as gott!


Regn hela veckan.

Idag har jag haft min andra studentmottagning. Detta var den ursprungliga mottagningen, men vi hade en i måndags då jag tog studenten för dom som just inte kunde komma idag. Så idag fick jag lite mer presenter. Bl.a. en hel del cash.

Serverade även mina cupcakes som jag bakade igår. Ska se om bilderna kommer upp idag, det beror om jag får tag på dom. Måste be min mamma skicka dom till mig iallafall eftersom jag inte är hemma nu. Men ni måste se dom iallafall, dom blev jättesöta!

Imorgon blir det lite stan och sen sushi.

Har ju massa presentkort jag måste utnyttja. Tror jag sparar några tills jag verkligen behöver något så jag inte spenderar dom på onödiga saker :)

Det har ju regnat hela vecka som ni kanske vet. Själv tycker jag det är det mysigaste som finnns när det regnar. Vad tycker du om regn?





Färdig

Nu har jag bakat klart. De blev riktigt fin och söta. Har inte smakat på dom än men snart så. Bilder på dom och mina nya kläder som jag shoppa kommer upp imorgon eftersom kameran ligger på laddning.


Kreativa eller vad? :)


Överraskning & Cupcakes

Vad överraskad jag blev när jag såg när jag fått 10 kommentarer :). Det var roligt.

Ja min padre ska alltså flytta till Hawaii om 6 dagar. Permanent då eftersom det är där han är född och uppväxt. Han ska jobba hos sin brorsa. Senare i höst ska jag hälsa på honom i runt 1 månad och ta det lungt och njuta av allt.

Iallafall.

Idag har jag gått runt i stan och shoppat. Det blev 2 klänningar för 79:50 kronor styck, på rean förståss, en till klänning, ett par söta trosor och ett par shorts. Allt detta kostade tillsammans bara 250 kronor. Det är helt otroligt. Vissa saker kostade från början 298 kronor, så jag har ju gjort ett klipp om man säger så. Detta betalade jag med mitt presentkort jag fick i studentpresent.

Bilder kan jag lägga upp sen för nu förstår ni.. Ska jag baka Cupcakes a la Foki. Resultat kommer senare.


Bild tagen från Google.


Soon it's goodbye. ♥

Den 19 Juni smäller det. Min pappa flyttar hem till Hawaii efter nästan 21 år i Sverige. Det var på tiden kan jag säga.

Längtar att åka dit, blir som sagt förmodligen i höst. Måste. Nu gäller det bara att spara pengar, men samtidigt kunna leva fortfarande. Så lite ransonering blir det men inte så mycket så jag svälter hehe.

Nu är klockan 3.00 och då borde booboo slutat jobba. Så jag ska vänta på honom.


Honolulu, Hawaii♥

ps. min kommentar på Fokis inlägg var den första. Bara för att hon är coolast

With every hearbeat



Saker är bättre än någonsin. Life is mighty good.

forever 

I want to leave soon

Jag har inget att göra. Skulle ju på min syrras utgång eller vad det heter, men gkömde bort. Hon fyller ju 20 idag. Men whatevs.

Ja, jag har ätit lite potatis mat. Nu är jag säkert mätt i dagar. Har laddat upp med pepsi hela kvällen också. Det tar aldrig slut!!! Vi har fem flaskor kvar från BBQ vi hade häromdagen.

Har suttit och kollat på lite program på MTV. Varit inne på facebook och kollat lite. Jag börjar få kramp i benen och ärslet. Har ju suttit på samma ställe och typ i samma position i timmar nu. inte undra på. Nej nu ska jag flytta på mig och det tar ju ett tag hehe.


Pepsi Max och Cheez Ballz

Dricker Pepsi Max och äter Cheez Ballz. Väldigt gott och lyssnar på en radiokanal från Hawaii såklart.

Ska kolla bilder och kanske lägga upp några. HEJ HEJ

meow

Ja vad sker. Idag har jag inte gjort så mycket. Njutit lite av att inte jobba. Tänkte åka in till stan vid 10 och få gratis goodiebags av veckorevyn eftersom dom hade stilettorun idag. Men pallade inte. Skulle även gå och köpa nått från H&M eller kolla runt lite eftersom jag har presentkort.

Imorgon ska jag baka Cupcakes. De ska bli perfa.

hoj så länge

Kina?

Studenten tog jag i måndags och det var roligt. Var inne i stan igår och kollade runt lite, satt i kungsträdgården och snacka lite sen vidare på fik. Men idag ska jag iallafall jobba, och imorgon så då har jga något vettigt att göra. Och nu behöver jag inte tänka på skolan. WOHO.

Igår satt vi och kollade på språkresor till Kina. Vi måste kolla upp mer om det hela men det skulle vara as roligt om vi åkte. Sen så måste jag åka till Hawaii snart.

Annars så har jag inga planer. Bara jobba så mycket jag kan så jag får pengar.

That's about it.



Shanghai.
Bild från Google



What to do

Nu sitter jag här igen. Ska göra min någonting att äta strax. Typ knäckemacka med leverpastej, eller tonfisk och majs (fast det blir inte bra för vi har ingen majonäs hemma eller saltgurka). Så någonting blir det.


Vet ej vad jag ska göra under resten av denna kväll. Tänker nog gå och lägga min om kanske 2 timmar eller nått.


15606 kr någon

Resa till Hawaii kostar endast 15606 kr för 2 personer. Tusan att jag inte har 15606 kronor som ligger och skräpar på mitt konto. Det är ett jättebra pris.

Och ser man på. Jag har fått kommentar av självaste FOKI.


lovelovelove

Jag saknar Hawaii och alla på Hawaii. Snart är det dags att åka. Ska kolla biljetter nu pch drömma.


Rain

För en stund sen kom jag tillbaka efter en promenad i regnet till affären. Köpte lite mjölk, bröd, apelsinjuice, majs. Det regnade verkligen, och jag som gick ut med mina tygskor... kom ju tillbaka med två vattenpölar i skorna.

Nu sitter jag och kollar på Man va. Wild på youtube för har inget annat att göra. Ska kolla lite jobb nu tror jag.


Jag vill

åka till USA.

Det var en telefon som ringde här nyss. Ingen är hemma förutom jag och det var inte min telefon. Det var inte hela ringsignalen som ringde utan bara halva, som om någon svarade eller tryckte bort samtalet. CREEEEEPY!

Vi får se vad som händer.



Torsdag

Imorgon blir det att åka till stan och köpa en kofta, en vit sådan som jag kan ha på studentdagen. Ska köpa en vit BH också tror jag, men måste mäta mina tuttar för jag vet inte vilken storlek jag har. Stora är dom iallafall.

Nu ska jag inte göra någonting. roligt

fick precis hicka också

Before the worst




safe

 
ibland är det inte roligt.

Umbrella

Oj, vad hände med vädret idag. Det har regnat hela morgonen och nu börjar det bli eftermiddag också och regnet fortsätter. För mig blir det inga problem eftersom det typ inte är skola och jag sitter och kollar på 2009 MTV Movie Awards. Som är roligt eftersom det är Adam Samberg som håller i det, han från The Lonely Planet.

Annars blir det att jag åker till moder idag och fixar med returer av 2 par skor från igår.

Nu ska jag fortsätta kolla på MTV Movie Awards.



En regning dag som denna skulle man kunna ha ett rätt coolt paraply. Denna från Umbrellas.com.



Måndag

Nu blir det ihop packning av bikini och sedan ska jag gå om ca. 20 minuter för att möta baby i stan efter hans utbildning. Sedan blir det hem och laga mat.

På torsdag och fredag, då de flesta i Stockholm tar studenten kommer det att regna och vara 6-7 grader KALLT. Tycker nästan lite synd om dom men inte tillräckligt.  Moahaha. Jag tar ju på måndagen och hoppas på bättre väder!

Nu måste ja kila. Kanske hinner med ett inlägg ikväll också, vi får se.

tata♥

shoeshoeshoes

Nu är jag hos min moder. Paketet från Nelly och H&M hade kommit så jag begav mig direkt och hämtade dom på min cykel. Det är ju sjukt varmt ute. Ska lägga mig på balkongen strax i bikini och sola.

Så jag har provat 3 par skor nu som hade kommit. Ett par ska jag ha på studentdagen (1 vecka kvar!!!), och ett par ballerina skickar jag tillbaka för dom var asfula. Sedan ett par kilklackar från H&M som jag är osäker på. Jag tror jag skickar tillbaka dom så får jag 298 kronor att spendera på annat.

På tal om skor så är jag helt förälskade i dessa skor.



 


Denna bootsandal från Nelly är annorlunda men jag gillar dom. 399 kronor.



De här klackarna från Steve Madden är bara för snygga. Finns även i svart men färgern beige på skor är snyggt! Även dessa är tagna från Nelly. 999 kronor kostar dom. Ska köpa dom så fort jag har mycket pengar, vilket är snart.


Nu ska jag sätta mig på balkongen med min vitamin dryck som är mycket god och sola.



BILDERNA FUNKAR EJ, SKA FIXA DET SENARE IDAG. Skorna är as snygga iallafall

HT

Har varit i stan i dag och shoppat lite. Lämnade tillbaka ett linne jag köpte häromdagen. Köpte en bok också för bara 49 kr. Snart ska jag åka till min moder och kolla om mina paket kommit än. Sedan ska jag sätta mig på balkongen i bikini och steka med Hawaiian Tropic på tror jag så jag grillas lite.

Ska kolla runt i lite bloggar och sedan är jag på min väg.


Bilder från: Pashion
Det blev alltså dessa produkter, plus en till balm grej till läpparna.




Phatfffat & Broadway

Dom här är rätt bra.

Imorgon blir det stan och mer sol.

  

Nu: MYS

♥ 

RSS 2.0